• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

KUzi merhaba; senin eski yazılarını okudum , seninle aynı yerde tüp bebek denemişiz, ben çok memnun kaldım oradani negatif sonuç almış olmama rağmen.
Tekrar yaptırmayı düşünüyor musun ?
Allah hepimize en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin.

Merhaba canım, benimde merkezle bi sorunum yok memnunum tabi işlemlerin nasıl yapıldığını bilemiyoruz ama tamamen benim şansım bu Allah uygun görmedi sanırım, şuan için hiçbişey düşünemiyorum ama iki tane dondurulmuş embriyom var onları denerim herhalde, Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, senin nekadar oldu yaptıralı, deniycekmisin yeniden

mxerhabalar ben de geldimmmmmm
ben de büyük ihtimalle iki hafta sonra yani adetimin ücüncü günü etlik kadın dogum hastanesinde tüp bebek yolculuguna baslıyorummmm
hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun :)

canım kaçıncı gün aşılaman hayırlısı olsun bende hiç bi değişiklik yok 2. günüm benim de 12 gün daha beklicem of of şişlik falan yok ben de şimdi öle ilk gün olmuştu ama şimdi geçti vücudumda bi değişiklik yok kafama takılıyor hayırlısı olsun dostınex ne içindi canım bende progestan ve cyclo progynova verdi aynı işi mi görüyorki
İlk gün genelde çatlatma iğnesinin etkisi devam ettiğinden çok şişlik oluyor.Bana da olmuştu.İnşallah tutar canım.Güzel haberlere ihtiyacımız var.

canim sanirim yanilmisim implantasyon kanamasiymis olan :)) gecen asilamamdada implantasyon kanamasi olmustum ve hamile kalmistim...talihsizlik yasadim ama hamile kalabilmistim neticede...dun kanamam cok az oldu sonra durdu..sanirim implantasyon kanamasiydi...Allahim insallah dusundugum gibidir yarin testi yaptiriyorum!!!
Hadi bakalım yarın şansın bol pozitifin en yukarda olsun a.s.
İnşallah dediğin gibi çıkar canım.Ama sen yinede gidip gelirken dikkat et kendine.Dinlen,ağır kaldırma.

Merhaba canım, benimde merkezle bi sorunum yok memnunum tabi işlemlerin nasıl yapıldığını bilemiyoruz ama tamamen benim şansım bu Allah uygun görmedi sanırım, şuan için hiçbişey düşünemiyorum ama iki tane dondurulmuş embriyom var onları denerim herhalde, Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, senin nekadar oldu yaptıralı, deniycekmisin yeniden

Kuzicim Allah bir daha yaşatmasın bu sonucu inşallah bir dahaki pozitif olur.
Çok iyi merkezlerde de her deneme pozitif olmuyor malesef o zaman başarı %100 olurdu.Keşke olsaydı ...
Dondurulmuş embriyolarda şansın bol olsun.Kısa zamanda kavuşursun umarım.

canim sanirim yanilmisim implantasyon kanamasiymis olan :)) gecen asilamamdada implantasyon kanamasi olmustum ve hamile kalmistim...talihsizlik yasadim ama hamile kalabilmistim neticede...dun kanamam cok az oldu sonra durdu..sanirim implantasyon kanamasiydi...Allahim insallah dusundugum gibidir yarin testi yaptiriyorum!!!

18 şubat kan tahlili günüm ama ben senin dedin şu implantasyın kanamasını daha görmedim.Hiç keyfim yok.

arkadaşlar 3. aşılamam için dün start verdik iğnelerim başladı
artık yumurtacıklarım ne zaman büyür ne zaman aşılama olurum bilmiyorum tahminimce 2 hafta sonrasında olur gibi
dualarınızı bekliyorum
allahım hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin

arkadaşlar 3. aşılamam için dün start verdik iğnelerim başladı
artık yumurtacıklarım ne zaman büyür ne zaman aşılama olurum bilmiyorum tahminimce 2 hafta sonrasında olur gibi
dualarınızı bekliyorum
allahım hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin

inşallah 3 aşılmanda pozitif sonuç almanı dilerim benimde 2 aşılamam 3 hafta sonra olacak allah kısmet ederse
beraber veririz inşallah hamileyiz haberlerini

kizlar cok uzgunum :((
dun kesin olarak adet oldum gecen seferki gibi implantasyon kanamasi sanmistim biraz gelip durunca ama sonraki gun yani dun tamamen umutlarim bitti hayallerim sona erdi..cok uzgunum yine yikildim....

morgulcum hayirli olsun...
sanirim bende tekrardan 5. asilama icin yarin ignelere basliyorum seninle asilamalarimiz ve sonuclarimiz birbirine yakin zamanda olacak..insallah ikimizinde tutar!!!

kizlar cok uzgunum :((
dun kesin olarak adet oldum gecen seferki gibi implantasyon kanamasi sanmistim biraz gelip durunca ama sonraki gun yani dun tamamen umutlarim bitti hayallerim sona erdi..cok uzgunum yine yikildim....
canım çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun diyelim önce can sağlığı ne yapalım buda bizim kaderimiz inşllh bidahakine olur

canım çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun diyelim önce can sağlığı ne yapalım buda bizim kaderimiz inşllh bidahakine olur

elbette oyle ama canim benim sagligim bu yuzden biraz bozuldu psikolojik olarak yani..cok istiyorum bir bebek hic aklimldan cikmiyor!!!!

Sağol canım benim, zaten hiçbir sözde teselli etmiyo insanı ama sağlık olsun diyoruz napalım, ilk denememdi,
bide hala adet olmadım ilaçlarmı geciktirdi acaba, test 0,1 çıktı olmadığını biliyorum ama hala adet görmeyince de şüphede kaldım, olsamda bitse şu işkence :1no2:
haklısın hep bi umut kalıyo insanın içinde hayellerimiz bigün gerçekleşecek inşllh.bak ne dicem dondurulmş yumurtan varsa hiç ara vermeden bidaha dene ben araları çok uzattığımdan çok şey kaybettim.şimdide geriye dönüş yok bu 4. denemem olacak keşke son zamandaki gayretimi daha önce gösterseydim diyorum yaş ilerledikçe iş daha zorlaşıyo negatif sonuçları aldıkça tedaviden uzaklaştım hep kaçtım ama iyi etmrmişim sana tavsiyem nolur inançla devam et durma

elbette oyle ama canim benim sagligim bu yuzden biraz bozuldu psikolojik olarak yani..cok istiyorum bir bebek hic aklimldan cikmiyor!!!!
bunu benden iyi kim bilebilirki haklısın ama ne yapabiliriz elimizden gelen bu.... ben 2 kere mikro denememde hüsrana uğradım 3. denemem de hamileydm ama düşürdüm bu 4.denemem olacak bundada bir sürü sorun yaşadım bi düşün bakalım beterin beteri var dimi yanlış anlama ukalalık yapmak istemem sadece sana teselli olsun istedim bu yazdıklarım.inanki bende çok istiyorum bi bebek hatta iki de olabilir rabbim inşllh bizide güldürecek

Merhabe arkadaşlar bende yaklaşık 2 ay önce micro denemiştim malesef tutmadı kalan yumurtalarıda dondurmadıkları için herşeye yeniden başlamam gerekecek.Ama biz biraz ara verelim dedik belki kendiliğinden olur diye doktor bazen bu gibi durumlardan sonra kendiliğinden bebk olur dedi gerçi2 aydır bişey yok ama allahtan hayırlısı.Böyle bişey yapmadan beklemekde kayıpmış gibi geliyo insan ne yapması gerektiğini gerçekten bilemiyor. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebkler nasip etsin

18 şubat kan tahlili günüm ama ben senin dedin şu implantasyın kanamasını daha görmedim. Hiç keyfim yok.
İmplantasyon kanaması kesin hamileliğin belirtisi değil. Bende 2 kez öyle bir kanama oldu. Biz de implantasyon kanamasıdır diye sevinmiştik ama ikisinde de sonuç negatifti. O yüzden hiç canını sıkma.

Merhabe arkadaşlar bende yaklaşık 2 ay önce micro denemiştim malesef tutmadı kalan yumurtalarıda dondurmadıkları için herşeye yeniden başlamam gerekecek.Ama biz biraz ara verelim dedik belki kendiliğinden olur diye doktor bazen bu gibi durumlardan sonra kendiliğinden bebk olur dedi gerçi2 aydır bişey yok ama allahtan hayırlısı.Böyle bişey yapmadan beklemekde kayıpmış gibi geliyo insan ne yapması gerektiğini gerçekten bilemiyor. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebkler nasip etsin

Dilerim ikinci bir tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın. Dediğin gibi böyle beklemek de kayıpmış gibi geliyor. Bizde yaz tatilinde Ankara'da micro deneyelim diyorduk ama sanırım yazı bekleyemeden burada Eurofertil'de tedaviye önümüzdeki ay başlayacağız.

Arkadaşlarçok kötüyüm sevinemiyorum bile buraya kadar gelmişken kaybetmek çok kötü.Belkide ilk başıma geliyor bilmiyorum.Bu yaz 6. senemize gircez.5 senedir uğraşıyorum.Bün 14. gün kan testini yaptırdım.Değer 20.43 çıktı.Düşük olduğunu söyledi 2 gün sonra tekrar istedi.Bu değerin düşmesine yada dış gebeliğe dayanamam.İlk defa gebe kalıyorum..Bunları söylerken bile sonucu negatif çıkanlara haksızlık ettiğimi biliyorum.Ama ben çok kötüyüm.Bana değerle ilgili bilsi olan varsa söyleyebilirmi.Burda baktıklarıma göre en düşük 15 çıkanlar düşükle sonuçlanmış.En az 50 falan çıkması gerekiyordu sanırım.Bilemiyorum.

Back
X