Canim xok teşekkür ederimİnşallah güzel yumoşların olsun canım
Yapcaksan en erken test gununden 2 gun once yap bence, stres olma bosuna insallah tutunmustur sana bebeginCanım cuma test günüm 5.gün evde yaptım negatifti ama Rabbim büyük beklemedeyim insaallah hayrli haberler verebilirim
Canım dun pembe ve kahverengi leke oldu söylemesi ayıp bu sabah kırmızı gibi. Regl başlamış olabilir mi ya kafam iyice karıştı dün 10.günümdü. moralim artik iyice bozulduYapcaksan en erken test gununden 2 gun once yap bence, stres olma bosuna insallah tutunmustur sana bebegin
Bilmiorum ki canim doktorunu aradin mi progestan veriolar sanirim boyle olunca. 10.gunse kanda cikar bi kan ver istersenCanım dun pembe ve kahverengi leke oldu söylemesi ayıp bu sabah kırmızı gibi. Regl başlamış olabilir mi ya kafam iyice karıştı dün 10.günümdü. moralim artik iyice bozuldu
Insallah korktugun olmaz canimArayım bi canim rengi kırmızı olunca umudum hic kalmadi
Bugün 5. Gün zaman geçmiyorCanim xok teşekkür ederimsen nasılsın kac gunun kaldi
Canım çizik ve histereskopi yaptırdın mıEvet kuzum ben taze istiyorum dedim doktor da tazeye uygunsun dedi .Ama istersen histereskopi yapalım dedi önümüzdeki ay transfer olursun dedi .Daha öncesi negatif transferlerim olduğu için birde o doktor polip görmüştü aygül hoca görmedi .Ultrason felan temiz ama histereskopi yapabiliriz dedi ama ben istemiyorum
Insallah guzel haberler verirsin cnm yaBugün 5. Gün zaman geçmiyor
Canim insallah adet degildirArayım bi canim rengi kırmızı olunca umudum hic kalmadi
Canım adet olabilir mi hem kahverengi hemde kırmızı oluyo. 15i adet günüm.Canim insallah adet degildir
Dün akşam kasık ce bacak ağrısından duramadım bayılcam sandım parol içtim sabahta oldu ama o kadar şiddetli değil onun dışında birşey yok gögüsler falan acımıyorInsallah guzel haberler verirsin cnm yahissettigin bir sey var mi
Surekli geliyor mu yani her gunCanım adet olabilir mi hem kahverengi hemde kırmızı oluyo. 15i adet günüm.
Ne yaptın canim gittin mi ne dedilerYapcaksan en erken test gununden 2 gun once yap bence, stres olma bosuna insallah tutunmustur sana bebegin
Dün başladı canım hala da devam ediyor. Hemşire kan testi yaptırın dedi. Bisey de söylemedi. Ama bildiğin kırmızı yani. Yoğun değil ama azda değil.Surekli geliyor mu yani her gun
Surekli geliyor mu yani her gun
Dün başladı canım hala da devam ediyor. Hemşire kan testi yaptırın dedi. Bisey de söylemedi. Ama bildiğin kırmızı yani. Yoğun değil ama azda değil.
Daha test gunume de var akşam iş çıkışı yaptırırım insaallahbence bekleme bir an önce test.yaptir canim ama surekli geliyorsa ve taze kan rengi ise adet olabilir..insallah oyle degildir
Benim ilk düşüğümde doktor kahverengi/pas rengiyse korkmaya gerek yok, taze kan önemli olan demişti. Eğer tazeye döndüyse doktorunla konuş bence, takviye ilaç vs. verirler belki.. hayırlısı neyse o olsun, inşallah pozitif haberini alırız.. daha kimseden pozitif almadık heralde grupta, güzel haberler gelse de moral olsa bize deCanım adet olabilir mi hem kahverengi hemde kırmızı oluyo. 15i adet günüm.
Canım taze kanda var kahverengi de. Bilemiyorum hemşire kan testi yaptırın bi dedi. Hic umudum kalmadı aksam insaallah yaptıracağımBenim ilk düşüğümde doktor kahverengi/pas rengiyse korkmaya gerek yok, taze kan önemli olan demişti. Eğer tazeye döndüyse doktorunla konuş bence, takviye ilaç vs. verirler belki.. hayırlısı neyse o olsun, inşallah pozitif haberini alırız.. daha kimseden pozitif almadık heralde grupta, güzel haberler gelse de moral olsa bize de
İyi düşün iyi olsun, inşallah yerleşme kanamasıdırCanım taze kanda var kahverengi de. Bilemiyorum hemşire kan testi yaptırın bi dedi. Hic umudum kalmadı aksam insaallah yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?