• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

ben varım canım.daha tarihi belli değil ama herhalde yazın olur diye düşünüyoruz.benim geçen yaz bir micro denemem var ve kimyasal düşükle sonuçlandı.bu sefer sanırım aşılama yapacaz.ben şu anda eskişehirdeyim ve başka bir yerde tedavi olma imkanım yok çünkü maddi olarak ilkinde çok yıprandık ve 2009 a kadar kredi ödeyeceğiz.
sen düşük mü yaptın mehay?

selamm, ben de varım, şimdi lucrin kullanıyorum, herşey yolunda giderse ocakta transfer yapılacak

ben varım canım.daha tarihi belli değil ama herhalde yazın olur diye düşünüyoruz.benim geçen yaz bir micro denemem var ve kimyasal düşükle sonuçlandı.bu sefer sanırım aşılama yapacaz.ben şu anda eskişehirdeyim ve başka bir yerde tedavi olma imkanım yok çünkü maddi olarak ilkinde çok yıprandık ve 2009 a kadar kredi ödeyeceğiz.
sen düşük mü yaptın mehay?

evet malesef:((senağlama:emir_bebek:senağlama

saolasin canim amin sabretmeye calisiyorum toparlanip yeniden denemek istiyorum!!!kader iste yiyecek ekmegi olsaydi keske bebegimin ama yokmus:((

transfer günü belli değil henüz, şimdi lucrin kullanıyorum, henüz 5. gün, bayramdan sonraki hafta aksilik olmazsa puregona başlayacaz, artık ne kadar sürerse tedavi, muhtemelen ocağın 2. haftası transfer yapılırmış canım

bende ocakta yaptırıcam hayırlısı bakalım, İnşallah tüp bebeğe başlamadan kendiliğinden olur hepimizin yarabbim yavvvvvv

bende ocakta yaptıracağım aslında 15 aralıkta yapılacaktı fakat yumurtam olması gerektiğinden fazla büyüdüğü için aşılama yapılamadı allah izin verirse ocakta yapılacak

Ya kızlar bende bu ay yaptırsammı acaba diye düşünüyorum ve bugün karar vermem gerekiyor yaaaa.
Bu ay olmazsa bende Ocağı bekleyenlerden olacağım..
Mehaycım inşallah daha sağlıklı bi bebişin olur ve sana tutunur canım.

kizlar 2008 in ilk aylarinda kimler asilama ve tup bebek yaptiracak bakalim 2008 in ilk anne adaylari kim olacak???

canım bende ocakta başlıyorum tedaviye şu anda doğum kontrol ilacı ve ecopirin kullanıyorum sanırım taransferimde 25 ocak gibi olacak allahım hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın

kızlar 2. asilamam yapıldı tutmadı 3. asılamam ıcın karar veremıyom yardım edın aşılamadan sonra yatmammı lazım ilişkıye gırmememmı lazım ne lazım

mehay'cım inan o kadar üzüldüm ki...geçmiş gitmiş olsun...inş.kendini çabuk toparlarsın...inş.bebeğin olur...bak olabileceğini gördün en azından...ya biz napalım? ben de karar veremeyenlerdenim...2 aşılamam da negatifle sonuçlandı...3.aşılamayı yaptıracak mıyım yaptıracaksam ne zaman?

kızlar 2. asilamam yapıldı tutmadı 3. asılamam ıcın karar veremıyom yardım edın aşılamadan sonra yatmammı lazım ilişkıye gırmememmı lazım ne lazım

Yatman gerekmiyor ama bol bol dinlen uzan.İlk yarım saat yatsan yeterli.Hatta doktorlar bazen 15-20 dk yatırıyorlar.Yeterli diyorlar.Ağır kaldırma.
İlişki de gün aşırı öneriliyor.Hazır yumurta çatlamışken denemekte fayda vardır ;)

Back
X