• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

canııım keske yanımda olsaaannn.coook kötüyüm yaaaa.cokkk agrım var benim,ben pcosum zaten adetlerim hiç düzenli olmaz.ama varya....belim kopuyor agrıdan kasıklarım arada bir sancı geliyor gidiyooo....yarın yaptırıyorum kandan yeter artık varsa var.yoksa offf yaaaa....sende agrıdamı yok?senağlama

keşke olabilsem destek versem. bende pcosum. düzenli değil yani ama bende hiç ağrı olamadı hiç bişi olmadı yani ağrı olmaması daha kötü leke gelmeside avantaj canım ya sen hamilesin bence. bende hiç ağrı olmadı buda olmadığının delili yani sabah da test yaptım negatif.sonra çöpe attım dayanamadım yarım saat sonra bir daha baktım çooook hafif silik bi çizgi bana oldu umut yarın gidip kan verecem arkadaşlarımı aradım benim gibi olan varmı diye hepside silik çizgi vardır deyip beni umutlandırdılarrr.:sm_confused:

Aktüel ilk aşılamam geçen ay oldu şu çorap meselesini keşke seninle daha önce tanışsaydıkkta öğrenseydim,dondum yani :))) Birde sistit deli gibi ama serum yedim 2 kez, o idrar yanmasını Allah düşmanıma vermesin. Ayağa sıcak su torbası ve bol su içmek iyi geliyor.Aşılamada tutmadı benim bu ay yine deniyoruz. Doktorum 2. de şans daha fazla diyor. Bakalım ne olacak ben pek umutlu değilim.

evet deneyim, deneyimdir.
ben 3 kez 3yıl önce aşılama oldum ikinci aşılamam double yani 8 saat içersinde iki kez oldu.:sm_confused: idrar yolu sancısı için aşılama öncesi yanmaya karşı tedavi olun bence aşılamada değil amam daha önce yazdığım gibi ilk tüp bebek oldum valla yandım neyse o günlerde geçti.ikincide yene oldu ama hafif daha önce antbi tedavisi olmama karşın bünyen yani bağışıklık sistemim zayıf galiba.
aşılama olacak arkadaşlar umarım herşey gönlünüzce olur. ikincisi genelde bende duydum şans daha fazla,ilknin sizde bıraktığı deneyimleri ve doktorun bünyesi tanıması güzel sonuçlar ortaya koyabiliyor. daha önceden yani geçen aydan yumurtalıklar uyarıldığı için fazla yumurta elde edilme şansınız yüksek bu demek değil ki ilkinde değil hayır ilktede başarı oranı yüksek.ben hep yazıyorum lütfen bolbol su için su burada önemli bir rol oynuyor. çünkü vücudu hem temizliyor taze ve yeni hücreler oluşturuyor.
doktorun bir bebege can verme aşaması tamam artık 20 dk dinleniyorsun dediği ana kadar ,yani bir insanın bir insana can verebileceği son nokta.
gerisi şansa ,sizin moralınıze, ve sakinlilinize, güzel rabbime baglı .heyacanla atan kalp beynin daiama amam var mı yok mu sorulrında dolayı normal horman salğılaması zorlaştırıyo. bizler bir bebeğe can verebilmek için çabalayan fedakar anne adaylarıyız. Belki uzun süre bilir ama eninde sonunda bizde bu şansı bir gün yakalyacagız. hepimiz için hayırlısı olsun:dance:
ya ben çok yazıyom üfff kusura bakmayın.

canııım keske yanımda olsaaannn.coook kötüyüm yaaaa.cokkk agrım var benim,ben pcosum zaten adetlerim hiç düzenli olmaz.ama varya....belim kopuyor agrıdan kasıklarım arada bir sancı geliyor gidiyooo....yarın yaptırıyorum kandan yeter artık varsa var.yoksa offf yaaaa....sende agrıdamı yok?senağlama

SEFİL VE HAZALIMMM

sizlere şaşırdım ilk sefil geçikmem varsa ihtimalin yüksek ama kesin sonuç kan testindedir.5 gün daha bekle ve ister idrar yap baktın pembe kantesti yap sonuçu dokturuna söyle.ya şu zaman gel der yada iki gün sonra ikinci test ister.umarım mutlu sondur.

FAKAT HAZALIMM

kızım hemen beklemeden kan testi yaptır.Sonra çok pişman olabilirsin. ayrıca dr kan testi istemedi mi durmunu söylemedin mi?
* ya adette döndü ilaçın etkisi ile geçiyo ağrı yapıyor olabilir.kendine zarar vermekten başka birşey yapmıyorsun .............
* ya bir bi gebelik oluşmak üzeredir bebek tutunmaya çalışıyordur yada tutunmuş zorlanıyordur.Düşünki kese bir ahtıpot gibi ayaklarını rahim duvarına geçirmiş yada geçiriyor olabilir.Yada tutunduğu yerden aşağıya kayabiliyordur.
senin burada yapman bir gebelik varmı yok mu.Varsa bebeğe yardımcı olabilecek ilaçlar ve yapman gerektiğini öğrenmen..
buda ancak kan testi ile ortaya çıkar.
kötü düşünmek istetmiyorum ama senin yaramazın olmaması gereken bir yere yerleşmişte olabilir.
akşam:kızgın: veya sabah erken bekleme hemen kan testine
ne olduğunu öğren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cnm ben zaten progesteron kullanıyorum.fitil olarak kapsül.ama;tesekkürler yarın sonuç alıyorum.ama simdide kafam karıstı çünkü asılama yaptırdıgım yere gitmedim.gebe deyilimdir diye...hemen yan binadaki saglık ocagına gittim.kan verdimiacaba sonuca güvenebilirmiyim...offf ya...yarını beklemek zor.bide cnm ben dün dr.sormadan ilacı bıraktım.ondan sonra agrım basladı ve azzz bir kahve leke geldi.tekrar kullanmaya baslayınca agrı kesildi ve leke hiç olmadı.bana bu kadar zaman ayırıp bilgi verdigin için saol bitanemmm.ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL EYLESİİİNNN.AMİİİNNNN
SEFİL VE HAZALIMMM

sizlere şaşırdım ilk sefil geçikmem varsa ihtimalin yüksek ama kesin sonuç kan testindedir.5 gün daha bekle ve ister idrar yap baktın pembe kantesti yap sonuçu dokturuna söyle.ya şu zaman gel der yada iki gün sonra ikinci test ister.umarım mutlu sondur.

FAKAT HAZALIMM

kızım hemen beklemeden kan testi yaptır.Sonra çok pişman olabilirsin. ayrıca dr kan testi istemedi mi durmunu söylemedin mi?
* ya adette döndü ilaçın etkisi ile geçiyo ağrı yapıyor olabilir.kendine zarar vermekten başka birşey yapmıyorsun .............
* ya bir bi gebelik oluşmak üzeredir bebek tutunmaya çalışıyordur yada tutunmuş zorlanıyordur.Düşünki kese bir ahtıpot gibi ayaklarını rahim duvarına geçirmiş yada geçiriyor olabilir.Yada tutunduğu yerden aşağıya kayabiliyordur.
senin burada yapman bir gebelik varmı yok mu.Varsa bebeğe yardımcı olabilecek ilaçlar ve yapman gerektiğini öğrenmen..
buda ancak kan testi ile ortaya çıkar.
kötü düşünmek istetmiyorum ama senin yaramazın olmaması gereken bir yere yerleşmişte olabilir.
akşam:kızgın: veya sabah erken bekleme hemen kan testine
ne olduğunu öğren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SEFİLLL İNAN CIGLIK ATTIMM.HAMİŞSİN SEN YAAAA...KIZIM DAHA TEST İÇİN ERKENDİ YANİ;İDRAR TESTİNDEN BAHSEDİYORUM.AMA HAFİFTE OLSA CIKMIŞŞŞ HADİ YARIN KAN TAHLİLİNE,,,BEN YARIN SONUÇ ALACAM AMA SEN NEDİYECEGİMİ BİLEMİYORUM.CNMMMM
keşke olabilsem destek versem. bende pcosum. düzenli değil yani ama bende hiç ağrı olamadı hiç bişi olmadı yani ağrı olmaması daha kötü leke gelmeside avantaj canım ya sen hamilesin bence. bende hiç ağrı olmadı buda olmadığının delili yani sabah da test yaptım negatif.sonra çöpe attım dayanamadım yarım saat sonra bir daha baktım çooook hafif silik bi çizgi bana oldu umut yarın gidip kan verecem arkadaşlarımı aradım benim gibi olan varmı diye hepside silik çizgi vardır deyip beni umutlandırdılarrr.:sm_confused:

canım

normal adet gününü geçirdin mi yoksa daha var mı eger 5-7 gün geçti ise idrara bak ama 20mg/u üstünü gösteriyo(bhcg hormonu) gebelik için ise 5 ve üstü olumlu sonuç kabul ediliyor bu kan testinde ortaya çıkayo.
ayrıca senin için gebelik var yada yok demek için çok erken , normal gebe kalanlardada aynı durum olabiliyo lekelenme ve ağrı dediğim gibi erken merak ediyorsan sende kan testi yaptıra bilirsin. ilaçın yan etkilerin biri mide bulantısı oluyo

SEFİLLL İNAN CIGLIK ATTIMM.HAMİŞSİN SEN YAAAA...KIZIM DAHA TEST İÇİN ERKENDİ YANİ;İDRAR TESTİNDEN BAHSEDİYORUM.AMA HAFİFTE OLSA CIKMIŞŞŞ HADİ YARIN KAN TAHLİLİNE,,,BEN YARIN SONUÇ ALACAM AMA SEN NEDİYECEGİMİ BİLEMİYORUM.CNMMMM

canımmmmmmmmmmmmm bende yarın inşallah senin için çığlık atarım canım verdiğin destek bana o kadar moral oluyorki anlatamam test hala elimde silik çizgi hala var kaybolmamiş bu test beni geçekten umutlandırdı. yarın senin sonucun belli olacak inan bana ben değilsem bile sen hamileysen bu bile bana büyük mutluluk verecek.güzel haberler getir bize.düşünüyorumda eğer yoksa neden silik olan çizgi çıksınki böyle bişi olabilirmiki hemen göremedim ya silik olan çizgiyi umudum bu yüzden yok ama yoksa neden sonradan böyle bir çizgi oluşsunki başına gelen varsa cevap versin.gebelik yoksa bekleyen test sonradan silik bi şekilde belirebilirmi*

canımmmmmmmmmmmmm bende yarın inşallah senin için çığlık atarım canım verdiğin destek bana o kadar moral oluyorki anlatamam test hala elimde silik çizgi hala var kaybolmamiş bu test beni geçekten umutlandırdı. yarın senin sonucun belli olacak inan bana ben değilsem bile sen hamileysen bu bile bana büyük mutluluk verecek.güzel haberler getir bize.düşünüyorumda eğer yoksa neden silik olan çizgi çıksınki böyle bişi olabilirmiki hemen göremedim ya silik olan çizgiyi umudum bu yüzden yok ama yoksa neden sonradan böyle bir çizgi oluşsunki başına gelen varsa cevap versin.gebelik yoksa bekleyen test sonradan silik bi şekilde belirebilirmi*

CANIM benim ilk gebeliğimde olmuştu. adetim 5 gün geçmişti. test yaptım o da ne tek dedim sinirden attım çöpe
yarım saat sonra nette araştırdım ve gittim baktım 2. çizgi silik. testin kutusunda yazıyor böyle bir durum olursa 48 saat sonra yenile diye bekledim yeniledim ve HAMİLEYDİM( düşük oldu gerçi)

AMA SEN BEKLEME YARIN GİT YAPTIRDA BİZİDE KURTAR ARIK MERAKTANşutarafagitti

hadi esracım hayırlısı ile,
arkadaşlardan rica et 1 saat dinlen hastanede. hiç ama hiç korkma. kesinlikle acımıyor inan bana. bende korkmuştum ama işlem bitmiş doktor hayırlı olsun dedi ben bitti mi diye sordum hiç hissetmedim. sadece idrara çıkmadığın için baskı oluyor o kadar.

hayırlı haberlerini bekliyoruz. rahat ol emi!!

hadi esracım hayırlısı ile,
arkadaşlardan rica et 1 saat dinlen hastanede. hiç ama hiç korkma. kesinlikle acımıyor inan bana. bende korkmuştum ama işlem bitmiş doktor hayırlı olsun dedi ben bitti mi diye sordum hiç hissetmedim. sadece idrara çıkmadığın için baskı oluyor o kadar.

hayırlı haberlerini bekliyoruz. rahat ol emi!!

canım çok tesekkur ederım ihşallah allah herkese yardımcı olsun

slm arkadaşlar bende nisan gibi düşünüyo tüp bebegimi benim 3 aşılama bir tüp bebek oldum olmadı ihşalah bu sefer mikro enjoksiyonla olur benim için de dua edin

kizlar benim sonucumu ogrenmeme bir hafta kaldi haftaya bugun sonuc belli olacak dua edin ne olur!!!!!!!!!!

mehay seninle aynı günü bekliyoruz canım
bende 14 martta öğrenecem sende var mı herhangibir belirti
benim sadece belim çok ağrıyor

kızlar bende dun oldum aşılamamı cok heyecanlıyım ve kasıklarım agrıyor allahım hepımıze yardımcı olsun

aşılamada ve tüp bebek te gün sayan arkadaşlar...inşallah hayırlı haberlerinizi alırız... mutlu sona ulaşırsınız...

Back
X