• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

evet genel anesteziyle yapıldı yani hiç hatırlamıyorum uyandım yataktayım adet sancısının biraz daha şiddetlisini düşünün oda dakikalar geçtikçe hafifliyor bende en çok yumurta toplama işleminden korkuyordum ama boşuna korkmuşum hiç korkmayın kızlar

ben asilamam tutmayinca dusunmeye baslamistim tup bebegi o arada cok korkmustum yumurta toplatmaktan ..iyi o zaman cok aci hissetmiyorsak..peki kac saat yattin hastanede sonra eve giderken yururken agrin oldumu?

kızlar bugün transferimin 3 günü ama belim ve karnım çok agrıyo içimde bir his olmadı diyor sizce daha şimdiden sancılarımı ve belimi agrısı normal mi çok korkuyorum kızlar daha ilk deneme ama olmazsa çok yıkılırım

Canım hemen niye tutmadığını düşünüyorsun ki olumsuz olma.Herkeste belirtiler farklı olur.İnşallah tutmuştur.Karnındaki bebişlerini üzme lütfen.Ağrıtacaklar sancı yapacklar ve tutunacaklar değil mi ama...
canım biliyorum bunlar beklemekten kaynaklanan kuruntular.çok iyi bilirim bu benim ikinci tüp baby denemem .28 ocakta kan testi yaptıracakmışım .bakalım neler olacak herşeyin hayırlısı...
üzme kendini.Yüce Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürür...

yarım saat yattım sadece biraz yavaş yürümek zorunda hissediyorsun öğle sancım falan yoktu inan büyütülecek birşey yok benim toplamadan sonraki günler biraz ağrılarım oldu birde karında şişlik oluyo ben hastaneyi aramıştım normal dediler yani kişiye göre değişiyordur belki ama dayanılmayacak ağrılar degil insan etraftan duyduklarıyla çok etkileniyor sizleri anlıyorum

kızlar bugün transferimin 3 günü ama belim ve karnım çok agrıyo içimde bir his olmadı diyor sizce daha şimdiden sancılarımı ve belimi agrısı normal mi çok korkuyorum kızlar daha ilk deneme ama olmazsa çok yıkılırım

İçindeki hise kulak asma sennaniknanik. Bu tür ağrılar bazılarında genellikle hamilelik belirtileri olarak görülüyor. Gülümse ve bebişini (yahut bebişlerini) düşün :sm_cool:

BONADEA senin de aşılama mı canım? ben de aşılama yaptırdım. hakikaten günler geçmiyor. sen hangi tarihte yaptırdın canım.
Evet canım. Ben 21 ocakta aşılama yaptırdım. Micro diye başladık ama sadece 3 yumurta gelişince aşılamaya döndük. Her işte bir hayır var. Kimbilir ... :dance:
Sen ne zaman yaptırdın aşılamanı?

Evet canım. Ben 21 ocakta aşılama yaptırdım. Micro diye başladık ama sadece 3 yumurta gelişince aşılamaya döndük. Her işte bir hayır var. Kimbilir ... :dance:
Sen ne zaman yaptırdın aşılamanı?

14 ünde yaptırdım canım. 1 şubatta test yapıcam demişsinde doktor bana adet gecikince gel dedi. sen 1 şubatta mı adet bekliyorsun ondan mı? benim adet periodum 25 gün hiç şaşmaz da.... normalde doktorlar 28 derler yaa. ben ne zaman test yapmam lazım onu bilmiyorum. gerçi bugün adet belirtileri yoğunlaştı sanırım yarın olucam

kederli transferin olmuş inşallah canım mutlu haberlerini alırsın.kaç gün sonra belli olacak.
saol canım bugün trnsferimin 3 günü 5 şubatta belli olcak.sen tüp bebege başladın mı allah hepimiz için hangisi hayırlısıysa onu yapsına.s.

kızlar merhaba bana kısaca aşılamanın aşamalarını anlatırmısınız önümüzdeki ayda tutturamazsam bebişi bende olucam?

14 ünde yaptırdım canım. 1 şubatta test yapıcam demişsinde doktor bana adet gecikince gel dedi. sen 1 şubatta mı adet bekliyorsun ondan mı? benim adet periodum 25 gün hiç şaşmaz da.... normalde doktorlar 28 derler yaa. ben ne zaman test yapmam lazım onu bilmiyorum. gerçi bugün adet belirtileri yoğunlaştı sanırım yarın olucam
Canım önceki aşılamalarımda hep aşılamadan 10-11 gün sonra adet gördüm. Ama adet olsamda olmasam da aşılamanın 11.günü olan 1 şubatta test yaptıracağım. Aşılamanın 12.günü yaptırmak gerekiyor kan testini. Yani senin yarın yaptırman lazım. İnşallah güzel haberler verirsin. Sevgiler :dance:

ben monegon adında bir iğne kullandım canım 2 toz 2 su, 3 kutu bitirdim yumurtlama zamanında çatlatma iğnesi vuruldum ve tam zamanını hatırlamıcam ama eşimden alınan spermler labt. da işlendikte sonra bana verildi 2 gün sonra dr. beni 2. aşılama için tekrar çağırdı aynı işlem tekrar yapıldı 6 tane yumurtam olmuştu ama kader kısmet değilmiş tutmadı.şimdi tüp bebek için iğnelere devam ediyorum canım inşallah senin aşılaman tutacak ama.

Back
X