- Konu Sahibi KALABALIKamaYALNIZ
-
benim bebeğim ocak'ta dogucak kısmetse.fakat bu ılk anne olusum olmadıgı ıcın tecrubelerımden faydalanarak sunu soyleyebılırım kı bahara kadar bebek arabasına gerek yok.cunku karda kısta zaten mecbur kalmadıkça çıkmıyorsun .. benım ikizlerim kasım dogumluydu nisana kadar bebek arabası kenarda bekledi. nisandan sonra yürüyüşlere başladık.bu sebeple bu sefer erkenden almayı düşünmüyorum...
merhaba arkadasm. arabanız casual cadıllac trıo modelı. bu modelı bnde cok begenıyorum fakat mağazalardan bulamadım netten gördügüm kadarıyla biliyorum. belli bir süre kullanmıs biri olarak memnunmusun acaba. tavsiye edermsin :)
merhaba arkadasm. arabanız casual cadıllac trıo modelı. bu modelı bnde cok begenıyorum fakat mağazalardan bulamadım netten gördügüm kadarıyla biliyorum. belli bir süre kullanmıs biri olarak memnunmusun acaba. tavsiye edermsin :)
ooo harıka bi cevap olmuş teşekkur ederimm ilgin için:) travel sistem alma diolar banada ama o dediğin chico nun modelıni inceledim ilk aylar anakucagını baston arabanın üstünde kullanıyosun oda cok hantal bir görünum oluyor. oyuzden o modelı eledım. şimdide cadıllac ve kraft bukleye yöneldım. aslında kraftı ıstıorum ama portbebe olmuo kraft. pekı deneyımlı bi anne olarak fikrini almak isterim portbebe olması cok gereklımı bir arabanın sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?