- 21 Mart 2024
- 268
- 454
- 18
Ben de öyle yapardım da bilmiyorum ki yurt şartlarını![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle yapardım da bilmiyorum ki yurt şartlarını![]()
Off yurt dramalarıİyi geceler kızlar öncelikle.
3 kişilik özel bir yurtta kalıyorum.Kızlardan biriyle gayet iyi anlaşıyorum,konuşuyoruz ama diğeri bana garip davranıyor.Odaya giriyorum bir hoş geldin bile demiyor.Mesela bir gün o iyi anlaştığım kızla odadaydık onun dersi vardı ama benim de odada olduğumu biliyordu diğer kızı aradı hadi yemeğe gel diye beni aramadı.Bir yere gidiyorlar beni hiç çağırmıyor bana soğuk davraniyor.Aramızda kötü bir olay da olmadı.Ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık kafayı yemek üzereyim.Konuşun demeyin çünkü sert dengesiz bir insan muhattap da olmak istemiyorum.Ne yapmalıyım?
Hayır,oda değiştirme gibi bir şansım yok maalesef.Aslında ben onun yerinde olsam, madem kendimi çok dışlanmış hissediyorum, ve konuşmakla halledemiyorum odamı değiştirirdim. Tek başına kalabileceği oda falan vermiyorlar mı yurtta?
Hmmm. Bence kız sorunlu. Çok tuhaf bir durum, aynı odanın içinde burun buruna hiç gıkını bile çıkarmaz mı bir insan??! Sizin onca iyi niyetinize karşı hala sertse, siz daha sert olun o vakit. Bırakın tansiyon yükselirse de yükselsin. Eteğinde ki taşları döker belki. Çok iyi bilirim bu tipleri. Toksik bir kişilik belli.Hayır,oda değiştirme gibi bir şansım yok maalesef.
Çıkarmıyor işte,kaç gün kendimi yedim bitirdim ben bu kıza ne yaptım da bana böyle davranıyor diye.Diğer kıza anlattıklarını duyduğum kadarıyla bunun eski odası da 3 kişilikmiş hiç sevmiyormuş oda arkadaşları bunu,şimdi niye sevmediklerini anlıyorum.Diğer oda arkadaşım çok anlayışlı bir insan o yüzden bu kızla iyi anlaşıyor bence hiç çekilecek bir insan değil yoksa.Hmmm. Bence kız sorunlu. Çok tuhaf bir durum, aynı odanın içinde burun buruna hiç gıkını bile çıkarmaz mı bir insan??! Sizin onca iyi niyetinize karşı hala sertse, siz daha sert olun o vakit. Bırakın tansiyon yükselirse de yükselsin. Eteğinde ki taşları döker belki. Çok iyi bilirim bu tipleri. Toksik bir kişilik belli.
Belki de tek iyi anlaştığı kız sizin diğer oda arkadaşınızdır. Ve belki de sizi ondan kıskanıyordur kim bilirÇıkarmıyor işte,kaç gün kendimi yedim bitirdim ben bu kıza ne yaptım da bana böyle davranıyor diye.Diğer kıza anlattıklarını duyduğum kadarıyla bunun eski odası da 3 kişilikmiş hiç sevmiyormuş oda arkadaşları bunu,şimdi niye sevmediklerini anlıyorum.Diğer oda arkadaşım çok anlayışlı bir insan o yüzden bu kızla iyi anlaşıyor bence hiç çekilecek bir insan değil yoksa.
Malesef bazı insanlar böyle. Siz yumuşak davranıp insani bir ilişkide olmak istiyorsunuz. O ise bunu istemiyor. Ve anladığım kadarıyla da sizi suistimal ediyor. Yaşınız daha çok genç. Hayatta hep karşınıza çıkacak böyle cinsler. Bunların en iyi anladıkları onlar size nasıl davranıyorsa sizin de ona öyle davranmanız.Ben ona hep elimden geldiğince iyi davranmaya çalıştım.Bazen yemekhaneye inmeye üşenirdi,gidip yemeğini ben alırdım.Evine gider,hep sorarım ne zaman geleceksin;sınavın nasıl geçti felan.O ise zaten bana hiç sormuyor bir şey ne bir hal hatır,ne bir şey.Varsa yoksa diğeriyle muhattap oluyor.Kötü bir şey de yapmadım ha.
Evet zaten öyle,tek iyi anlaştığı o kız gibi çünkü okulda da arkadaşı yok anladığım kadarıyla.Ama onla ilişkisi de gereğinden fazla samimi bence.Mesela diğer kız sanki buna sürekli hesap vermek zorunda gibi;Okuldan geç gelecek neden geç geliyorsun,evine gidecek gitme eve yalnız kalmayayım felan.Ona bu kadar samimi davranıp bana selam dahi vermeyince kafamı takıyorum doğal olarak.Belki de tek iyi anlaştığı kız sizin diğer oda arkadaşınızdır. Ve belki de sizi ondan kıskanıyordur kim bilir![]()
Evet,aynen öyle.Bir kere halimi hatrımı sorduğunu hatırlamıyorum 7 aydır aynı odadayız.Hadi diyelim sevmiyorsun,nefret ediyorsun benden(ki nefret edeceği bir dey de yapmadım)insan oda arkadaşı diye bir sormaz mı hal hatır yahu?Ama işi düşünce bana yemek alır mısın,çöpü atar mısın demeyi biliyor.Malesef bazı insanlar böyle. Siz yumuşak davranıp insani bir ilişkide olmak istiyorsunuz. O ise bunu istemiyor. Ve anladığım kadarıyla da sizi suistimal ediyor.
Nefret etmek diye bir olay değil. Onun karakteri yaklaşımı bu. Size uygun bir arkadaş değil. O nedenle arkadaşlık etmeye çalışmayın. Misal iş yerinde de çok olur böyle tipler.Evet,aynen öyle.Bir kere halimi hatrımı sorduğunu hatırlamıyorum 7 aydır aynı odadayız.Hadi diyelim sevmiyorsun,nefret ediyorsun benden(ki nefret edeceği bir dey de yapmadım)insan oda arkadaşı diye bir sormaz mı hal hatır yahu?Ama işi düşünce bana yemek alır mısın,çöpü atar mısın demeyi biliyor.
benzer durumu zamanında biz de yaşamıştık oda arkadaşımızlaOf aynı benim toksik oda arkadaşım gibisiniz. Biz de 3 kişi aynı odayı paylaşıyorduk. İkimiz çok iyi anlaşıyorduk ama diğer kızı dışarıda vakit geçirecek kadar yakın görmüyorduk. Oturuşu kalkışı sohbeti sarmıyordu ama odada mecburen saygıdan da olsa konuşuyorduk. Dışarı çıktığımızda bize trip atar zorla olduğumuz yere gelmeye falan kalkardı. Kimse sizinle vakit geçirmek zorunda değil insanları rahat bırakın.
seninle enerjisi tutmamış gibi gözüküyorBen ona hep elimden geldiğince iyi davranmaya çalıştım.Bazen yemekhaneye inmeye üşenirdi,gidip yemeğini ben alırdım.Evine gider,hep sorarım ne zaman geleceksin;sınavın nasıl geçti felan.O ise zaten bana hiç sormuyor bir şey ne bir hal hatır,ne bir şey.Varsa yoksa diğeriyle muhattap oluyor.Kötü bir şey de yapmadım ha.
4 senedir aynı odada kaldığın arkadaşınla daha yakın olman çok normal.Ama biz hepimiz daha ilk bu sene tanıştık.İlk tanıştığımızda her şey güzeldi hatta bana çok tatlısın vs. diyordu.Sonra ne oldu anlamadim gitti bir olay da yaşanmadı.Diğer kızla arası hep iyiydi ama bana da şimdi ki gibi davranmıyordu.benzer durumu zamanında biz de yaşamıştık oda arkadaşımızla
gelmişiz 4. sınıfa, yanımdaki arkadaşım 4 senedir aynı odada kaldığım aynı sınıfta olduğum insandı
odamıza o sene dahil olan arkadaş (o da 4. sınıf ama kızı daha öncesinde tanımıyorduk ) aynı triplere girmişti
benim diğer arkadaşımla farklı bi yakınlığım vardı o da yakın olmak istedi
ama aynı derece yakın olmak istedi ee bu da mümkün değildi
arkadaşım 4 senedir devamlı vakit geçirdiğim insandı ve benim suratıma baktığında aklımdan geçeni anlardı , diğer kızla bu derece yakınlık imkansızdı doğal olarak
e dışarı çıkıyoruz sosyal çevremiz ondan daha farklı . devamlı trip atardı
sıkıntılı davranışlar bunlar .