• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Sonucu az önce öğrendik kızlar. Aşılamadan yine ikmale kaldık: SIFIRRRR...Ama en azından bu sefer 0,6 ile kaldık. Sağlık olsun ne yapalım. Bir daha ki sefere diyoruz.

Hayırlısı olsun canım ya zaten aşılamanın çok büyük bi etkisi yok biliyosun tamamen şans, yılmak yok denemeye devam a.s.

Sonucu az önce öğrendik kızlar. Aşılamadan yine ikmale kaldık: SIFIRRRR...Ama en azından bu sefer 0,6 ile kaldık. Sağlık olsun ne yapalım. Bir daha ki sefere diyoruz.

canım üzüldüm. herşeyin hayırlısı. eminim rabbim dualarımızı birgün kabul edecektir.ve umarım o güne yaklaşmışızdır

canım ya hayırlısı olsun,senin bu kaçıncı aşılaman,bi daha aşılama yaptırma,ben bir kere yaptırdım bana 1 milyar mal oldu,ikinciyide teklif etti doktor ama ben şansımın çok düşük olduğunu biliyodum.bu yüzden direk tüp beek denedim.senin maddi durumun nasıl bilmiyorum,iğnelerinin ücreti ne kadar tutuyo bunları bilmiyorum.bence aşılamada şansın çok düşük,bana doktor %15 dedi,ve bu herkesde öle dedi.ben bu tüp bebeği kayınpederim yaptırdı,eşimin ayrı bi işi yok eğer tutmasaydı yüzlerine nasıl bakacam diye düşünmekten geceleri uyuyamıyordum,kendi kendime sorun yapıyodum,ama şansım varmış,allahım yüzüme baktı.allahım inş bi dahaki sefere sanada verir,çok güzel bir duygu,sende yaşarsın umarım,ben duyduğumda sokakta bağıra bağıra ağladım,eşime sarılarak,inş sende yaşarsın,diyecek başka bişi bulamıyorum

kederliden haberi olan varmı,o bugün test yaptıracaktı,allahım inş pozitifdir
kaysek ne yazıki sonucum negatif çıktı allah bana kısmet etmemiş demekki buraya bende hamileyim demek okadar kötüyümki anlatamam allahım bu duyguyu kimseye yaşatmasın sonucu öğrendiğimden beri gözyaşlarım hiç dinmedi ama ağlamaklada insanın eline bişey geçmiyorki halen daha inanamıyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım ya hayırlısı olsun,senin bu kaçıncı aşılaman,bi daha aşılama yaptırma,ben bir kere yaptırdım bana 1 milyar mal oldu,ikinciyide teklif etti doktor ama ben şansımın çok düşük olduğunu biliyodum.bu yüzden direk tüp beek denedim.senin maddi durumun nasıl bilmiyorum,iğnelerinin ücreti ne kadar tutuyo bunları bilmiyorum.bence aşılamada şansın çok düşük,bana doktor %15 dedi,ve bu herkesde öle dedi.ben bu tüp bebeği kayınpederim yaptırdı,eşimin ayrı bi işi yok eğer tutmasaydı yüzlerine nasıl bakacam diye düşünmekten geceleri uyuyamıyordum,kendi kendime sorun yapıyodum,ama şansım varmış,allahım yüzüme baktı.allahım inş bi dahaki sefere sanada verir,çok güzel bir duygu,sende yaşarsın umarım,ben duyduğumda sokakta bağıra bağıra ağladım,eşime sarılarak,inş sende yaşarsın,diyecek başka bişi bulamıyorum
Çok teşekkkürler herkese. 3 aşılamadan sonra bu zorunlu olarak 4.aşılama oldu. Çünkü aslında micro enjeksiyon için başladık ama sadece 3 yumurtam geliştiği için doktor bu sefer aşılama denemenin daha mantıklı olacağını söyledi. Bize de böylesi mantıklı geldi. Merkeze 600 ytl. ödedik(ilaç hariç). Hipogonadizm hastası olduğum için ilaç raporum var. Çok şükür iğnelere para vermiyoruz. Yoksa sadece bu aşılamada 1600 ytl'lik iğne kullandım.

kaysek ne yazıki sonucum negatif çıktı allah bana kısmet etmemiş demekki buraya bende hamileyim demek okadar kötüyümki anlatamam allahım bu duyguyu kimseye yaşatmasın sonucu öğrendiğimden beri gözyaşlarım hiç dinmedi ama ağlamaklada insanın eline bişey geçmiyorki halen daha inanamıyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kederli canım çok üzüldüm ya. senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Üzülme demeyeceğim, kim olsa üzülür ama çok yıpratma kendini. İnşallah bir dahaki tedaviye bebişine kavuşursun.

Aşılamada negatif sonuca insan kendini hazırlıyor ama microda negatif sonuç alınca bende bu metaneti gösteremezdim sanırım.

umudunu kaybetme canım vakti değilmiş demek ki hayırlısı;bende 18 şubatı bekliyorum sonuç için kaderimizde ne varmış o zaman belli olacak.

canım yaaa. herjalde o duyguyu en iyi yine yaşayanlar bizler biliriz. inşallah allah bize de nasip edecek o günleri canım. senağlama

umudunu kaybetme canım vakti değilmiş demek ki hayırlısı;bende 18 şubatı bekliyorum sonuç için kaderimizde ne varmış o zaman belli olacak.
çok saol canım allah kimseye bu duyguyu yaşatmasın dünyam bir anda allak bulak oldu neyse kısmette yokmuş
inşallah 18 şubat ta dünyanın en güzel haberini alırsın :emir_bebek::emir_bebek:canım allah kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin

canım yaaa. herjalde o duyguyu en iyi yine yaşayanlar bizler biliriz. inşallah allah bize de nasip edecek o günleri canım. senağlama
inşallah canım inşallah bir gün olacak elbette bizimde bebişlerimiz yeterki biz umudumuzu hiç yitirmeyelim

Kederli canım çok üzüldüm ya. senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Üzülme demeyeceğim, kim olsa üzülür ama çok yıpratma kendini. İnşallah bir dahaki tedaviye bebişine kavuşursun.
canım saol sanada geçmiş olsun sende negatif sonuç almışsın ne kadar kötü bir duyguymuş bu yaa
inşallah bir dahaki sefere allah bizede nasip etsin
ama içimde ukte olarak kaldı buraya kızlar bende hamileeeeeeeeeeeyiiiiiiiim diye yazmak ne yapalım başka sefere artık herşey allahtan kaderde bunu yaşamakta varmış allah daha büyük dertler vermesin

Aşılamada negatif sonuca insan kendini hazırlıyor ama microda negatif sonuç alınca bende bu metaneti gösteremezdim sanırım.

canım saol sanada geçmiş olsun sende negatif sonuç almışsın ne kadar kötü bir duyguymuş bu yaa
inşallah bir dahaki sefere allah bizede nasip etsin
ama içimde ukte olarak kaldı buraya kızlar bende hamileeeeeeeeeeeyiiiiiiiim diye yazmak ne yapalım başka sefere artık herşey allahtan kaderde bunu yaşamakta varmış allah daha büyük dertler vermesin

Kızlar geçmiş olsun.Allah bir daha bu üzüntüyü yaşatmasın hiç birimize.
Sanırım bi dahaki denememde benim yaşayacaklarımda pek farklı olmayacak.
Hepimiz için inşallah en hayırlısı tez zamanda olur.

Mehaycım sen nasılsın, nasıl geçti aşılaman.İnşallah bu kez sonuna kadar mutluluğu yaşarsın.:nazar:

herkese günaydınn

yaaaa kızlarrr ne bu olumsuzluk vallahii rabbim ne dediyse o olurrr tabiii ama

lütfen pozitif düşünelim

sevdamız olduğu müddetçe umudumuz bitmeyecekkk.

Çok teşekkkürler herkese. 3 aşılamadan sonra bu zorunlu olarak 4.aşılama oldu. Çünkü aslında micro enjeksiyon için başladık ama sadece 3 yumurtam geliştiği için doktor bu sefer aşılama denemenin daha mantıklı olacağını söyledi. Bize de böylesi mantıklı geldi. Merkeze 600 ytl. ödedik(ilaç hariç). Hipogonadizm hastası olduğum için ilaç raporum var. Çok şükür iğnelere para vermiyoruz. Yoksa sadece bu aşılamada 1600 ytl'lik iğne kullandım.

4 aşılama yapmışın yine iğneleri saymıyorum,sen bu ücretle bi tüp bebek yaptırırdın,ne pisikolojin bozulurdu,nede böyle paran yoyulurdu.sen beni dinle madem iğnelre para vermiyosun sana daha uygun olur bu tüp bebek bana maliyeti;2,300e mal oldu,ilaçlarda en fazla 500.3 ay kendini dinlettir,vucudun dinlensin,ilçlardan kilo aldınmı bilmem ama,onları ver biraz ben öle yaptım,15 kilo almıştım ilaçlardan,5 ayda verdim tekrar,zaten ilaçları kaullanmayınca kendinden gidiyo.şimdiden sana kolay gelsin,hadi hayırlısı,
:teselli::teselli::teselli:

herkese günaydınn

yaaaa kızlarrr ne bu olumsuzluk vallahii rabbim ne dediyse o olurrr tabiii ama

lütfen pozitif düşünelim

sevdamız olduğu müddetçe umudumuz bitmeyecekkk.

:) bizde pozitif düşünüyoruz,yada düşünmeye çalışıyoruz,birazda olsa kendimizi avutuyoruruz,belkide öle sanıyoruz.bu umut kimsede bitmez,ama sırf bu yüzden ayrılan arkadaşlar var bu sitede sen bilyomusun?:sm_confused:

Ayrilma Sebebini Anlayamadim Kaysek Umutlarimi Mi Tükendi En Sonunda:( Bende Bu Siteye Psikolojim Bozularak ççok Ara Vermişimdir. Bu Dediğin Doğrudur. Bilmiyordum Teşekkür Ederim Ben Sadece Biraz Umut Vermek Istemiştim.

eşim de bu sşteye girmemi istemiyor kafayı yiyorsun diyor.dr a şikayet etti.pozitif sonuçlar duymak muhteşem bişey bize teselli oluyor tekrarlanıp tutmayanlar ise psikolojimizi bozduğu için sanırım burayı bırakıyorlar.ben ne kadar doğru hep pozitif düşünğyorum.Annem kızım kaptırma kendini diyor.oloumsuz düşünüp ne kazancamki hep pozitif düşünün.

ne denebilir ki...
elbet birgün allahım nasip edecektir, üzüleceksin elbette ama kendini çok yıpratmamaya çalış cnm,
allah sabır versin, yardımcın olsun:teselli:

Canım insan diyecek bişey bulamıyo, Allahın takdiri bir bildiği vardır elbet, Allah sağlık versin yeterki yine olur üzülme

Back
X