ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Canım ya üzülme desemde bilirim insan üzülüyo senağlamasenağlamasenağlama
Çabuk topla bari kendiniia.s.

toplamaya çalışıyorum hatta bugün 2. aşılama için iğnelere başlıyorum canım . allah kucağımızı boş bırakmasın ne diyelim.

sen ne yaptın.aşılamaya devammı?

sağol canım desteğin için. 2. aşılamaya start verdik bugün. ama bu moralle çok zor olacak çooooooooooooooook.

slm kızlar , ben cumartesi tahlil günüm ama cuma günü vercem.bu arada karnım ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi,sizce normalmi,2 gündür ağrıyo,korkuyorum

toplamaya çalışıyorum hatta bugün 2. aşılama için iğnelere başlıyorum canım . allah kucağımızı boş bırakmasın ne diyelim.

Bende aşılamaya devam etcem vazgeçtim lap.dan.
Korktum ben ya ..Napayım olmazsa olmaz.
Aşılama olmazsa tüpe geçecezz..

Bende aşılamaya devam etcem vazgeçtim lap.dan.
Korktum ben ya ..Napayım olmazsa olmaz.
Aşılama olmazsa tüpe geçecezz..
Dün bi arkadaşa gittim dr. onada aşılama demiş bi kez yaptırdı sonra lap felan istememiş ben tüp istiyorum demiş.Dr. ikna etmeye çalışmış tüpe hemen geçme diye yok demiş ben herşeye hazırım demiş.İlk tüp denemesinde 2zleri oldu.Çok şirinlerdi..Bizimde kucağımız boş kalmaz inşallah.
Allah çifter çifter versin Tüm bu tedavi görenlere(Yaktım sizi kızlar bu duayla :roflol::roflol::roflol:))

slm kızlar , ben cumartesi tahlil günüm ama cuma günü vercem.bu arada karnım ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi,sizce normalmi,2 gündür ağrıyo,korkuyorum
slm canım benimde 5 şubat ta tahlil günüm benimde adet sancıları gibi ağrılarım var dün dr u aradım bu sancıların çok normal olduğunu söyledi merak etme canım inşallah bebişlerin sana tutunmuştur
tabi benimde isteyen herkesinde amin
korkma diyecem ama bunu önce kendime sormam lazım herhalde çünkü bende çok korkuyorum :roflol:ister istemez bunlar normal ama k i b öptüm:1hug:

canım sağolasın içim birazda olsa rahatladı,inş allahım bebeşlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.tahlil sonuçunu alınca mutlaka bura yazacam ,sende yaz takip edecem seni
ok

canım benim. inşallah tüpe gerek kalmaz hiçbirimizin canım. uamrım dua tutar da kucağımız boş kalmaz

Kızlarrrr..Ben geldiimmm. Henüz evime dönmedim ama Konya'da bir int.cafeden yazıyorum. Bugün aşılamamın 10.günü. Eczane annemlerin evinin karşısında olunca dayanamayıp "bir umuttur yaşatan insanı" deyip sabah idrar testi yaptım. Tahmin edildiği üzere negatif çıktı. Gerçi bu test pek birşey ifade etmiyor. Çünkü çok şükür adet olmadım henüz. Önceki denemelerde 9. veya 10.gün adet olmuştum hep. O yüzden bugün en kritik gün. Bugün adet olmazsam çok umutlanacağım ama tüm belirtiler adet olacağımı gösteriyor.
Sizler iyisinizdir umarım.

Hoşgeldinnnnnn.inşallah eli boş gelmedin Şaka şaka hayırlısı olsun canım inşallah tutar denemen.
Amana bugün dikkat et kendine.Bi kaç gün sonra kan testinde çıkar adet olmazsan.

fsh yüksek 1 kez aşılama yaaptık olmadı

inşallah bu defa olur canım.benim de ilk aşılama tutmadı. 3 aşılama sonrası rapor alıp tüp deneyeceğiz. bakalım hayırlısı umarım rabbim kucaklarımızı bebekle doldurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…