• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

merhabalar bende 2. tedavime 9 ocakta başladım menopur iğne kullanıyorum dünden itibaren ovitrelle iğnesine başladım erken menopoz olduğu için ancak 4 yumurta büyümüş umarım boş vs çıkmaz 4üde kaliteli şekilde 5. güne kadar gider benim doktorum 5. güne kadar bekletiyor. rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın :dua:

merhabalar bende 2. tedavime 9 ocakta başladım menopur iğne kullanıyorum dünden itibaren ovitrelle iğnesine başladım erken menopoz olduğu için ancak 4 yumurta büyümüş umarım boş vs çıkmaz 4üde kaliteli şekilde 5. güne kadar gider benim doktorum 5. güne kadar bekletiyor. rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın :dua:

Amh kac?

amh çok karışık benim 3.00 dı geçen sene şimdi 2.20 fln çıkıyor ama ultrasonla bakıldığında kan tahlili yanlış gözüküyor :)

Yani bu amh göre yumurta sayının fazla olması gerekir. Inşallah yumurtalarının hepsi güzel çıkıp dollenir bebisini kucağına alırsın

Yani bu amh göre yumurta sayının fazla olması gerekir. Inşallah yumurtalarının hepsi güzel çıkıp dollenir bebisini kucağına alırsın
evet her doktor şaşırıyor ama maalesef geçen seneki tedavimde 6 yumurta toplanmıştı tabi 1 sene geçince şuan gözüken 4 yumurta .amin inşallah rabbim nerde varsa isteyen :dua: :dua:

Şimdilik yolunda canım kalp atışları da iyiydi çok şükür.Diger kese de büyümüş ama içinde yolksac yok doktor belli olmaz haftaya bakmak lazım dedi ona
Ay gözün aydın canım 😘 resmen seninle beraber yüreğimiz agzimizdaydi bizim de, umarım ikinci için de güzel haberler alırsın 😘😀 grubun ilk pozitifi geldi darısı başımıza 🤲😀

Ay gözün aydın canım 😘 resmen seninle beraber yüreğimiz agzimizdaydi bizim de, umarım ikinci için de güzel haberler alırsın 😘😀 grubun ilk pozitifi geldi darısı başımıza 🤲😀
Çok teşekkür ederim canım.Hala yüreğim ağzımds birşey olur mu diye ama rahatlamaya çalışıyorum.Biliyorum sizde pozitifi göreceksiniz,❤️

Bencede asilama bizim icin zaman kaybi hic korkma. Bizim doktor 7 senelik evliyim 5bucuk senedir istioruz hic ona takilmadan 7 senedir defalarca yumurta ve sperm bi araya geldi ama dollenme olmuyo, asilama hic denemeyelim dedi. Sonucta yikanmis sperm enjekte ediliyo, tupte oyle mi bizde olusmayan sureci disarda halledicekler ve tutunmasini beklicez. Insallah guzel sonuclar aliriz
Canim sen başladinmi tedaviye? Ne yaptin?

Herkese merhaba,
Biz de bu hafta itibariyle tüp bebek yaptırmaya kesin olarak karar verdik ancak benim durumumla ilgili bir paylaşım hiç görmedim, onun için ğek forumlara yazmak adetim olmasa da buraya yazmaya karar verdim. Süreç uzun ve stresli, belki benimle aynı şeyleri yaşayan biri de vardır. 32 yaşındayım.1,5 senedir korunmuyoruz. Haziran ‘20de 8. Haftada düşük yaptım, kendiliğinden hamile kalmıştım. Bu süreçte haşimato teşhisi kondu. Sonrasında adetlerim tuhaflaşmaya başladığı için bir kaç kez doktora gittim(normalde çok düzenliydi, kistim vs. hiç sorunum yoktu) en sonunda dr amh istedi ve amh’ım 1.06 çıktı, bu sırada ben bir tüp bebek dr’na gittim ve o da ekstra testler istedi, pıhtılaşmaya, gene ve eşimin spermlerine bakıldı bunlarda sorun çıkmadı. En son flow sitometrik testi istedi(tiroidim olduğu için)o testim sorunlu çıktı ve bağışıklığımın yüksek yanıt verdiği söylendi, önceki düşüğüme de bu sebep olmuş olabilirmiş, yani hücrelerim embriyoya saldırıyor yabancı olarak görüp. Ben tabi başka dr’larada gittim, o kısım uzun biraz.. sonuç olarak kendi dr’um bir prof’e yönlendirdi, reglim bitince haftaya bu yeni dr’a gideceğim. Aranızda hiç böyle immunolojik problem yaşayan var mı acaba? Neler yaptınız? Düz tüp bebek yapılırsa yine düşük olur mu endişesi yaşıyorum. İsteyen, bekleyen herkes en kısa zamanda kavuşur umarım bebeğine. Sevgiler

• Beğen
Reactions: H M
Back
X