• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde bugün aşilama yapılalı 12. Günüm çok karışık duygular içindeyim beklemek çok zormuş içimdeki ses oldu diyor ama sürekli tedirginim önceki aylarda regl günüm 4 veya 5 oluyordu bugün 7 si ama gelen birsry yok belkide ilaçların etkisi yada stresten ötürü dür diyede düşünüyorum. Şuanda sadece kasık ağrısı yaşıyorum ve dokundugumda göğüs uçlarında hafif ağrı oluyor. 6 aydır klonen kullaniyordum bu ilk asilamam yumurtalarimin biri 21mm diğeri 16mm di Rabbim isteyen herkezi evlat sahibi yapar inşallah.
Hangi hastaneye gidiyorsun canim inşalah canım tutar sende anne olursun

Ee ne yapıyorsun dün sürekli yattın sanırım yemeğini falan eşin mi yaptı...?
:) kız nasıl aklında tutuyorsun :) ben neyi kim yazmıştı unutup dönüp bakıyom hatırlamak için :) hafızan iyi. Dün sadece yattım, yemeği eşim yaptı ben komut verdim :) sadece çay yapacak kadar kalktım allahtan haftasonuna denk geldi, bugünden itibaren ağır kaldırmamak koşuluyla normal hayatına dönebilirsin demişti , banyomu da yapabilirim bugün, yarın işe de gidebilirim :)

:) kız nasıl aklında tutuyorsun :) ben neyi kim yazmıştı unutup dönüp bakıyom hatırlamak için :) hafızan iyi. Dün sadece yattım, yemeği eşim yaptı ben komut verdim :) sadece çay yapacak kadar kalktım allahtan haftasonuna denk geldi, bugünden itibaren ağır kaldırmamak koşuluyla normal hayatına dönebilirsin demişti , banyomu da yapabilirim bugün, yarın işe de gidebilirim :)
Ne bilim kız aklımda kalıyor işte :))) belki çok kitap okuyorum ondandır:))) kolay kolay unutmam herkes bu özelliğime çok şaşırıyor senin gibi :))) maşallah de kız;)

Bende eşime yaptırırım yemek işlerini yada bir gün önceden yaparım... akşamları eşim hazırlar artık..

Çalışınca günlerin çabuk geçer fazla kafaya takmazsın güzel olur.. çok merak ediyorum ya senin sonuçlarını.. ilk olunca heralde..:)

Ne bilim kız aklımda kalıyor işte :))) belki çok kitap okuyorum ondandır:))) kolay kolay unutmam herkes bu özelliğime çok şaşırıyor senin gibi :))) maşallah de kız:KK66:

Bende eşime yaptırırım yemek işlerini yada bir gün önceden yaparım... akşamları eşim hazırlar artık..

Çalışınca günlerin çabuk geçer fazla kafaya takmazsın güzel olur.. çok merak ediyorum ya senin sonuçlarını.. ilk olunca heralde..:)
Maşallah maşallah tü tütü :))))
ben de temizliğimi yapmıştım zaten detaylı oarak, birkaç gün öncesinden. Aşılamadan sonra uğraşmayayım diye :) aynen çalışınca gündüzleri çabuk geçer, yoksa çatlar insan. Çalışmıyor olsam hergün farklı bi komşuya gider oyalanırdım :))) inşallah güzel haberler verecem inşallah

Maşallah maşallah tü tütü :))))
ben de temizliğimi yapmıştım zaten detaylı oarak, birkaç gün öncesinden. Aşılamadan sonra uğraşmayayım diye :) aynen çalışınca gündüzleri çabuk geçer, yoksa çatlar insan. Çalışmıyor olsam hergün farklı bi komşuya gider oyalanırdım :))) inşallah güzel haberler verecem inşallah
Inşallah canım benim ya..
Işte ben o çatlayanlardan olucam :))))

Bende dün aşılamamı yaptırdım kızlar herkes rahim filmi kadar zor demişti ama çok çok çok kolay bi işlem çok şükür kolay geçti doktorum herşey harika dedi inşallah tutmuştur eşim ,annesi , kendi annem çok güzel bakıyorlar dünden beri hiç kalkmadım yenmeyecek şeyler bar onları yemiyorum önerdiği şeyler var onları yiyorum inşallah tutar

Bende dün aşılamamı yaptırdım kızlar herkes rahim filmi kadar zor demişti ama çok çok çok kolay bi işlem çok şükür kolay geçti doktorum herşey harika dedi inşallah tutmuştur eşim ,annesi , kendi annem çok güzel bakıyorlar dünden beri hiç kalkmadım yenmeyecek şeyler bar onları yemiyorum önerdiği şeyler var onları yiyorum inşallah tutar
Aynı gün yaptırmışız benim ilkti sizin de ilk mi ? Bana yeme içme konusunda bişey demedi, ne yiyip ne yemiyorsunuz?

3 tanesi çok güzel büyüklükte 1 tanesi tam büyütemedi
Aa ne güzel canım ya.. beslenmen nasıldı? Yumurtaları çoğaltmak için ekstra bişey yiyip içtin mi??
Bide çoğul gebelik oluyormuş :)))))
Bende adet olunca çörek otu, bal ve tarçın macunu yapıp yiyeceğim çoğul istiyorum Allah izin verirse..

Aynı gün yaptırmışız benim ilkti sizin de ilk mi ? Bana yeme içme konusunda bişey demedi, ne yiyip ne yemiyorsunuz?
Canım benim araştırmalarım sonucunda ananas, kabak çekirdeği, kivi, avokado ve ceviz çok önemli besinler..

Yememen gerekenler olarak sadece kırmızı et diyebiliyorum..
Arkadaşa dr söylemiş ondan daha net cevaplar alabiliriz benim bildiklerim sadece bu kadar...

Evet ilk canım nane maydonoz limon turşu bitki çayları yeme içme dedi. Ananas kivi havuç bınlaro ye dedi.. çay kahve yasak ... inşallah ikimiz de de tutmuştur aşılama ve Bebişlerr kavuşuruz kaç yumurtan oluştu

Aa ne güzel canım ya.. beslenmen nasıldı? Yumurtaları çoğaltmak için ekstra bişey yiyip içtin mi??
Bide çoğul gebelik oluyormuş :)))))
Bende adet olunca çörek otu, bal ve tarçın macunu yapıp yiyeceğim çoğul istiyorum Allah izin verirse..
İnşallaj gönlündeki olur canım artı bişey yemedim içmedim Benim yumurtalar dirençliydi sadece şeker hapı kullandım direnç kırsın diye

Evet ilk canım nane maydonoz limon turşu bitki çayları yeme içme dedi. Ananas kivi havuç bınlaro ye dedi.. çay kahve yasak ... inşallah ikimiz de de tutmuştur aşılama ve Bebişlerr kavuşuruz kaç yumurtan oluştu
Yarın kivi ananas alayım bari , herkes aynı şeyi diyor. İnşallah aynı güzel haberleri alırız. 3 yumurta oluşmuştu ama 1 i küçüktü benim. Sağlam olduktan sonra 1 yumurta da yeter dedi doktor :) napcan

Yarın kivi ananas alayım bari , herkes aynı şeyi diyor. İnşallah aynı güzel haberleri alırız. 3 yumurta oluşmuştu ama 1 i küçüktü benim. Sağlam olduktan sonra 1 yumurta da yeter dedi doktor :) napcan
Canım ananas için migrostan alabilirsin onlar kendileri soyup hazırlayıp veriyor..
Bende bu ay çok yedim tutmazsa aşılamaya hazırlık olur diye yiyorum..;)

İnşallaj gönlündeki olur canım artı bişey yemedim içmedim Benim yumurtalar dirençliydi sadece şeker hapı kullandım direnç kırsın diye
Inşallah hepimizin gönlüne göre versin..
Aşılamada kabız olmamak gerekiyormuş onun için bişey önermişmiydi dr?

Aynen canım öyle dedi bana da kaç yaşındasın nerelisin

Başka ne oldu ki canım??
Bende kabızlık var ona çare bulmam lazım..
Doktor inşallah onunla ilgili bi ilaç falan verir..
İshal oldum canım çok özür dileyerek söylüyorum ... bu ARada kızlar bi akrabam söyledi radyasyondan uzak durmak çok önemliymiş

İshal oldum canım çok özür dileyerek söylüyorum ... bu ARada kızlar bi akrabam söyledi radyasyondan uzak durmak çok önemliymiş
Niye özür diliyorsun kız normal şeyler bunlar;)
Keşke bende ishal olabilsem:(
Sürekli telefonla oynama bide kaktüs al bulunduğun odaya koy.. radyasyonu emiyor..

Back
X