• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Cok gecmis olsun arkadaslar,moralinizi yüksek tutun herseyin basi sabir...Ben 1 asilama,3 tüp bebek denedim tutmadi(biri dis gebelik oldu).Simdi Allahin izniyle subat 11`inde Türkiye ye gidiyorum 4. denemem icin.Umarim bu sefer hersey yolunda gider..

canım saol evet toparlanıp tedaviye devam edicez Rabbim büyük bundada vardır bi hayır bize düşen sabretmek ve dua etmekk güçlü olmak zorundayız.İnşallah 4.denemende tutar herşey gönlünce olsun

CANLARIM yaaaa bir üzücü haber de benden. olmadı aşılamam. tutmadı.test yaptırmaya gerek kalmadan adetim geldi. hemde 2 gün geç.

kendimi hazırlama çalıştım sanıyordum yanılmışımmmm.ağlıyorum yaaaaaaaaaa.
senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bebişlerim, azra, bircingene umarım sizler hayırlı haberler verirsiniz.

Canım ya üzülme desemde bilirim insan üzülüyo senağlamasenağlamasenağlama
Çabuk topla bari kendiniia.s.

CANLARIM yaaaa bir üzücü haber de benden. olmadı aşılamam. tutmadı.test yaptırmaya gerek kalmadan adetim geldi. hemde 2 gün geç.

kendimi hazırlama çalıştım sanıyordum yanılmışımmmm.ağlıyorum yaaaaaaaaaa.
senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bebişlerim, azra, bircingene umarım sizler hayırlı haberler verirsiniz.

canım yaa üzülmemek elde değil o kadar emek verdikten sonra ama allah hayırlısını versin inşallah kendini toplamaya çalış tabiki üzüleceksin ama pes etmek yok bizlerde bebişlerimize allahın izniyle kavuşacagız zamanı geldiğinde inşallah

eylül1782 hayırlısı demekki böyleymiş diye düşünmeye üzülmemeye çaılş.Üzülürsende çabuk toparla kendini.
Biliyorum ben kendimden insan üzülüyo.Önemli olan çabuk atlatmak birazda..
Bidahaki denemen inşallah pozitif olur senin ve bekleyen herkesin.

kızlar çok üzüldüm.hayırlı bir zamanda sağlıkla kavuşursunuz inşallah.üzülmeyin diyemiyorum ama kendinizi bırakmayın demekki vakti değilmiş diye düşünün.Bir gün hepimiz kavuşucaz yavrularımıza allahın izniyle...

eylül1782 hayırlısı demekki böyleymiş diye düşünmeye üzülmemeye çaılş.Üzülürsende çabuk toparla kendini.
Biliyorum ben kendimden insan üzülüyo.Önemli olan çabuk atlatmak birazda..
Bidahaki denemen inşallah pozitif olur senin ve bekleyen herkesin.

Saol canım inşallah hepimizin pozitif olur.Çok şükür kendimi çabuk toparlarım ve tedaviye devam napalım hayırlısı

ilaçlar iğneler derken tedavi aşaması bitti yarın 13.00 da transferim olacak çok heyecanlıyım tedavi çabuk geçti ama bekleme süresini nasıl geçecek bilmiyom şimdiden saat durdu sanki yarına daha bir ömür var gibi dualarınızda benide hatırlayın şu an en çok ihtiyacım olan şey dua allahım bu sefer inşallah bebişime kavuşurum

ilaçlar iğneler derken tedavi aşaması bitti yarın 13.00 da transferim olacak çok heyecanlıyım tedavi çabuk geçti ama bekleme süresini nasıl geçecek bilmiyom şimdiden saat durdu sanki yarına daha bir ömür var gibi dualarınızda benide hatırlayın şu an en çok ihtiyacım olan şey dua allahım bu sefer inşallah bebişime kavuşurum

İnşallah canım ya Allah kolaylıklar versin a.s.

inşallah bu sefer kavuşursun canım dualarımız seninle rabbim herkese nasip etsin.ALLAH yardımcın olsunnn

İnşallah canım inşallah bu sefer olucak.Dualarımız seninle....Allahım seninle olsun.

c.gif
a.gif
n.gif
i.gif
m.gif
tedavin hayırlı olsun.insallah bizde bu asamalara geliriz.bütün dualarımız seninle,müjdeli haberlerini alırız insallah.hamiş,hamiş bize bilgi verirsinnn.AMİİİNNNNN......

Mehay canım inşallah bu seferde aşılaman tutar ve sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.Düşük gerçekten çok zor benimde psikolojim bozulmuştu ama çok şükür toparladım kendimi ve mücadeleye devammmmmm.RABBİM isteyen herkese nasip etsin

canim benim saolasin bana moral ve destek veren herkesten Allah razi olsun!!!a.s.

mehay yamura hamişsin sen dedin valla çok şaşırdım. Bizlere de desene :)))

canim sendemi okudun onu!!valla onda icime dogdu canim agzimdan cikiverdi birden hamilesin dedim ve hamile!!keske dedigim herkes hamile kalsa ..once kendimden baslardim:roflol: sonrada sizler icin derdim!!a.s.

Back
X