ocuklarna sahip olmayan kadnlardan nefret ediyorum

elbetteki çocuk sustalı maymun gibi robot gbi oturup kalmayacak oynayacak ama evi talan edece kadar değil...
elbette biraz dağınıklık olacaktır oyun ortamı arayacaktır çocuk öyle süs bitkisi gibi otyurmasını beklemek de çok abes geliyor bana
annem çok yaramaz değildin ama sehpa örtülerini bebeğinin popusuna elbise yapmaya bayılırdın der.....
:ecrin_bebek:
bu konudan dolayı anneme aayy yenge kızın da çok yaramaz diyen akrabalarımın çocukları milletin tepesine çıkmaya başlayınca lafı yapıştırırdım... artık kimi kınadıysanız diye...

ama bazıları fena abartıyor onlara herkes deli olur evin altının üstüne gelmesine sebep olacak kadar serbestlik de hiç hoş değil....

ben de gerekli tepkiyi gösteririm...
4 yaşında br çocuğu olan yakın bir akrabam var... çocuk pat küt vurmaya alışmış geçiriyor tokadı affetmeden küçük de olsa eli ağır ki eli ağır olmasa da hiç hoş olmuyor ve çocuğu uyarmıyorlar...
br gün bana da öyle pat küt vurdu...dayanamadım annesi babası anneannesi teyzesi dayısı dedesi hepsi ortamda ellerinden tututm bana böyle vurmandan hoşlanmıyorum lütfen kibar davran dedim...
acayip bozuldu hepsi ama birşey diyemedi...

bana enteresan gelen kadın hamile ve çocuk ranstgele vuruyor ya karnına gelse....

Son düzenleme:
Valla ben misafirlerdende çocuklarındanda bezmiş biri olarak tahammül edemiyorum öyle terbiyesiz şımarık çocuklara
Genelde evimiz kalabalıktır sürekli gelen akrabamız olan(malesef) iki kadın var geliyolar popolarını yayıp çene çalıyolar çocuklarının neler karıştığı umurlarında değil bende uyarıyorum rahatsız olduğumu belli ediyorum sengözlerimebaksanab
misafirler diye her kahırlarını çekmek zorunda değilim :umursamaz:

aaaaa çok sinir oluyorum böyle tiplere.benim kızımda 14 aylık maşallah en kıpırdak ve karıştıran dönemine girdi ve yapma etme den de anlamıyor.peki ben ne yapıyorum?hiç kimsenin evine gitmiyorum rahatsızlık vermemk ve rahatsız olmamak için.çünkü gitiiğim yerde oturmadıktan sonra ne anladım ben o gezmeden.isteyen buyursun bana gelsin diyorum ama benim bebeğim var çok hareketli ve evi dağıtan ona göre gelin diyorum.ya çocuğunu eğiteceksin eğer eğitilecek yaştaysa ya da benim gibi evinde oturacaksın.aaaa ayıp denen bişey var canım

Son düzenleme:
boyle tiplerden o kadar nefret ediyorum ki anlatamam gencligim boyle tip annelerin cocuklarinin dagittigi evi temizlemekle gecti.mafoldumben

kapıları kıtleseydın keske oylelerıne boyle yapmak lazım sadece salonun kapısı acık kalsaydı

ayy Allahım çok sinir bozucu bişeyyyyy..bende çocuklara değil yerinden kalkmaya üşenen ailelere kızıyorummm..

bizim de vardı eskıden bi komşunun oğlu....gelir salondaki tum dokunulabilir şeylere eller eline alır ve yere atardı..sehpa üstündeki süslere kadar....

küçük çocuk ok de annesi de oturur bakardı öyle....

ve sonra onlar gelnce eşyaları toplamaya başladım valla kırıp döküyor deli oluodummmm

ayyyy bu nasil sey yaaa o nasil ana baba cocukta hata yok cocuk yetistirende tum kabahat Allaha bin sukur 4 yasinda bi kizim var benim bi goz isaretimden anlar elbette cocuk bu robot gibi otur demem gittigim evde ya kendi bebegini gotururum yada alir eline bi kagit kalem yazar yada yanimda annesiyle oturur o ne sacma sey bende deliririm vallahi billahi

ay bende bıkmışım bu dertten.......maşallah gelen gidenim eksik olmaz....gelenler hep memnun ayrılır nedenimi çünkü içim içimi yesede gelen misafirlerin çocuklarına bir şey söyleyemem kızamam onuda çok güzel kullanırlar.........benim çocuğum yok olmuyor yanlış anlama olmasın diye birşey diyemem hani kıskanıyo gibicesinden düşünürler diye....
bir kaç arkadaşım var böyle bana gelmesinler diye hep dua ederim hatta öteye geçerim telefon ederler cevap vermem çok ısrarla ararsalar evde değilim müsait olunca ararım derim ama baskın yaparlarsa o zaman nanaylardayım.........
geçen kış eşimin samimi arkadaşları gelmişti sadece 1 tane çocuk vardı 5 yaşında ama 1000 taneye bedeldi tv min bile üstüne çıktı sehpamı kırdı tv sehpasının kapağını çıkardı su bardağını arkadaşın kafasına attı neyseki yavaş değdi sandalyeyi ters çevirip yerlere vurdu eline ne geçtiyse yere attı bunu yapmasının bir nedeni varmış dikkat çekmek içinmiş ne annesi ne babası çocuğa birşey demiyo anne babanın baba annenin üstüne atıyo çocuğa baksana başka işlev yok eşim ben diğer gelen misafirler resmen çıldırdık sinirimden ağlayacaktım artık o noktaya geldim........ve bunun gibi yaramaz çocuk sorumsuz aile çok var bazen diyorum kendi kendime bendemi bir problem var mıknatısmıyım kendime çekiyorum diye.......yan komşuma bunun gibi bir aile misafirliğe gelmişti bizimde tanıdığımız .....benle komşum duadayız bir an önce gitsinler diye erkek çocuğu ama acayip yaramaz çocuk odasında oyun oynuyorlardı sonra komşumun kızı ağlayarak geldi anne ...?... yatağımın üstüne işedi heryer sidik oldu ama kız nasılda çığlık çığlığa ağlıyor anlatamam annesinin verdiği tepki sadece gülmek oldu o an azrail olsam canını alacam yani......

ay ayyyyyy aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyo.....acaba benimde çocuğum olsa onlar gibi olurmuyum...... yok yok olmam ben sinir olduğum şeyleri başkasına yapmam .......

haaa bide en sinir olduğum şey lütfen çocukları olanlar sizde dikkat edin yapmayan varsa tabiii.........çocuk wc ye giriyor sonra çıkıyor anne hiç ilgilenmiyor dedikodu rahatlık peşinde sadece çocuğum su döktünmü canım diyo....sonra gelen kötü kokular bir bakıyorum wc berbat her yer mook su dökülmemiş iğrenç miğdem bulana bulana wc yi temizliyorum ama bayada küfür ediyorum günaha giriyorum......
allahım sen bizi bu sorumsuz annelerden koru baya uzun yazdım kızlar kusuruma bakmayın emiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…