Aay evet kirpik biti diye birşey var odur kesin o..
Geçenlerde gormustum ınternette bı yerlerde
Bunun üstüne sen nasıl gonul rahatlığıyla bırlıkte kalacaksın kı..Yaa.. ben de duymuştum acaba bit öyle gezer mi hiç bilmiyorum ki.Ben hiç duyan gören birileri var mı diye size bi danışmak istedim. Sizce ne yapayım
Şimdi kızın kalbini kırarım diye korktum. Sonuçta zaten hemen taşınmamıştım odasına ve ilk kez gördüğüm biri, sadece tanışma amaçlı gittim. Dedim ben sabah gelmeyi düşünüyorum bu odaya senin için de uygunsa diye. Sonuçta gözünde yürüyen bişi var aynada görür mutlaka ya da ne bileyim internet var elinin altında tedavisine çözüm yollarına bakmıştır herhaldeYa kiza soyleyin. Bi tedavisi varsa beraber yaparsiniz. Insanlik sonucta..
Şimdi kızın kalbini kırarım diye korktum. Sonuçta zaten hemen taşınmamıştım odasına ve ilk kez gördüğüm biri, sadece tanışma amaçlı gittim. Dedim ben sabah gelmeyi düşünüyorum bu odaya senin için de uygunsa diye. Sonuçta gözünde yürüyen bişi var aynada görür mutlaka ya da ne bileyim internet var elinin altında tedavisine çözüm yollarına bakmıştır herhalde
Iyide cnm orasi seninde odan sonucta oraya sende para oduyosun boyle dusunme o sana huzur vermiyosa sende aynisini yap en nefret ettigim sey ya sirf kendi keyfin icin baskasinin huzurunu bozmak takma kafana gec otur odandaYa kesin bit midir sizce, bit yürür mü öyle görülür mü gözle hiç bilmiyorum ki, nokta gibiydi ve hareket ediyodu, arada gözlerini kırpıyodu ama sanki hiç rahatsız olmuyomuş gibiçok üzgünüm şuan gerçekten sinirlerim bozuldu oturdum ağladım. Hiç hoşuma gitmiyor onursuz gibi istenmediğim odada kalmak. Kız benimle kalmak istemiyor yakın arkadaşıyla kalmak istiyor ama zaten ben de isteyerek gelmedim ki.. Sabah yurt müdürüyle konuşacağım bu durumu inşaAllah güzel bi çözüm bulur ya da boş oda vardır da beni kurtarır bu dertten..
Iyide cnm orasi seninde odan sonucta oraya sende para oduyosun boyle dusunme o sana huzur vermiyosa sende aynisini yap en nefret ettigim sey ya sirf kendi keyfin icin baskasinin huzurunu bozmak takma kafana gec otur odanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?