ocak temizliği

karannfil

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2007
26
4
611
Ankara
arkadaşlar şu ocak gözlerinin temizlenmesinde kolay bir püf nokta varmı? hergün detaylı temizlemekten nefret ediyorum.çalıştığım için bana işkence bir iki gün aksatsam lekeler öylece kalıyo..aliminyum tarafları zaten başka türlü ince iş......aliminyum folya ile kaplayan arladaşlarda sonra olnları çıkarıyolar..bide wow gözü var en ufacık şeyde kararıyoo.mutfağa girmek istemiyorum...ocağı değiştirmek ankestre almak da yük....lütfen kolay bi yol gösterinnn

Son düzenleme:
canım ben bim de satılan güldal diye bi yağsökücü var çok güçlü bişey ondan kullanıyorum pırıl pırıl yapıyor,
onun dışanda mutfakta kullandığın nemli sarı bezlerle mutfaktan çıkmadan önce ocağı şöyle bir silmeyi alışkanlık edersen asla seni zorlamaz her daim temiz olur ocağın
ben evde olduğumda her mutfaktan çıkmamdan önce eğer ocağı kullanmışsam o sarı bezle şöyle bir siliyorum kirlenmeye fırsatı kalmıyor zaten öyle

bende arkadaş gibi yemekten sonra ocağı silerim..cif gelmiş geçmiş en etkin temizleyici...

Bir sabah programında, son derece kötü durumda kurumuş bir ocak lekesinin üstüne karbonat koyup, kaynar suyu üstüne az miktarda döküp beklettiler. Leke anında kabardı ve bir peçete ile kolayca kalktı yerinden. Ama ben denemedim henüz.

benim ocağımda hiç öyle inatçı leke olmaz. ancak yemek taşarsa.onu du silerim hemen. sanırım yemek pişiriken kirletiyorsunuz. mesela kızurtma yaparken yağ sıçratmayın ve her yemekten sonra beyaz ocak ise cifle silin. benim gri ona göre temizliyorum

arkadaşlar şu ocak gözlerinin temizlenmesinde kolay bir püf nokta varmı? hergün detaylı temizlemekten nefret ediyorum.çalıştığım için bana işkence bir iki gün aksatsam lekeler öylece kalıyo..aliminyum tarafları zaten başka türlü ince iş......aliminyum folya ile kaplayan arladaşlarda sonra olnları çıkarıyolar..bide wow gözü var en ufacık şeyde kararıyoo.mutfağa girmek istemiyorum...ocağı değiştirmek ankestre almak da yük....lütfen kolay bi yol gösterinnn
canım arkadaşlar alimünyum folyo ile ocaklarını kapatmışlar. görünüşü ilginç fakat çok pıratik

Back
X