Ocakta doğacak bebişim için bebek arabası almak???

Kızlar bebek arabası araştırıyorum , ama çoğu kişi alma erkenden kışın gezdirmeyeceksin zaten diyola

sizce napmalıyım?

bende şubatta dogum yaptım ve zaten ilk 15 günde 4 kere dışarı çıkıyosun arabanız varsa arabanızla gidersin ama illa puset şart benim bebek arabam puset takılan 2li setlerden cokta memnunum herkez hayran kalıyo kulanışıda harika ve benzerlerine göre çok uyguna aldım topuk kanı için gidiliyo 5. gün 15. gün tekrar kontrole saglık ocana gidigliyo sen sezeryan olursan ona gidiyosun yani kışta olsa evden kaç kere çıkılıyo hem sonra bebekle bebek arabası almak cok zor kara kışa kalmadan alırsın kasım gb felan alsan yeterli ben şubatın 8 inde dogum yaptım kasım sonunda herşeyimiz hazırdı bende telaşeni anlıyorum anneler heycanlı oluyo herşey hazır olsun istiyo ama herkez cok rahat oluyo çok aglamıştım neden kimse özenmiyo diye kimse bişey örmüyo diye şuan yer gök eşya oyuncak odası almıyo çok şükür hele örgüler birini bile giydirmedim 2 koca hurç doldu 15 yaşına kadar örgüleri var rahat olmak zor ama sabret üzme cnaını çok iyi anlıyorum seni rabbim saglıkla kucana almayı nasip etsin

bvol bol yat uyu hiçbieyi takma kafana bebeginde huzurlu bebek olsun inş.

[video=youtube;XmC2RK3tFqk]http://www.youtube.com/watch?v=XmC2RK3tFqk[/video]

bak buda arabamızın vidyosu fikir olur sanada 650tl ye aldık biz aynı tür arabalar chiconun felan milyarla aklında bulunsun

canım cevabın için teşekkürler. senin bebek araban hangisi? mesajın tam da bana ilaç gibi geldi valla :)

çünkü bu ara sürekli uyuyorum ve bişey yapmıyorum diye kendimi kötü hissediyorum

doğru diyorsun ama acele etmemek lazım sanırım.

şimdi daha çok erken bol bol gezerken incele içine en sineni alırsın herşeyi incele elle bak kimse sana kızmaz alamıyosun diyede üzülme insna herşeyi almak istiyo bişey yapma çok uyu dinlen ahh ahh sonra çooooooooooook arıcaksın bu günelrini

geziyoruz eşimle bakınıyoruz şimdilik artık dediğin gibi 3-4 ay önce alırım ben de herşeyini bebeğimin,

sağol canımmm

[video=youtube;XmC2RK3tFqk]http://www.youtube.com/watch?v=XmC2RK3tFqk[/video]

bak buda arabamızın vidyosu fikir olur sanada 650tl ye aldık biz aynı tür arabalar chiconun felan milyarla aklında bulunsun

Bende çok beğendim 😊 bu siteden mi aldın site güvenilir mi acaba.?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende çok beğendim 😊 bu siteden mi aldın site güvenilir mi acaba.?

ben bursada ayşen bebeden aldım ama bu vidyonun sitesinden alan şubat anneleri vardı internetten çok alışveriş yapan oldu kadınalr kulubünün 2. el bebek eşyaları bölümünüde incelemeye alın çok güzel temiz ürünelr oluyo ben bebeğime anakucagı aldım 300 tl lik anakucagını çok uyguna aldım süt sagma makinası aldım mesela bunalr cok pahalı ürünler yarı fiyatından daha az paraya alırsınız bebek ürünelri bikaç ay kullanılıyo çünkü kıyafet anlamındada etiketiyle satanlar bile var

Teşekkür ederim bende kısmetse ocak sonu şubat başı gibi kucağıma alırım daha erken tabii de fikir olsun istiyorum 😊😊

Teşekkür ederim bende kısmetse ocak sonu şubat başı gibi kucağıma alırım daha erken tabii de fikir olsun istiyorum 😊😊

kışın dogum güzel şanslısınınız şimdi kızım 5aylık tam yemelik gezmelik oldu

canım biz bu arabayı aldık

tentesi değişebiliyo mavi tentede aldık sonra erkek de olursa kullanırız diye 1 ay oldu alalı araba çok güzel tavsiye ederim

benim bebeğim ocak'ta dogucak kısmetse.fakat bu ılk anne olusum olmadıgı ıcın tecrubelerımden faydalanarak sunu soyleyebılırım kı bahara kadar bebek arabasına gerek yok.cunku karda kısta zaten mecbur kalmadıkça çıkmıyorsun .. benım ikizlerim kasım dogumluydu nisana kadar bebek arabası kenarda bekledi. nisandan sonra yürüyüşlere başladık.bu sebeple bu sefer erkenden almayı düşünmüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…