• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Şuan pozitif canım. beta hcg 20 den 60 a yükseldi.1 martta kontrolüm var.

Ama lekelenmem olduğu için düşük tehlikesi var canım.

Yatıyom işte sizinleyim.
canııımmmm cok sevindim.kendine cook dikkat et.benim pcos olan bir arkadasıda tüp bebek yapıldı,aynı senin gibi oda degerleri az az yükseldi ve su an 6 aylık ama arada sırada kanaması oluyor.sebebi kullandıgı jeller imiş.nasılsın?şaşkın,mutlu hisettiklerin bizide sevindirdi.....insallah bundan sonra hersey daha kolay gelişir....

slm kızlar bayadır girmiyorum siteye.dün ilk defa kontrole gittik,bebeğim şimdi fasulye tanesi kadarmış:)kalp atışını filan dinledi doktor.ama nedense ben inanamıyorum hamile olduğuma.hep kendimi anne olamayacakmışım gibi hissettirmişler.mide bulantılarım başladı,sanki midemi üşütmüşüm gibi.hiç iştahım yok.vitaminler kullanıyorum.allahım sonunuda getirir inş,hayal gibi doğumda yapar otururum.

ayyy maşallah yerim onu, sağlıkla gelir inşallah, amaaan boşver mide bulantılarını falan bulansın biraz o da güzeldir

kuzicim zaten cok gec bile kaldim...aslinda 3. asilamam tutmasaydi belkide tup bebekle hamile kalmistim bu ay ama 3. tutunca ve dusunce doktorum asilamayla oluyor deyip 3 asilama daha onerdi bende mecburen yaptiriyorum devlet karsiliyor cunku burda hepsini..direk tup bebege gecsek cok pahali burda!!su anda turkiyeye gelip ordada yaptiramam calisiyorum!!bu ayki 5. asilamam olucak cok yoruldum artik inan ,cok yiprandim!insallah Allahim hepimizin yuzunu guldurur en kisa zamanda!!!sen ne yaptin???

senin aslında ilk tüp bebek denemesinde tutma ihtimalin çok yüksek, keşke yaptırma imkanın olsa, böyle hem psikolojik olarak hem fikziksel olarak yıpranıyosun boşuna, inşallah bu defa olurda bidaha uğraşmazsın, ben önümüzdeki hafta doktora gidicem iki tane dondurulmuş yumurtamı deniycem pek ümidim yok ama bakalım

Kaysek 70 canım çok sevindim.Allah bu mutluluğunuzu tüm yaşamayanlara da nasip etsin inş.

HAZALIMMMMMM naptın bakalım??

Mehay canım sana da bol şanslar yeni denemende.

AMİN :) saol canım ilk bhcg 20 çıktı korktuk.Dr. ümit vermedi 2 gün sonraki değerle belli olcak dedi.Allahıma şükür dün yaptırdım bhcg 60 a yükselmiş.Dr.kesin istirahat verdi.Çünkü lekelenmem var.Düşük tehlikem var.Progesteron iğneye devam ediyorum.Daha hala inanamıyorum.Darısı bekleyenlerin ve başlıcakların başına...İnşallah.

hayırlı olsun inşallah sağsalim kucagına almayı nasip etsin allahım darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah

geçmiş olsun canım.sıkma canını demek kolay tabi ama napalım allahın takdiri.Benimde lekeler kana dönüştü hala devam değerler az arıyor.benimde başıma herşey gelebilir.herşeyin hayırlısı,

Kaysek70 ve bebişlerim

İnşallah hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Darısı tüm olmayanların başına. Bizim için dua edin. Rahat olun sakın korkmayın. Kötüyü düşünmeyin. İyi şeylere konstre olun. Güzel düşünelim güzeli yaşalım .Ne dersiniz kızlar.

senin aslında ilk tüp bebek denemesinde tutma ihtimalin çok yüksek, keşke yaptırma imkanın olsa, böyle hem psikolojik olarak hem fikziksel olarak yıpranıyosun boşuna, inşallah bu defa olurda bidaha uğraşmazsın, ben önümüzdeki hafta doktora gidicem iki tane dondurulmuş yumurtamı deniycem pek ümidim yok ama bakalım

canim evet yipraniyorum ama son iki denemem kaldi zaten bunlarida yaptirdiktan sonra zaten hicbir kuvvet bana asilama yaptiramaz...insallah seninkide bu sefer tutarda birdahaki sefere bebisi ultrasonda gormek icin gidersin...lutfen olumsuz dusunme!!!a.s.

Selam Arkadaşlar.
Ben bugün doktora gittim. Bunca uğraştan sonra nihayet Perşembe günü transfer işlemim olacak. Çok heyecanlıyım ve çok mutluyum.

arkadaşlar bugün aşılamamın 15.günü ve dün biraz kahverengi akıntım gelmişti.bugün yine çok az bulanık bişiler geldi.birde ara ara yumurta akı gibi beyaz bişiler geliyor.niye böyle oldu.ama yinede testimi yaptıracağım.sizinde oldumuuuuuuuuuuu.varmıdır sizce bi ihtimal

slm bende cumartesiden itibaren puregon kullanmaya başladım ..aranıza yeni katıldım yani ...inş rabbim isteyen herkese verir..dualrım sizlerle

bende artık aranızdayım arkadaşlar bugün rahim filmim çekilecek sonrada mart ta tabi aşılama allah hepimizin yardımcısı olsun benimde bugün canım çok acıyacak

arkadaşlar bugün aşılamamın 15.günü ve dün biraz kahverengi akıntım gelmişti.bugün yine çok az bulanık bişiler geldi.birde ara ara yumurta akı gibi beyaz bişiler geliyor.niye böyle oldu.ama yinede testimi yaptıracağım.sizinde oldumuuuuuuuuuuu.varmıdır sizce bi ihtimal

inşallah pozitif olduğu için öyle oluyordur canım
bizleri merakta bırakma

Back
X