• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

mehay seninle aynı günü bekliyoruz canım
bende 14 martta öğrenecem sende var mı herhangibir belirti
benim sadece belim çok ağrıyor

Morgül, Mehay hepimizin hemen hemen aynı tarihlerde belli olacak. Benim 11 Martta ama benim tüp bebek. sanırım sizin aşılamaydı. Size bişey sorucam. Siz aşılamadan sonra yani sonuç alana kadar yatıp dinleniyormusunuz. Ben işe gidip geliyorumda. aklıma çok takılıyor bu soru. Kimisi sürekli yamak gerekli diyor. Bende korkuyorum yatmadım çünkü sürekli, tutmayacak diye korkuyorum.

esracığım, bende tüp bebek için transfer işlemine gittiğim zaman dolu idrarla gittim çünkü ultrason da daha net belli oluyor herşey.

ultrasonla bakmadılar beni aşılamaya aldılar beni dun oldu asılamam cuma gunu bakılmıstı yumurtalarıma sonra çatlatma ıgnesı yapıldı cuma gunu c.tesıde aşılama oldu

esra kim yaptı aşılamanı aret bey mi? ultrason ile yaptıklarında , rahime spermleri bırakıyorlar ya. rahimi daha iyi görebilmek için. bol su içirtip, rahimi sıkıştırıyorlar. ama hep ultrasonla yapmıyorlar galiba. takma kafana çok. iyi düşün iyi olsun.

esra kim yaptı aşılamanı aret bey mi? ultrason ile yaptıklarında , rahime spermleri bırakıyorlar ya. rahimi daha iyi görebilmek için. bol su içirtip, rahimi sıkıştırıyorlar. ama hep ultrasonla yapmıyorlar galiba. takma kafana çok. iyi düşün iyi olsun.

bana kımse bısey demedı ya bende yapmıstım tuvaletımı sorun olurmukı ya gelde takma kafana

ultrason ile bakıp yapmadılarsa idrar tutmana gerek yok. göbeğinde ultrason ile bakıp, bu işlemi yaptıklarında idrarı tutuyorsun. ama sana ultrason kullanmamış onun için endişelenmene gerek yok canım. zaten speklum ile rahimi açıyor onu yeterli görmüştür canım.

ultrason ile bakıp yapmadılarsa idrar tutmana gerek yok. göbeğinde ultrason ile bakıp, bu işlemi yaptıklarında idrarı tutuyorsun. ama sana ultrason kullanmamış onun için endişelenmene gerek yok canım. zaten speklum ile rahimi açıyor onu yeterli görmüştür canım.

canım çok saol rahatladım bıraz sende aşılamamı yaptırmıstın

ya arkadaslar ayın 23 un de asılama yaptırmıstım dun 14 ,gun kan testi yaptırdım 0,1 cıktı doktor salıyı bekle adet gormezsen gene test yaptır dedı acaba olma ıhtımalı varmı yanı 14, gun bukadar dusuk olup 17, gun yukselebılırmı

ya arkadaslar ayın 23 un de asılama yaptırmıstım dun 14 ,gun kan testi yaptırdım 0,1 cıktı doktor salıyı bekle adet gormezsen gene test yaptır dedı acaba olma ıhtımalı varmı yanı 14, gun bukadar dusuk olup 17, gun yukselebılırmı

banada doktor 12gun yap dedi moralını bozmak ıstemem ama 14 gunde cıkması lazımdı ama yınede allahtan umıt kesılmez adet olmadıysan olabılırde canım hayırlısı

tinycim ve morgulcum sizde benimle ayni gun asilama olmustunuz sonucunuz belli oldumu???benim bu seferde olmadi malesef cok uzgunum :((

tinycim ve morgulcum sizde benimle ayni gun asilama olmustunuz sonucunuz belli oldumu???benim bu seferde olmadi malesef cok uzgunum :((

Üzüldüm canım,inşallah bir sonraki denemende pozitifi sonuna kadar yaşarsın.

Bildiğim kadarıyla Tiny nin de tutmadı.Beklemeye yazdık onu listede.

Morgül ün tutar inşallah.Son umudumuz o..

merhaba arkadaşlar geçen sen benimde bir aşılama deneyimim olmuştu fakat olmadı. artık kafam iyice karıştı . bnede hiç bir problem yokmuş.hatta dünde hsg çektirdim.(öldüm öldüm dirildim)çok ağrı veren bir işlemmiş. neyse bizim ilkönce eşimde varikosel olduğunu söyledi üroloji uzmanı bizde ameliyatla geçer diye düşündük. amma bir kaçtane üroloji uzmanına daha gittik bir sağ varikosel biri sol varikosel teşhisi koydu. sonra spermiogram yaptırdık bu seferde varikosel yok dendi. kısacası kime güveneceğimizi bilmiyoruz.

merhaba arkadaşlar geçen sen benimde bir aşılama deneyimim olmuştu fakat olmadı. artık kafam iyice karıştı . bnede hiç bir problem yokmuş.hatta dünde hsg çektirdim.(öldüm öldüm dirildim)çok ağrı veren bir işlemmiş. neyse bizim ilkönce eşimde varikosel olduğunu söyledi üroloji uzmanı bizde ameliyatla geçer diye düşündük. amma bir kaçtane üroloji uzmanına daha gittik bir sağ varikosel biri sol varikosel teşhisi koydu. sonra spermiogram yaptırdık bu seferde varikosel yok dendi. kısacası kime güveneceğimizi bilmiyoruz.

esinin sonuclari iyi ciktimi peki??

merhaba,ocak sonu ilaçlara başlıyorum şubat gibi ilk tüp bebeği deneyeceğim..çok korkuyorum deneyen varmı aranızda tüp bebeği?aşamalar çokmu zor paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar sevgiler..

Back
X