- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
- Konu Sahibi Benbirdost
O zaman iyi geceler :)Canım aşılamada uykuda çok önemliymiş erken uyumaya çalışmalısın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman iyi geceler :)Canım aşılamada uykuda çok önemliymiş erken uyumaya çalışmalısın...
Kaç gün sürüyor iğneler ben daha önce 2 ay çatlatma iğnesi kullandım ama onunla aynı sanıyordum.. aşılama farklı demek ki..Adet olunca 4. Gün başlanılır iğneye zaten canım
Bi gelişme var mı mtlilkay , yaptın mı test falan
Aynen canım Farklı bu iğneler günlük vuruluyor .. göbekten vuruluyor bu aşılama da kullanılacak diye bi kaide yok bazen klomenin fayda sağlamadığı zaman da kullanılıyorKaç gün sürüyor iğneler ben daha önce 2 ay çatlatma iğnesi kullandım ama onunla aynı sanıyordum.. aşılama farklı demek ki..
Canım yerleşme kanamasıdır sıkma canını mutlaka haber et bizeBugün sonuç alicam fakat sabaha karşı wc gittiğimde kahverengi lekeler gelmişti şimdi tekrar geldi saat 1 de tahlilde ne cikicak bakalım umudumu kaybettim ama
Canım aldın mı sonucuBugün sonuç alicam fakat sabaha karşı wc gittiğimde kahverengi lekeler gelmişti şimdi tekrar geldi saat 1 de tahlilde ne cikicak bakalım umudumu kaybettim ama
Anladım canım benim...Aynen canım Farklı bu iğneler günlük vuruluyor .. göbekten vuruluyor bu aşılama da kullanılacak diye bi kaide yok bazen klomenin fayda sağlamadığı zaman da kullanılıyor
Tahlili aldın mı ? Kahverengi leke olması iyi bişey, yerleşme kanaması olabilir, normal adet gibi yoğun ve kırmızı değilse yerleşmedir inşallah.Bugün sonuç alicam fakat sabaha karşı wc gittiğimde kahverengi lekeler gelmişti şimdi tekrar geldi saat 1 de tahlilde ne cikicak bakalım umudumu kaybettim ama
Aldım 0.13 çıktı sonuç malesef ki yok 13. Gün yaptırdım erken mi diye düşündüm ama yinede 0 çıkmış olmasi erkenle alakası olmadığını dusundurdu sadece bugün pek leke de gelmedi kafam çok karışıkTahlili aldın mı ? Kahverengi leke olması iyi bişey, yerleşme kanaması olabilir, normal adet gibi yoğun ve kırmızı değilse yerleşmedir inşallah.
İnşallah lekenin devamı gelmez bu yerleşmedir ve değer yükselir inşallah, dua edelim başka elimizden gelen yokAldım 0.13 çıktı sonuç malesef ki yok 13. Gün yaptırdım erken mi diye düşündüm ama yinede 0 çıkmış olmasi erkenle alakası olmadığını dusundurdu sadece bugün pek leke de gelmedi kafam çok karışık
İnanır öısın bende de aynı şeyler var ama ben sabırsız değilim hatta acele bile etmiyorum .. gaz sancısı dün beni bendem aldı ölüyorum sandım kaşık agrısı hep vardı ve dün çok fazla beyaz akıntı vardı bugün o kadar değil Allah’a şükür ha bi de bende göğüs agrısı var iştah artışı varGündüz işte olduğum için hiç bakamıyorum buraya akşam olunca gün boyu yazılanları okumaya çalışıyorum :) aşılamamın üstünden daha 3 gün geçti, herhangi bir belirti var mı diye kendimi yoklayayım desem daha yoklamaya değer bir zaman geçmedi :)) 3 günde ne olur ki :) sabırsızlık diz boyu.
İçimde bi umut var ama bi taraftan da acaba karnım bomboş da ben mi hayal kuruyorum diye içimi bi hüzün kaplıyor , bunun sebebi insan psikolojisinden anlamayan doktor tabiki, 1 ay önce ilk muayeneye gittiğimde aaaa sende çikolata kisti var bu bize engel çocuğa engel diye dan dan dan kafama olumsuz cünleleri yüklediği için şuan umutsuzluk olması normal. Eğer hamilelikte olumşu düşünmek ve hissetmek önemliyse motive edici konuşur insan, demotive etmez. Bizim hassas olduğumuzu anlamalarını bekliyoruz heralde ama boş. İçimdeki umudu bile etkiliyor şuan 1 ay önceki konuşmaları, travma etkisi yapmış bende.
3 gündür yaşadığım şeyler, karnımın şişmesi, gaz sancısı ama gaz bugün azaldı sanki dün çok fenaydı, artık aşılamdan mı vajina jelinden mi bilmem,
Kasıklarımda hafif hafif ağrılar var ve iştahım arttı biraz sanki.
Hafif akıntı devam ediyor , normal zamandaki akıntıya benziyor.
İştah bende de arttı ama göğüslerde tık yok.İnanır öısın bende de aynı şeyler var ama ben sabırsız değilim hatta acele bile etmiyorum .. gaz sancısı dün beni bendem aldı ölüyorum sandım kaşık agrısı hep vardı ve dün çok fazla beyaz akıntı vardı bugün o kadar değil Allah’a şükür ha bi de bende göğüs agrısı var iştah artışı var
Ay inşallah canım inşallah , diyorum ya takmıyorum ben .. ama karnım çok agrıyorİştah bende de arttı ama göğüslerde tık yok.
Aslında hiç bişey düşünmeyip kendimizi rahat bırakmalı, oram mı ağrıyor buram mı şişti dememeli :) kendimizi stresten uzaklaştırıp mutlu etmeli, biz mutlu olursak karnımızdaki hücre de mutlu olur ve büyümeye başlar :)))
Ne yapayım kız işten geldim şimdi uzanıyorum bugün kasık ağrım arttı , bi de ek olarak bel ağrısı başladı umarım güzel şeylere işarettir bunlar. Sen ne yapıyorsun nasıl geçiyor :) cumartesiden beri olanları yazayım sen de kendinle katşılaştır :)Bugün neler yaşıyorsun nehira :)
Bende yazıyım tatlım karşılaştıralım o zaman :))Ne yapayım kız işten geldim şimdi uzanıyorum bugün kasık ağrım arttı , bi de ek olarak bel ağrısı başladı umarım güzel şeylere işarettir bunlar. Sen ne yapıyorsun nasıl geçiyor :) cumartesiden beri olanları yazayım sen de kendinle katşılaştır :)
6 ocak cumartesi _> aşılama yapıldı eve geldim dinlendim
7 ocak pazar. -> gene evde dinlendim herşey normal
8 ocak pazartesi _> işe gittim, hafif kasık ağrısı, aşırı gaz , karnımda şişlik vrdı
9 ocak salı. -> işe gittim, gaz ve karın şişliği devam etti,
10 ocak çarşamba ->işe gittim, gaz yok oldu, kasık ağrım arttı , belimde ağrı başladı.
Az çok benzer ilerlemiş süreçlerimiz, benim de gaz sancısı 2.ve 3. Gün oldu bugün kayboldu. Senin benden farklı olarak göğüs hassasiyeti var bide dudak kuruluğun var. Ben de bu 2 si olmadı. benim göğüsler normal :) allahım inşallah çok iyi olur herşey, bugün öğleden sonra kasık ağrım baya arttı şu an da ağrıyor inşallah normaldir allahım inşallah.Bende yazıyım tatlım karşılaştıralım o zaman :))
6 ocak tüm gün yattık kaşık agrısı bel agrısı
7 ocak yine yattım aşırı bel agrısı gaz sancısı ve kaşık agrısı
8 ocak aşırı derecede gaz sancısı kaşık agrısı ve göğüs hassasiyeti
9 ocak azalan gaz sancısı ama kaşık agrısı göğüs hassasiyeti
10 ocak kaşık agrısı çok fazla hemde ama ara ara girip çıkıyor girdimi mahvediyor beni gaz sancım olmadı bugün . Göğüs hassasiyeti hala devam Bu arada bunlara ek olarak dudak kuruluğu hergün oldu Allah razı olsun bakanım çoktu iniallah tutmuştur canım ikimizinde belirtiler hemen hemen aynı gibi
Aynen canım benim de öyle öğleden sonra çok arttı bacaklarımı kendime doğru çekince fazlasıyla agrıyor .. bi de şimdi baş dönmesi var inşallah hayra alamettir.. inşallah ikimizde burada hamileyiz diye bağırırız :))Az çok benzer ilerlemiş süreçlerimiz, benim de gaz sancısı 2.ve 3. Gün oldu bugün kayboldu. Senin benden farklı olarak göğüs hassasiyeti var bide dudak kuruluğun var. Ben de bu 2 si olmadı. benim göğüsler normal :) allahım inşallah çok iyi olur herşey, bugün öğleden sonra kasık ağrım baya arttı şu an da ağrıyor inşallah normaldir allahım inşallah.