- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
Canım ben arkadaşın adına cvp verdim 14.gün olması lazım diye...Tam zamanı yani :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben arkadaşın adına cvp verdim 14.gün olması lazım diye...Tam zamanı yani :)
Ben de evde olsam da yatsam :) işe gidiyomBenim akıntım çok, azaldı şu an ama gündüz çoktu aşırı tuvalet isteğim var bi de göğüslerim acıyor .. ben yatıyorum hep ümitsiz olmak istemiyorum inşallaj tutar![]()
Anladım canım :)Canım ben arkadaşın adına cvp verdim 14.gün olması lazım diye...
![]()
Evet canım haklısın insan bişeyle meşgul olmalı yoksa kafası sürekli takılı kalıyor ikimizde inşallah iyi sonuçlar Veririz birbirimizeBen de evde olsam da yatsam :) işe gidiyombi zararı yok ama ne bileyim bu aralar gitmek istemezdim mesela :)
İnşallah aminnnnnnnEvet canım haklısın insan bişeyle meşgul olmalı yoksa kafası sürekli takılı kalıyor ikimizde inşallah iyi sonuçlar Veririz birbirimize![]()
İnşallah allahım duy sesimiziİnşallah aminnnnnnn
Aminn aminnnnn güldür yüzümüzü allahımmmmmmİnşallah allahım duy sesimizi
İnşallah allahım duy sesimizi
Amiiiiiiinnnn..Aminn aminnnnn güldür yüzümüzü allahımmmmmm
Amin canım Amin Allah’ım dualarımızı boşa çıkarmasınAmiiiiiiinnnn..
Banada dua edin kızlaaaar..
Aşılamaya gerek kalmasın..:))
Som gün yasaklıyor canım eşine perhiz verdiği içimKizlar gonal f kullanirken iliskiyu yasakladi mi doktorunuz bu arada hangi sehirde hangi doktora gidiyosunuz
Konya Ali acar canım sen ?Kizlar gonal f kullanirken iliskiyu yasakladi mi doktorunuz bu arada hangi sehirde hangi doktora gidiyosunuz
Amin canım benim sağol.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...Insallah gerek kalmaz kendi kendine hamile kalirsin
Canım gonal f ne oluyor niye kullanıyorsun??MERHABA KIZLAR 2 SENELİK EVLİYİM İLK GÜNDEN BERİ İSTİYORUM AMA OLMUYO BU AY AŞILAMA İÇİN TEDAVİYE BASLADIM GONAL F 75 GÜNDÜR KULLANIYORUM 15 İNDE ASILAMAM YAPILIYOR İNŞALLAH TUTAR COK HEYCANLIYIM
Canım ben cevap veriyim erken değil gonal f yumurta büyütmeye yardımcı göbekten yapılan iğneCanım gonal f ne oluyor niye kullanıyorsun??
Bide ne zaman adet oldun aşılama 15nde ama erken değil mi tedavi için??
Bana dr adet olunca gel demişti..
Amin AminAmin canım benim sağol.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
Bana niye adet olunca gel dedi ki dr geç mi kaldım yoksaCanım ben cevap veriyim erken değil gonal f yumurta büyütmeye yardımcı göbekten yapılan iğne
Canım aşılamada uykuda çok önemliymiş erken uyumaya çalışmalısın...Amin Amin
Adet olunca 4. Gün başlanılır iğneye zaten canımBana niye adet olunca gel dedi ki dr geç mi kaldım yoksa![]()