• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Arkadaşlarçok kötüyüm sevinemiyorum bile buraya kadar gelmişken kaybetmek çok kötü.Belkide ilk başıma geliyor bilmiyorum.Bu yaz 6. senemize gircez.5 senedir uğraşıyorum.Bün 14. gün kan testini yaptırdım.Değer 20.43 çıktı.Düşük olduğunu söyledi 2 gün sonra tekrar istedi.Bu değerin düşmesine yada dış gebeliğe dayanamam.İlk defa gebe kalıyorum..Bunları söylerken bile sonucu negatif çıkanlara haksızlık ettiğimi biliyorum.Ama ben çok kötüyüm.Bana değerle ilgili bilsi olan varsa söyleyebilirmi.Burda baktıklarıma göre en düşük 15 çıkanlar düşükle sonuçlanmış.En az 50 falan çıkması gerekiyordu sanırım.Bilemiyorum.

hayir canim oyle dusunme benimde asilamanin 12. gununde 31 cikmisti tam bir hafta sonra 617 ye yukselmisti..ha diyeceksin ama dusuk yaptin ?ben doktorumun verdigi hapla yani dusuk hapiyla gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim bebek gelismemisti cunku yoksa dusmeyecekti!!!!sende olumlu dusun 18 cikanlarin bile dusmuyor cogu zaman!!!

İmplantasyon kanaması kesin hamileliğin belirtisi değil. Bende 2 kez öyle bir kanama oldu. Biz de implantasyon kanamasıdır diye sevinmiştik ama ikisinde de sonuç negatifti. O yüzden hiç canını sıkma.

genelde implantasyon kanamasi olanlar hamile oluyor ama tabi implantasyon kanamasiyla adet kanamasini karistirmassak..mesela benim dger asilamamda asilamanin 9. gunu implantasyon kanamasi oldu hamileydim digerlerinde olmamisti ve degildim....bundada oldu sandim ama adet kanamasiymis yanilmisim!!!

genelde implantasyon kanamasi olanlar hamile oluyor ama tabi implantasyon kanamasiyla adet kanamasini karistirmassak..mesela benim dger asilamamda asilamanin 9. gunu implantasyon kanamasi oldu hamileydim digerlerinde olmamisti ve degildim....bundada oldu sandim ama adet kanamasiymis yanilmisim!!!

Canım sağlık olsun inşallah bu defa olur hayırlısıyla ara vermemekle çok iyi yapıyosun, hiç zaman kaybetmemek lazım

Sakın kendini bırakma.Kanamayla bebeğini kaybetmeyen çok kişi gördük.
Her kanama bebeğini kaybediyorsun demek anlamına gelmiyor.
Kendini yorma uzan hatta sen şimdi.
Allahım korusun seni ve bebeğini canım.

HAZALIMM hadi hayırlı olur inşallah.
Dur bakalım dün bir bugün iki acele etme.
O heyecan 10.günden sonra acaip gelcek sana :))
Zaten aşılama mucize canım.Normal ilişkiden farkı yok pek.
Ee bizde normalden hayır görmediğimizden yapıyoruz.
Yinede umudumuz var ..
Olur inşallah iyi düşün iyi olsun.
canımmmm benim yaaa....dogru söylüyorsun.bizim kendi basımıza halledemiyecegiz bir durum heralde,asılama cok basit geldi bana,5 dk.sürmedi bile...tuhaf heralde acı cekseydim hııh simdi oldu diyecektim.bugüm 3.gün pek umursamıyorum ama,gögüs uclarım sızlıyor.sanırım progesteron kullanıyorum ondandır....sende bir an önce baslasanda haberlerini alsak arkideşşşş....

canımmmm aşılamanın olmasına sevindimmmm.inşallah tutar. ben çok heyecanlıyım zaman iyice yavaşladı. sonu hayırlı olsunda gerçi

çok heyecanlıyım hazalımmm ya dua et benim içnde ne olur? inşallah mucizeler gerçek olur
canımmm benim dua etmez olurmuyum hiç,inan allah isteyen herkese versin.müjdeli haberlerini alırız.kac gün oldu?bir belirti var mı?ayyy canım yaaa..inan bugünlerde duyacagım en iyi sey olacak...umudumuz artacak ammmmiiinnnn....

yarını bende heyecanla bekliyorum..inşallah Allahımın izniyle size iyi haberler getiririm.
bebislerim merhaba nasılsın?sana cok yazdım,ama bir türlü karsılasamadık.yazılarını okudum.son durumun ne?canım söylemesi kolay ama,neyse yaaa...üzülme diyemiyecegim.duygularımızı kaldırıp atamayız ki....ne yani robotmuyuz biz....yaaaaa insallahhhh hamişsindirrr..amiiinnnnn

bebislerim merhaba nasılsın?sana cok yazdım,ama bir türlü karsılasamadık.yazılarını okudum.son durumun ne?canım söylemesi kolay ama,neyse yaaa...üzülme diyemiyecegim.duygularımızı kaldırıp atamayız ki....ne yani robotmuyuz biz....yaaaaa insallahhhh hamişsindirrr..amiiinnnnn

AMİN :) saol canım ilk bhcg 20 çıktı korktuk.Dr. ümit vermedi 2 gün sonraki değerle belli olcak dedi.Allahıma şükür dün yaptırdım bhcg 60 a yükselmiş.Dr.kesin istirahat verdi.Çünkü lekelenmem var.Düşük tehlikem var.Progesteron iğneye devam ediyorum.Daha hala inanamıyorum.Darısı bekleyenlerin ve başlıcakların başına...İnşallah.

Canım sağlık olsun inşallah bu defa olur hayırlısıyla ara vermemekle çok iyi yapıyosun, hiç zaman kaybetmemek lazım

kuzicim zaten cok gec bile kaldim...aslinda 3. asilamam tutmasaydi belkide tup bebekle hamile kalmistim bu ay ama 3. tutunca ve dusunce doktorum asilamayla oluyor deyip 3 asilama daha onerdi bende mecburen yaptiriyorum devlet karsiliyor cunku burda hepsini..direk tup bebege gecsek cok pahali burda!!su anda turkiyeye gelip ordada yaptiramam calisiyorum!!bu ayki 5. asilamam olucak cok yoruldum artik inan ,cok yiprandim!insallah Allahim hepimizin yuzunu guldurur en kisa zamanda!!!sen ne yaptin???

canımmm benim dua etmez olurmuyum hiç,inan allah isteyen herkese versin.müjdeli haberlerini alırız.kac gün oldu?bir belirti var mı?ayyy canım yaaa..inan bugünlerde duyacagım en iyi sey olacak...umudumuz artacak ammmmiiinnnn....

canım bugün 13. gün ama sanki ağrılar başlıyoo.kendimi dinlemeden duramıyorummmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

geçen aşılamada 15. gün gelmişti. kalbim güm güm atıyor ya aedt olursam diye. gerçi allahın takdiri ama bu defa 1. aşılamadan daha çok heyecanlıyım.

bende şubat mart ayında deneyeceğim aşılamayı inşallah iyi sonuç alırım çok ihtiyacım var buna allah herkese o mutlu haberi almayı nasip etsin......

canım bugün 13. gün ama sanki ağrılar başlıyoo.kendimi dinlemeden duramıyorummmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

geçen aşılamada 15. gün gelmişti. kalbim güm güm atıyor ya aedt olursam diye. gerçi allahın takdiri ama bu defa 1. aşılamadan daha çok heyecanlıyım.

O heyecanı yitirmemek çok önemli canım.Ben transferin yapıldığı gün hayallere başlamıştım eşimle.Annemide ortak ettik.Oda olcaklarmış gibi konuşuyordu.Sonra dedi kızım kaptırma dedi.Yok dedim anneme bu zamanı değerlendiriyorum dedim.Hep ikiz olsun istemiştik.Değerlerim düşük heralde ikiz değil.Baştan çok korktuk ama şimdilik iyi sayılır.Heycanını hiç kaybetme canım...

slm kızlar bayadır girmiyorum siteye.dün ilk defa kontrole gittik,bebeğim şimdi fasulye tanesi kadarmış:)kalp atışını filan dinledi doktor.ama nedense ben inanamıyorum hamile olduğuma.hep kendimi anne olamayacakmışım gibi hissettirmişler.mide bulantılarım başladı,sanki midemi üşütmüşüm gibi.hiç iştahım yok.vitaminler kullanıyorum.allahım sonunuda getirir inş,hayal gibi doğumda yapar otururum.

seni coooook iyi anlıyorummm.....benim 4.gün ama heyecan son safada aaayyyy ne olacak böyleeee....

Back
X