• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen canım benim de öyle öğleden sonra çok arttı bacaklarımı kendime doğru çekince fazlasıyla agrıyor .. bi de şimdi baş dönmesi var inşallah hayra alamettir.. inşallah ikimizde burada hamileyiz diye bağırırız :))
:)))) ayyyy imşallah hayırlara alamettir bu yaşadıklarımız ben bağırmak değil anırırım bile :) :) eğer olursa aynı yaşta olacaklar :) aynı gün iğneyle yolculuğa çıktılar :)

:)))) ayyyy imşallah hayırlara alamettir bu yaşadıklarımız ben bağırmak değil anırırım bile :) :) eğer olursa aynı yaşta olacaklar :) aynı gün iğneyle yolculuğa çıktılar :)
Ahahhahahha:))))))))) evet ya gerçekten öyle aynı gün yola çıkmış olacaklar allahım nolur allahım nolur

Ahahhahahha:))))))))) evet ya gerçekten öyle aynı gün yola çıkmış olacaklar allahım nolur allahım nolur
10 gün daha bekleyecez :) yarından itibaren 10 dan geri sayacam :) hamilelik belirtileriyle adet belirtilerinin aynı olması şanssızlık :) emin olamıyorsun, direk hamilelik belirtisi olan bişey olmalı ve 5 günde belli olmalı :)

10 gün daha bekleyecez :) yarından itibaren 10 dan geri sayacam :) hamilelik belirtileriyle adet belirtilerinin aynı olması şanssızlık :) emin olamıyorsun, direk hamilelik belirtisi olan bişey olmalı ve 5 günde belli olmalı :)
Aynen canım katılıyorum valla hemen belli olmalı bildiğin adet agrısı çekiyoruz yeter ki tutsun da ben agrılara razıyım :) keşke aşılamanın tuttuğuna dair bi gösterge olsa bu kadar sabırsızlanmayız en azından

Kizlar yazdiklarinizi okudum daha cok sabirsizlanmaya basladim siz bayagi yol katetmissinz ben ucuncu ignemi vurundum henuz asilamaya bile cok var gecmiyor gunler

İnsallah canim yarin kontrolum var dozunu ayarlicak doktor sen kac doz kullanmistin, kac yumurtan olustu bi de kacinci gun asilama yapildi :)
Camım ben daha önce de kullandım bu iğneyi 5 ay önce falan 75 doz kullandım tek yumurtam oluştu o zaman bu sefer 150 doz kullandım 4 yumurtam oluştu 8 gün kullandım gecesinde çatlatma iğnesi vurdum 10. Günde aşılamam yapıldı :)

Camım ben daha önce de kullandım bu iğneyi 5 ay önce falan 75 doz kullandım tek yumurtam oluştu o zaman bu sefer 150 doz kullandım 4 yumurtam oluştu 8 gün kullandım gecesinde çatlatma iğnesi vurdum 10. Günde aşılamam yapıldı :)
İnsallah benim de cok yumurtam olur gerci bu ay 5 taneydi klomenle olmadi ama hayirlisi artik

selam kızar :) bende şubat aşılamasındayım size katılayım dedim tecrübelerden faydalanmak isterim :) bende 26 ocakta iğnelere başlıcam anca :)

6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah

Arkadaşlar belirtilerimizi yaşadıklarımızı paylaşalım , benzer şeyler mi olacak farklı ? Ben şuan mesela 5. Günümü. bitirdim ; kasık ağrısı, gaz , karın şişnliği, iştah artışı, akıntı , bel ağrısı gibi şeyler yaşadım. Acaba bu belirtiler iğne veya ilaçalrın etkisiyle mi oluyor, yoksa aşılamanın sonucu ile ilgili bi bilgi verir mi sizce ?

Sevdicek93 nerelerdesin 5. Günü devirdik :) içimden bi ses diyor test yap, sırf çift çizgiyi görmek için :)))

Selam kızlar ;) bende bu ay aşılama yaptıracağım.dün dr a gitmiştim yumurtam 16 mm di yrn tekrar gideceğim 18mm ve daha fazlasını istiyor doktorum.İnşallah büyümüşlerdir.:)) pazartesi günü yapacak muhtemelen aşılamayı.

Selam kızlar :KK66: bende bu ay aşılama yaptıracağım.dün dr a gitmiştim yumurtam 16 mm di yrn tekrar gideceğim 18mm ve daha fazlasını istiyor doktorum.İnşallah büyümüşlerdir.:)) pazartesi günü yapacak muhtemelen aşılamayı.
Ayyy ben de 2 ocakta gitmiştim, 4 ocakta tekrar gel az daha büyüsünler demişti, gittğimde tamam hazırsın aşılamaya demişti :) sen de pazartesi inşallah aşılanıp aramıza katılırsın birlikte gün sayarız :))) hemen seni de ekliyorum aramıza :) ay sen aşılamadan sonra şuan bizim yaşadıklarımızı yaşarken biz belki sonucu almış olcaz ayyy çok değişik bi duygu

15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah

Engelhaft eklendin sende :))

3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah

Engelhaft, Edaa07 eklendindiniz :))) ayyy ocağın sonunda hepimiz musmutlu oluruz inşallah aminnnn

Back
X