- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
inşallah seninledirler canım![]()
Insallah canlarİnşallah pozitif olacak canım![]()

Goguslerim biraz sızlamaya basladi psikolojik te olabilir ilaclardan da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah seninledirler canım![]()
Insallah canlarİnşallah pozitif olacak canım![]()
Pazartesi mi yapacaksın testInsallah canlar
Goguslerim biraz sızlamaya basladi psikolojik te olabilir ilaclardan daeger hamilelik olursa da belirti diyebilirim..
Evet canim oyle düşünüyorum ama pazar da yapabilirim...Aslinda simdi de bellidir dePazartesi mi yapacaksın test
Ay çok dürtüyorlar beni sana yap demek içinEvet canim oyle düşünüyorum ama pazar da yapabilirim...Aslinda simdi de bellidir deAy yok yapamam
Ay çok dürtüyorlar beni sana yap demek için![]()
pazarda iyi fikirmişEvet canim oyle düşünüyorum ama pazar da yapabilirim...Aslinda simdi de bellidir deAy yok yapamam
Tamam tamam demiyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsınbak ateş basıyor bana deme öyle şeyler
Cok ama cok korkuyorumAslında hiiic yapmayacaksın varsa vardır iste
![]()
canım yarın kan versen en azından 20 falan çıkar varsa hemen stres yapma bence bi umut yinede üzülmek için erkenCanlar test yaptim keske yapmasamiydim kafam çok cok karisti
Ben catlatma iğnesi oldum biliyorsunuz transferden 1 hafta önce ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Ve de ayın 14 ünde 2 adet Gonopeptly
Testim pozitif cikti ancak Lh testim de cokkk kirmizi cokti...ignelerin etkisi de olabilir..bilemiyorum hayirlisi
14 ünde oldum en son canim...çatlatma iğnesi 10 gün sonra geçiyor diye biliyodum
bu yumurta gelişimi içinmiş ama çatlama ovitrelle o yüzden bence etkisi yoktur14 ünde 2 adet Gonopeptly
Yaa nerde okudun canim..bilmiyorum ki ondan da olabilir diyen de cikti...bu yumurta gelişimi içinmiş ama çatlama ovitrelle o yüzden bence etkisi yoktur
Arkadasin biri doktoruna sordu daha 3 gun gecmis iğnenin etkisi olabilir demisbu yumurta gelişimi içinmiş ama çatlama ovitrelle o yüzden bence etkisi yoktur
Bilmiyorum ki cnm bir arkadasin doktoruna sordurdum daha 3 gun olmus iğnenin etkisi olabilir demis..![]()
Gonapeptyl Enjeksiyon Nedir-Tüp Bebek Tedavisinde Kullanılan İlaç
Gonapeptyl Enjeksiyon Nedir? Gonapeptyl, üreme organlarının yumurta üretmek kapasitelerini artırmak için kullanılan bir ilaçtır.www.ilhamiatilgan.com
ne zaman yapılır kısmında yazıyor bu sitede sayfanın aşagı kısımlarında
doktorlar test gününden önce yapılanlar için net konuşmuyor hiç sen yinede gönlünü ferah tut canım inşallah bebişlerine kavuşacaksınBilmiyorum ki cnm bir arkadasin doktoruna sordurdum daha 3 gun olmus iğnenin etkisi olabilir demis..bekleyecegiz bakalim.
Insallah canim yaa inanamiyor ki insan yani inanmam o kadar zor ki imkansıza yakın...yıllardır o tek cizgi ve negatifler pozitif dusunmemi engelliyorlar.doktorlar test gününden önce yapılanlar için net konuşmuyor hiç sen yinede gönlünü ferah tut canım inşallah bebişlerine kavuşacaksın![]()
ben silik hayalet bir cizgiye fit olmuştum inanmıştım rabbimde umudumu kırmadı kan verdim 15 çıktı ufak umutlarla yeşerdşk çok şükür sende sevincini yaşa bir an bile olsa tadını çıkar canım çok şükürki iki çizgi var ya hiç olmasaydı direk hüsran olurdu hala çok umutluyumInsallah canim yaa inanamiyor ki insan yani inanmam o kadar zor ki imkansıza yakın...yıllardır o tek cizgi ve negatifler pozitif dusunmemi engelliyorlar.
Gonopepty de hcg yok canım.14 ünde oldum en son canim...
Bazi arkadaslar da ovitrelle de hcg var ama Gonopeptly de yok demisler..testin o yuzden pozitif çıkması zor demisler..ovitrelle olali 2 hafta oldu...Gonopeptly en son 14.unde yanı carsamba gunu oldum..