ocuklarna sahip olmayan kadnlardan nefret ediyorum

hanımlar doğal beslenlemediklerinden herhalde hiperaktif oluyor yeni nesil doğal birşey kalmadı

aynen bende sınır oluyorum tmm onlar kuçuk yaptıkları hatayı bılmezler ama buyukler onlardan daha beter gercekten bayramda temızlıgımı yaptım mısafır geldı 1. Gunun akşamı 2 arkadasın kızı vardı cıpslerı koltugun arkasına doldurmuşlar hem duvar hem koltugum yag olmuştu ben normal karsılamıştım fakat anneler gulunce sınır olmuştum

Suç çocuklarda degıl onlar bılmezler yapılan hataları olumlu karsılayan aılelerde

ay ablami okuyorum yazdiklarinizda

abla ne olur kalk su cocuklarini döv diye yalvardigim olmustur inaninki
ablamin cevabi kiyamiyorum dövüncede anlamiyorlar ne yapim
dayak iyi bisey degil essekmiki dövelim tamam ama yetistirirken cocuklarimiza o terbiyeyi versek ne güzel olur biz kücükken annem gözümüze bir bakis atardi sofraya bile yaklasamazdik kaldiki milletin yatak odasina girelim

ayyy fena oldum okurken kafamçokkarıştı
bize de eşimin kuzeniyle eşi ve 4 yaşındaki oğlu yatıya misafirliğe gelmişti. ben magnet koleksiyonu yapıyorum, buzdolabı boydan boya magnet doludur
çocuk alttan uzanabildiklerini toplamaz mı, bir de annesine demez mi anne bunları eve götürelim diye, annesi de ne dese beğenirsiniz oğlum pembehera yengene sor benim olsun mu diyeklava: kadın aa oğlum hadi koy onları yerine ya da izin al sadece oyna diyeceğineklava: ben de ne diyeceğimi şaşırdım tabi kendimi kötü hissettim...
onun dışında kırdığı cam satranç takımını, gece hiç uyumamasını, ertesi gün kuskus istemiş canı ve annesinin almaya beni yollamaya çalıştığını saymıyorum bile...
kadın da problemliydi zaten, dedikodu falan yaptı ben de problem çıkardım herkese de söyledim birdaha evime gelmelerini istemediğimiyasakkelime zaten evime geldiklerinde kendilerini ikinci görüşümdü. başka şartlarda daha yakından tanısaydım zaten kabul etmezdim misafirliğini...

benimde var öle bir yan komşum bana geldimi oğlunun girmediği oda kalmadığı gibi dağıtmadığı yer kalmıyodu onlar gittikten sonra arkalarından temizlik yapıyodum önlerine ikramlık bişi vermeye korkuyodum annesi hiç ilgilenmiyo eline veriyo al ye oğlum diyodu çikolatalı, yağlı, tatlı demiyodu pis elleri halıda koltukta :bbo:ilk seferler benim çocuğum gibi ben yediriyodum baktım başa çıkamıyorum alışmış çocuk tınlamıyo beni çıplak ayak giriş kapısının ordaki koridordo dolaşıyo o pis ayaklarla haydi evin içine halı koltuk üstünde illallah geldi annneside hiç bişi demiyo yüzüm olmuyodu bende bişi diyomuyodum arkasından siliyodum etrafı evde çoğu şeyi kırdı döktü ses çıkarmadım en son laptopumu kırdı ee yeter artık dedim ve artık görüşmüyorum evdede rahat oluyo böle kadınlar evi b.. götürüyo umurlarında değil nasıl bu kadar rahatlar hayret ediyorumfisfisfis
sonra kocam pis dedi kocam bunu dedi diyo ağlıyoo az bile diyo vallaklava:

Son düzenleme:
..

saldim cayira mevlam kayira zihnietindeki kadinlardan nefret ederim, veledine sahib cik dimi yani

aman büyük konusmayayim da basima gelmesin

ay kizlar inanin bende nefret ediyorum böyle cocuklardannnnnnnnnnnnn
ama hele annelerine ne demeli,
hic umursamiyolar, ya insan bi otur cocugum yanima demezmi kötükedihüso
dediginiz gibi valla ben kücükken annemin gözüne bakardim, yanindan ayrilamazdim oturur kalirdim, bisey kirmak dökmekte neymis ???

hele dügünlerde salmiyolarmi cocuklarini ortaliga, kötükedihüso
heryeri karistiriyolar, sonra disari cikiyolar, düsüp baslarini felan yariyolar, öle dügünlerde kac kere ambulans felan geldigini gördüm ben. ya kardesim madem dikkat etmiyecektin cocuguna, niye dogurdun ????????????
gecen arkadaslarima diyomki, ben kendi dügün davetiyeme 10 yasindan kücük cocuk giremez dedim gülüstük kaydirigubbakcemile3
aa yok hatta 20 yasindan kücük giremez dedim sonra :roflol:

ay kızlar başlık sahibi annelerindne nefret ediyorum demiş maşallah siz çocuklardan nefret etmişsinizkaydirigubbakcemile3
çocuklar yetişkin gibi düşünemzki onlar için herşey oyun, bu tip durumlarda suçlu olan çocuklar değil, çouklarına güzel terbiye vermemiş olan anne baba, bu terbiyede misafirlikte verilmez zaten, evde verilcek bi terbiye, ve bu terbiyede dayak zorlama vs.. içermemeli
benim oğlum mesela misafirlikte asla başka odalara girmez, hiçbir yeri karıştırmaz, dokunmaz, misafirlikte tek yaptığı olumsuz davranış sürekli gidelim demesi

evet bende aynen çocuğuna sahip olmayan annelere sinir oluyorum, ve o insanlarla hayatta komşuluk arkadaşlık yapmıyorum, o tip bi aile oğlumuda üzüyor bi şekilde çünkü, bi daha görüşmüyorum olup bitiyor

Son düzenleme:
bende bu tür olaylara çok kızarım
kızmakta haklısın canım
banada geldiklerinde servismi yapacam çocukların peşinde koşup yapmayın ellemeyinmi diycem şşaşırıyorum
birde anneler darılmıyormu hadi darılmayı kenara koy lafda sokuyorlar ya
işte bu sefer iyiçe çileden çıkıyorum ya
birazda anne ve babadanda kaynaklanıyor arkadaşım
2 çocuk büyüttüm yaşları 12 ile 7 hala daha bilmemki gittiğimiz derde iki tarafı karıştırsınlar
oturdukları yerden kalkıp eve gideriz
gecenlerde teyzem geldi torunuyla 2,5 yaşında ama ne felaket bir çocuk anlatamam
neyse başladı iki tarafı karıştırmaya yapma etme diterek telef oldum
oyuncak veriyorum önüne yok anam televizyonu karıştırır dvd yi karıştırır
birde baktım koltukların kenar uclarını ısırmaya başlıyor teyzemde görmesine rağmen yapma etme demiyor
ben aaaa olmaz yapma dediğim zaman aaaaaaaaa teyzesi olsun ya o daha küçük anlamaz filan demesinmi
gelde çıldırma

..

bizim türk milletinin cocuklari böyle sadece inanin

burda yani avusturyalilar cocuklarini öyle güzel yetistiriyorlar ki inan bazen hayretle seyrediyorum
ve kendi kenime diyorum ki bunlar acaba nasil cocuk yetistiriyor,
birkeresinde avusturyali bir arkadasin dügününe gittim, o kadar hayret ettim ki, salonda cit cikmiyor, cocuklar annelerinin yaninda oturup büyük insan gibi seyrediyorlar
birde bizim dügünleri düsünün - kabus gibi geciyor, bagris cagris cigilik kadin cocuk demeden tam bir kagbus

bizim milletin cocuklari ise yaramaz, sesli, simarik kural tanimayan bilmeyen kücük canavlar haline geliyorlar, tabiiki istisnalar haric

yetistirmede bir sorun var

cözülmeli

:umursamaz:

şekerim bizimkiler çocukları başı boş bırakarak ,onlara hiç karışmayarak ,ruhlarını doyurduklarını ,gelişimlerine katkıda bulunduklarını düşündükleri için bişi yapmıyorlar...eee çocuklar kendilerini ifade ediyorlar ya:)

bende bu zulümden kaçmak adına adanadan ankaraya taşındım
şimdide tam tersi kimse gelmiyor arkadaşımız olmadığından bi ortasını dengeleyemedik :))

Böyle gittikleri yerde sorumsuz davranan annelerden bende nefret ediyorum. Mevlam çayıra bırakıyorlar resmen çocuklarını.

Hiç unutmam bi keresinde gene şekil1a bayanın tostombalak çocuğunu kucağıma ala ala göbeğim düşüyodu az kalsın tüm gün karnım ağrıdı peşlerinden. Hatundaki rahatlıkta bi başka çocuğunu tuvalete bile götürdüm ev sahibiyim biraz nazik olmam gerekli ama maşallah ricası bi bitmedi koyverdi gitti . Bişey kırılacak mı dökülecek mi fifilemiyor bile.

benimde var öyle bir arkadaşım.
bize gelince çocuğunu unutuyo. evdeki bütün eşyalar yer değiştiriyo. hatta onu geçtim. kayınvalidemler ilk kez bize gelcekler. hani nezaman istemeye gelelim falan filan diye. bu demezmi tmyy çocuğu anneme bırakıp bende geleyim.
bende olsun tabi gel dedim.
bu çocuğu annesine bırakmadan gelmiş.
o günü hiç hatırlamıyorum:)
çocuğu en son gördüğümde kayınvalidemin sırtına doğru çıkıyodu:)
o gün ne yediğimizden ne içtiğimizden hiçbişeyden anlamamıştık.

benimde hafta içi teyzemin kızıyla eltisi bana geldiler eltisi benim evime ilk geliyo bende temizlik yaptım hazırlık yaptım anammm bi geldiler yemin ediyorum kızlar odada bi kuru koltuklar kaldı her şeyi başka odaya taşımakta buldum çareyi tel. bi söktüm yaa düşürdü yere kaldırmak zorunda kaldım kadın yerinden kalkmıyo bi yandan çay servisi yapıyorum bi yandan çocugun peşinde koşturuyorum ayy kabus gibiydi ilk defa evime gelen bi misafirin ne zaman gidicek diye bekledim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…