• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

merhaba arkadaşlar geçen sen benimde bir aşılama deneyimim olmuştu fakat olmadı. artık kafam iyice karıştı . bnede hiç bir problem yokmuş.hatta dünde hsg çektirdim.(öldüm öldüm dirildim)çok ağrı veren bir işlemmiş. neyse bizim ilkönce eşimde varikosel olduğunu söyledi üroloji uzmanı bizde ameliyatla geçer diye düşündük. amma bir kaçtane üroloji uzmanına daha gittik bir sağ varikosel biri sol varikosel teşhisi koydu. sonra spermiogram yaptırdık bu seferde varikosel yok dendi. kısacası kime güveneceğimizi bilmiyoruz.
arkadaşlar sonunda öğrendik eşimde varikosel yokmuş. BİR ÖZEL HASTANEDE 2 HAFTA ARAYLA SPERMİYOGRAM YAPTIRDIK.SONRADA AYNI HAST ÇALIŞAN KADIN DOĞUMCUM BİRDE TÜP BEBEK MERKEZİNDE SPERMİYOGRAM YAPTIRIN DEDİ VE HÜSRANA UĞRADIK. EŞİM VARİKOSEL DEĞİL AMA MORFOLOJİ SIFIR ÇIKTI.BİRDE İLK YAPTIRDIĞIMIZ SPERMİYOGRAM İLERİ HIZ %46 LARDA İKEN EN SON TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPILAN SONUÇTA %3 ÇIKTI.DOKTOR TÜP BEBEK DEİ.MORALİM ÇOK BOZUK.RÜYAMDA BEBEKLER GÖRÜYORUM ARTIK :(

ben de yeniyim aranızda.başarısız 2 aşılamam var.şubatta memorialde mikro yaptıracağız.32 yaşındayım.morfoloji ve sayımız sorun olan.hikayelerinizi merak ediyorum...

mrb.arkadaşlar bende jinemedde tüp bebek tedavisi görüyorum 25 yasındayım suan menogon kullanıyorum pko ım var kısmetse subat bası gıbı transferım olr işallah Allah kımsenın emeğini karsılıksız bırakmasın...

Back
X