• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Adetin geciktimi senin?adet periyodum 28-29gün normalde ocak28- 29 da adet olmam gerekiyor ama psikolojik vede ilaçlardan olsa gerek geçikiyor.Geçen ay aşılamadan sonra 14.gün gittim hala adet olmamıştım ama negatif çıktı buay 15günü beklicem bakalım dayanabilirsem....Canım çok stres yapma geçen ay bende öyleydim ama doktorum stres yok diyo herzaman.Bel karın kasık bütün ağrılar var ama rahatsız edecek derecede deil

İNSAN stres yapmadan duramıyorki. benim periyod 24- 25 gün.bugün olmam lazımdı. tabiiii hala olabilirim. ama inşallah olmam:çok üzgünüm:

İNSAN stres yapmadan duramıyorki. benim periyod 24- 25 gün.bugün olmam lazımdı. tabiiii hala olabilirim. ama inşallah olmam:çok üzgünüm:

İnşallah olmazsın canım ama olursakda vardır bundada bi hayır diyelim ve mücadelemize devam edelim.Seni anlayabiliyorum ilk aşılamada insan çok daha fazla umut ediyosun,benim bu 3.olduğundanmı ne fazla umudum yok ama hayırlısıııı

dün 25 tane yumurtam toplandı narkozun etkisi geçince bayagı agrım oldu ama şimdi çok iyiyim yarın transfer günüm belli olacak inşallah

İnşallah olmazsın canım ama olursakda vardır bundada bi hayır diyelim ve mücadelemize devam edelim.Seni anlayabiliyorum ilk aşılamada insan çok daha fazla umut ediyosun,benim bu 3.olduğundanmı ne fazla umudum yok ama hayırlısıııı

canım senin önceki aşılamalarında adetin hangi günler gelmişti?aşılamadan sonraki 14. günü geçmişmiydi?

Benim aşılamam da olmam gereken tarihten 1 hafta önce oldum.Bende pco im her zaman gecikir adetim günlerce haftalarca,aşılama yaptırdımda erken olcağım tuttu.Ne çok üzülmüştüm.Allah kimseye göstermesin.

akdaş ilk aşılamamda 14.gün sabah test yaptırdım akşama adet oldum,2.aşılamada 16.gün oldum yani adetim 2gün gecikti....

en iyisi ben yarın boşuna test yaptırmayayım.:çok üzgünüm:artık hiç umudum kalmadııııı.:1no2:

akdaş ilk aşılamamda 14.gün sabah test yaptırdım akşama adet oldum,2.aşılamada 16.gün oldum yani adetim 2gün gecikti....

en iyisi ben yarın boşuna test yaptırmayayım.:çok üzgünüm:artık hiç umudum kalmadııııı.:1no2:

maşallah canım çok güzel, hayırlısıyla sıkı sıkı tutunurlar inşallah :nazar:

saol bakalım kaç tanesi gelişme göstreecek transfer en fazla 2 gün sonra olacak çok heyecanlıyım bebklerin rahme ilk konudugu anı görmek anlatılamaz bir duygu yaa ama geçen sefer beni terkettiler inşallah bus efr bana sıkı sıkı tutunurlar

oy oy maşallah inşallah kalitelidir yumurtaların hepsi döllenir.Bilmiyorsun dimi kaç tanesinin döllendiğiniyerimseniben

hayır canım bilmiyorum inşallah yarın öğrenirim sabah 9da ara dedi dr transfer gününü söyleyecek akşamına bile çagırabilir bir an önce sabah olsalaelaelaelaelae

saol bakalım kaç tanesi gelişme göstreecek transfer en fazla 2 gün sonra olacak çok heyecanlıyım bebklerin rahme ilk konudugu anı görmek anlatılamaz bir duygu yaa ama geçen sefer beni terkettiler inşallah bus efr bana sıkı sıkı tutunurlar
:emir_bebek::emir_bebek:masallah canım:nazar::nazar:insallah hamiş olurrr....bebeklerini kucagına alırsın.bide hepimiz insallahhh

kızlar bende şubatta tedaviye başlayacağım inşallah şubatın 6 sında gidiyorum yani ikinci tüp bebek denemem olacak inşallah bu defa bebişlerim sıkı sıkı tutunurlar allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım

Benim aşılamam da olmam gereken tarihten 1 hafta önce oldum.Bende pco im her zaman gecikir adetim günlerce haftalarca,aşılama yaptırdımda erken olcağım tuttu.Ne çok üzülmüştüm.Allah kimseye göstermesin.
canım öncelikle tedavin hayırlı transferlerin süper basarılı olsun.bende pcos hastasıyım.aynen ben asılama yaptırmadım ama(dr normal yoldan önerdi.esmde sorun olmadıgından)1 hafta önceden geldi,baska zaman yolunu gözlerim olmaz aylarca:oklava:ama subatın ilk haftası gibi bende asılama yaptıracam.olmazsa hemen tüp bebege gecmeyi düsünüyoruz.

canım öncelikle tedavin hayırlı transferlerin süper basarılı olsun.bende pcos hastasıyım.aynen ben asılama yaptırmadım ama(dr normal yoldan önerdi.esmde sorun olmadıgından)1 hafta önceden geldi,baska zaman yolunu gözlerim olmaz aylarca:oklava:ama subatın ilk haftası gibi bende asılama yaptıracam.olmazsa hemen tüp bebege gecmeyi düsünüyoruz.

İnşallah canım,herşey gönlünce olsun.Mutlu sonuçlar alman dileğiyle....

CANLARIM yaaaa bir üzücü haber de benden. olmadı aşılamam. tutmadı.test yaptırmaya gerek kalmadan adetim geldi. hemde 2 gün geç.

kendimi hazırlama çalıştım sanıyordum yanılmışımmmm.ağlıyorum yaaaaaaaaaa.
senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bebişlerim, azra, bircingene umarım sizler hayırlı haberler verirsiniz.

Back
X