Hiç umursama kimse kimseyle iyi anlaşmak zorunda değil. Aynı odayı paylaştığıniz için saygı duyduğu ve seni rahatsız etmediği sürece sorun yok bence.İyi geceler kızlar öncelikle.
3 kişilik özel bir yurtta kalıyorum.Kızlardan biriyle gayet iyi anlaşıyorum,konuşuyoruz ama diğeri bana garip davranıyor.Odaya giriyorum bir hoş geldin bile demiyor.Mesela bir gün o iyi anlaştığım kızla odadaydık onun dersi vardı ama benim de odada olduğumu biliyordu diğer kızı aradı hadi yemeğe gel diye beni aramadı.Bir yere gidiyorlar beni hiç çağırmıyor bana soğuk davraniyor.Aramızda kötü bir olay da olmadı.Ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık kafayı yemek üzereyim.Konuşun demeyin çünkü sert dengesiz bir insan muhattap da olmak istemiyorum.Ne yapmalıyım?
yokmuş gibi davran ,zaten dengesiz buluyorsun neden birlikte vakit geçirmek istiyorsun ki?İyi geceler kızlar öncelikle.
3 kişilik özel bir yurtta kalıyorum.Kızlardan biriyle gayet iyi anlaşıyorum,konuşuyoruz ama diğeri bana garip davranıyor.Odaya giriyorum bir hoş geldin bile demiyor.Mesela bir gün o iyi anlaştığım kızla odadaydık onun dersi vardı ama benim de odada olduğumu biliyordu diğer kızı aradı hadi yemeğe gel diye beni aramadı.Bir yere gidiyorlar beni hiç çağırmıyor bana soğuk davraniyor.Aramızda kötü bir olay da olmadı.Ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık kafayı yemek üzereyim.Konuşun demeyin çünkü sert dengesiz bir insan muhattap da olmak istemiyorum.Ne yapmalıyım?
Hem dengesiz biri diyip hem çağırmadı diye kafanıza takıyorsunuz.İyi geceler kızlar öncelikle.
Muhatap olmak istemiyorumdan kastım neden beni çağırmıyorsun beni dışlıyorsun gibi konulara girmek istemiyorum.Çünkü mizacı sert bir kız ve ne alaka vs.diye beni azarlayacaktır eminim çünkü suçu hep başkalarında arama eğiliminde.Yurtta da bir sürü konuşmadığı insan var.Hem dengesiz biri diyip hem çağırmadı diye kafanıza takıyorsunuz.
Hem muhatap olmak istemiyorum deyip hem kafayı yemek üzereyim diyorsunuz.
Kusura bakmayın ama bana siz de çok tuhaf geldiniz.
Ben ona hep elimden geldiğince iyi davranmaya çalıştım.Bazen yemekhaneye inmeye üşenirdi,gidip yemeğini ben alırdım.Evine gider,hep sorarım ne zaman geleceksin;sınavın nasıl geçti felan.O ise zaten bana hiç sormuyor bir şey ne bir hal hatır,ne bir şey.Varsa yoksa diğeriyle muhattap oluyor.Kötü bir şey de yapmadım ha.sen ona nasıl davranıyorsun ?
kendi davranışlarından hiç bahsetmemişsin
aynı odadasınız hiç mi iletişim olmuyor aranızda ? hiç mi sohbet muhabbet etmiyorsunuz ?
Birlikte vakit gecirmek degil;en azindan hani ayip olmasin diye insan bir selam verir,yemege cagirir diye dusunuyorum.Digeriyle arasi cok iyi benle boyle olunca da kendimi cok dislanmis hissediyorum sorun buyokmuş gibi davran ,zaten dengesiz buluyorsun neden birlikte vakit geçirmek istiyorsun ki?
Karart gözünü, kır gururunu ve al karşına konuş. Acaba sana karşı bir suç mu işledim, neden bana bozuk atıyorsun lütfen söyler misin falan de. Aynı odada kaldığınızı, kendini tuhaf hissettiğini ve bu durumun seni üzdüğünü söyle. Eğer bu safiyane tutumunuza karşı hala aynı tavırdan vazgeçmezse, siz ona bin beterini yapın. O zaman kendi kaçacak delik arasın.Ben ona hep elimden geldiğince iyi davranmaya çalıştım.Bazen yemekhaneye inmeye üşenirdi,gidip yemeğini ben alırdım.Evine gider,hep sorarım ne zaman geleceksin;sınavın nasıl geçti felan.O ise zaten bana hiç sormuyor bir şey ne bir hal hatır,ne bir şey.Varsa yoksa diğeriyle muhattap oluyor.Kötü bir şey de yapmadım ha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?