• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende mi kullansam
Ama canım sorun sende değilmiş ki eşindeymiş..

Ben eczaneden aldım içinde 7 tane vardı 84 tl.

Ama burdaki herkes netten alıyor 100 tane ovulasyon testi 20 tane gebelik testi hediye oluyor 50 tl falan oluyor...
Çok uygun ama bana eşim aldırtmadı "nettekiler güvenilir olmaz" dedi tutturdu..

Ama canım sorun sende değilmiş ki eşindeymiş..

Ben eczaneden aldım içinde 7 tane vardı 84 tl.

Ama burdaki herkes netten alıyor 100 tane ovulasyon testi 20 tane gebelik testi hediye oluyor 50 tl falan oluyor...
Çok uygun ama bana eşim aldırtmadı "nettekiler güvenilir olmaz" dedi tutturdu..
Aynen doğru dür internette öyle canım ama eşimde ama bir umut işte gene

Aynen doğru dür internette öyle canım ama eşimde ama bir umut işte gene
Burdakilere sor canım internet üzerinden alıpta memnun olan var mı diye...
Çoğunluk hangisini önerirse onu al..

Aynen canım her ay yeniden bıkmadan usanmadan umutlanıyoruz işte..
Rabbim gerçeğini vermeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmış..
Her zaman dua etmekten vazgeçmeyeceğiz..

Burdakilere sor canım internet üzerinden alıpta memnun olan var mı diye...
Çoğunluk hangisini önerirse onu al..

Aynen canım her ay yeniden bıkmadan usanmadan umutlanıyoruz işte..
Rabbim gerçeğini vermeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmış..
Her zaman dua etmekten vazgeçmeyeceğiz..
Aynen öyle canım soracağım zaten bi ön dan sonra saol canım inan ki burda iki gündür yeniyim iyi geliyor konuşmak vb ya

Aynen öyle canım soracağım zaten bi ön dan sonra saol canım inan ki burda iki gündür yeniyim iyi geliyor konuşmak vb ya
Ne demek canım ya her zaman konuşuruz sohbet ederiz..
Bizim halimizi ancak bizim gibiler anlıyor valla..
Insallah bu aydan sonra hepimiz hamilelik dönemlerimizi konuşuruz...

Ne demek canım ya her zaman konuşuruz sohbet ederiz..
Bizim halimizi ancak bizim gibiler anlıyor valla..
Insallah bu aydan sonra hepimiz hamilelik dönemlerimizi konuşuruz...
Amin inşalh doğru söylüyor sun anca bizim durumda olanlar anlıyor diğerleri hep takmayın vb konuşuyorlar ama keşke elimiz de olsada takmasak

Kızlar bugün ilk aşılamamı yaptırdım şimdi geldim hastaneden, 9 da hastanedeydik, şu bu derken hazırlıklar tamamlandı 12 de yapıldı aşı.ben baya gerilmiştim kendimi kasmıştım, ilk o hortum gibi şeyi sokunca acıdı ağladım, doktor dedi rahimin ağzı kapalı geçemiyorum ordan bu şekilde yapamayacaz dedi :( en azından rahime yakın biyere bırakmış olacam dedi, uyutsanız dedim, uyutma işlemini yaparsak sperm için zaman kaybı dedi. 1-2 dk mola rahatlama nefes egzersizi yaptım. Sonra tekrar denedi mis gibi oldu :) rahim açıldı tam yerine bıraktım dedi spermleri, yani 1-2 dk lık bi acı ağrı gerilmeyin, gerilince daha sıkıntı oluyor :)
İlk aşılama yapacaklar için bilgi olsun diye buraya bişeyler ekleyecem.
-bugün aşılama oldum bugün yat dinlen dedi, yarından itibaren normal yaşamına devam edebilirsin dedi.
-bugün banyo yapma , yarından itibaren yıkanabilirsin dedi
- yeme içme konusunda bişey yok normal beslenme devam
-yarından itibaren 1 hafta boyunca sık ilişki olsun dedi
-15 gün boyunca ev işi yaparken ağır şeyler yapma, ağır kaldırma dedi
-15 gün sonra gebelik testi yapcaz dedi.

Kızlar bugün ilk aşılamamı yaptırdım şimdi geldim hastaneden, 9 da hastanedeydik, şu bu derken hazırlıklar tamamlandı 12 de yapıldı aşı.ben baya gerilmiştim kendimi kasmıştım, ilk o hortum gibi şeyi sokunca acıdı ağladım, doktor dedi rahimin ağzı kapalı geçemiyorum ordan bu şekilde yapamayacaz dedi :KK43: en azından rahime yakın biyere bırakmış olacam dedi, uyutsanız dedim, uyutma işlemini yaparsak sperm için zaman kaybı dedi. 1-2 dk mola rahatlama nefes egzersizi yaptım. Sonra tekrar denedi mis gibi oldu :) rahim açıldı tam yerine bıraktım dedi spermleri, yani 1-2 dk lık bi acı ağrı gerilmeyin, gerilince daha sıkıntı oluyor :)
-bugün aşılama oldum bugün yat dinlen dedi, yarından itibaren normal yaşamına devam edebilirsin dedi.
Hadi canm haberlerini bekliyoruz umudunu kaybetme dua et hayırlısı olsun canım

Kızlar bugün ilk aşılamamı yaptırdım şimdi geldim hastaneden, 9 da hastanedeydik, şu bu derken hazırlıklar tamamlandı 12 de yapıldı aşı.ben baya gerilmiştim kendimi kasmıştım, ilk o hortum gibi şeyi sokunca acıdı ağladım, doktor dedi rahimin ağzı kapalı geçemiyorum ordan bu şekilde yapamayacaz dedi :KK43: en azından rahime yakın biyere bırakmış olacam dedi, uyutsanız dedim, uyutma işlemini yaparsak sperm için zaman kaybı dedi. 1-2 dk mola rahatlama nefes egzersizi yaptım. Sonra tekrar denedi mis gibi oldu :) rahim açıldı tam yerine bıraktım dedi spermleri, yani 1-2 dk lık bi acı ağrı gerilmeyin, gerilince daha sıkıntı oluyor :)
Ay kız heyecan yaptım ya.. çok mu acıdı çok mu ileri gidiyorda acıdı??
Inşallah güzel haberlerini alırız...

Ay kız heyecan yaptım ya.. çok mu acıdı çok mu ileri gidiyorda acıdı??
Inşallah güzel haberlerini alırız...
Bilmiyomki rahime bırakıyor spermi, rahim ne kadar içerdeyse artık :) ama hortum incecik küçücük bişey çok acımıyor aslında, ben çok kastım kendimi, nasıl olcak , tutar mı tutmaz mı endişesinden gerilmiştim. Sonra kendimi rahat bırakınca acımadı, daha devam etse bile sorun değildi , ama hemen bitti zaten 5 dk da.

Bilmiyomki rahime bırakıyor spermi, rahim ne kadar içerdeyse artık :) ama hortum incecik küçücük bişey çok acımıyor aslında, ben çok kastım kendimi, nasıl olcak , tutar mı tutmaz mı endişesinden gerilmiştim. Sonra kendimi rahat bırakınca acımadı, daha devam etse bile sorun değildi , ama hemen bitti zaten 5 dk da.
Artık düşünme canım stres yapma çok düşününce stresten olmuyor başka şeylerle ilgilen..

Benimde bugün aşilama yapılalı 12. Günüm çok karışık duygular içindeyim beklemek çok zormuş içimdeki ses oldu diyor ama sürekli tedirginim önceki aylarda regl günüm 4 veya 5 oluyordu bugün 7 si ama gelen birsry yok belkide ilaçların etkisi yada stresten ötürü dür diyede düşünüyorum. Şuanda sadece kasık ağrısı yaşıyorum ve dokundugumda göğüs uçlarında hafif ağrı oluyor. 6 aydır klonen kullaniyordum bu ilk asilamam yumurtalarimin biri 21mm diğeri 16mm di Rabbim isteyen herkezi evlat sahibi yapar inşallah.

Benimde bugün aşilama yapılalı 12. Günüm çok karışık duygular içindeyim beklemek çok zormuş içimdeki ses oldu diyor ama sürekli tedirginim önceki aylarda regl günüm 4 veya 5 oluyordu bugün 7 si ama gelen birsry yok belkide ilaçların etkisi yada stresten ötürü dür diyede düşünüyorum. Şuanda sadece kasık ağrısı yaşıyorum ve dokundugumda göğüs uçlarında hafif ağrı oluyor. 6 aydır klonen kullaniyordum bu ilk asilamam yumurtalarimin biri 21mm diğeri 16mm di Rabbim isteyen herkezi evlat sahibi yapar inşallah.
Ay bişey kalmamış 2-3 gün sonra belli olur. Ben daha dün yaptırdım nasıl zaman geçireyim :)

Hadi hayırlısı canım benim inşallah bebeğin seninledir..
Şuan yaşadıkların hamilelik belirtileri aslında bence umut var ;)

Back
X