Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ultrasona bakmadıklarkı bana dırek asılamaya aldılar beniesracığım, bende tüp bebek için transfer işlemine gittiğim zaman dolu idrarla gittim çünkü ultrason da daha net belli oluyor herşey.
mehay seninle aynı günü bekliyoruz canım
bende 14 martta öğrenecem sende var mı herhangibir belirti
benim sadece belim çok ağrıyor
esracığım, bende tüp bebek için transfer işlemine gittiğim zaman dolu idrarla gittim çünkü ultrason da daha net belli oluyor herşey.
kızlar aşılama yapılmadan once sıkısıkmı olmak gerekıyor
esra kim yaptı aşılamanı aret bey mi? ultrason ile yaptıklarında , rahime spermleri bırakıyorlar ya. rahimi daha iyi görebilmek için. bol su içirtip, rahimi sıkıştırıyorlar. ama hep ultrasonla yapmıyorlar galiba. takma kafana çok. iyi düşün iyi olsun.
ultrason ile bakıp yapmadılarsa idrar tutmana gerek yok. göbeğinde ultrason ile bakıp, bu işlemi yaptıklarında idrarı tutuyorsun. ama sana ultrason kullanmamış onun için endişelenmene gerek yok canım. zaten speklum ile rahimi açıyor onu yeterli görmüştür canım.
ya arkadaslar ayın 23 un de asılama yaptırmıstım dun 14 ,gun kan testi yaptırdım 0,1 cıktı doktor salıyı bekle adet gormezsen gene test yaptır dedı acaba olma ıhtımalı varmı yanı 14, gun bukadar dusuk olup 17, gun yukselebılırmı
tinycim ve morgulcum sizde benimle ayni gun asilama olmustunuz sonucunuz belli oldumu???benim bu seferde olmadi malesef cok uzgunum(
merhaba arkadaşlar geçen sen benimde bir aşılama deneyimim olmuştu fakat olmadı. artık kafam iyice karıştı . bnede hiç bir problem yokmuş.hatta dünde hsg çektirdim.(öldüm öldüm dirildim)çok ağrı veren bir işlemmiş. neyse bizim ilkönce eşimde varikosel olduğunu söyledi üroloji uzmanı bizde ameliyatla geçer diye düşündük. amma bir kaçtane üroloji uzmanına daha gittik bir sağ varikosel biri sol varikosel teşhisi koydu. sonra spermiogram yaptırdık bu seferde varikosel yok dendi. kısacası kime güveneceğimizi bilmiyoruz.