• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Canlar test yaptim keske yapmasamiydim kafam çok cok karisti:KK61:

Ben catlatma iğnesi oldum biliyorsunuz transferden 1 hafta önce ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Ve de ayın 14 ünde 2 adet Gonopeptly

Testim pozitif cikti ancak Lh testim de cokkk kirmizi cokti...ignelerin etkisi de olabilir..bilemiyorum hayirlisi

Canlar test yaptim keske yapmasamiydim kafam çok cok karisti:KK61:

Ben catlatma iğnesi oldum biliyorsunuz transferden 1 hafta önce ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Ve de ayın 14 ünde 2 adet Gonopeptly

Testim pozitif cikti ancak Lh testim de cokkk kirmizi cokti...ignelerin etkisi de olabilir..bilemiyorum hayirlisi
canım yarın kan versen en azından 20 falan çıkar varsa hemen stres yapma bence bi umut yinede üzülmek için erken

çatlatma iğnesi 10 gün sonra geçiyor diye biliyodum
14 ünde oldum en son canim...

Bazi arkadaslar da ovitrelle de hcg var ama Gonopeptly de yok demisler..testin o yuzden pozitif çıkması zor demisler..ovitrelle olali 2 hafta oldu...Gonopeptly en son 14.unde yanı carsamba gunu oldum..

doktorlar test gününden önce yapılanlar için net konuşmuyor hiç sen yinede gönlünü ferah tut canım inşallah bebişlerine kavuşacaksın :anneadayı:
Insallah canim yaa inanamiyor ki insan yani inanmam o kadar zor ki imkansıza yakın...yıllardır o tek cizgi ve negatifler pozitif dusunmemi engelliyorlar.

Insallah canim yaa inanamiyor ki insan yani inanmam o kadar zor ki imkansıza yakın...yıllardır o tek cizgi ve negatifler pozitif dusunmemi engelliyorlar.
ben silik hayalet bir cizgiye fit olmuştum inanmıştım rabbimde umudumu kırmadı kan verdim 15 çıktı ufak umutlarla yeşerdşk çok şükür sende sevincini yaşa bir an bile olsa tadını çıkar canım çok şükürki iki çizgi var ya hiç olmasaydı direk hüsran olurdu hala çok umutluyum

14 ünde oldum en son canim...

Bazi arkadaslar da ovitrelle de hcg var ama Gonopeptly de yok demisler..testin o yuzden pozitif çıkması zor demisler..ovitrelle olali 2 hafta oldu...Gonopeptly en son 14.unde yanı carsamba gunu oldum..
Gonopepty de hcg yok canım. LaRisaCca LaRisaCca da kullanmıştı. Ve pozitifi.

Back
X