oda arkadaşı :(

Ben anlamıyorum, kıza bişey demedin mi? Belki haberi bile yoktu? Neden söylemedin ki bunun utandırmakla falan ne alakası var? Senin üstünde sen farkında olmadan böcek gezse biri seni uyarsın ister misin istemez misin?

Ayrıca yurtta yaşanabilecek en sinir bozucu durumlardan biriyle karşı karşıyasın, o ikisi birlikte kalmak istiyor diye rahatından, düzeninden olan, taşınması gereken sen olacaksın. Bizim odalar da dört kişilik, beni ve arkadaşımı diğer iki oda arkadaşımız istememişti, ben ve arkadaşım yakın arkadaşız, o ikisi yakın arkadaştı ve aynı odaya verilmiştik. Bu ikisi biz arkadaşımla o odadan gidelim, odamızı değiştirelim diye ellerinden geleni yaptılar ama biz onların keyfi yüzünden 2 senedir alıştığımız düzenimizi bozup odamızı falan değiştirmedik. Oraya sen de para veriyorsun, neden taviz veren taraf sen oluyorsun? Gitsin arkadaşıyla kalmak istiyorsa başka bir çözüm bulsun. En nefret ettiğim şeylerden biridir. Bize "kızlar rahat etmek istiyorsanız gidip iki kişilik yurt bakın kendinize" diyen insanın keyfi yerine gelsin diye taşınacak değildik ve iyi ki de taşınmamışız odamızdan. Yurt hayatı biraz böyle dişe diş kana kan bir hayattır, bazı konularda taviz vermek yerinde bir davranışken bazı konularda taviz vermek çok yanlış davranışlardır, haberin olsun. Kimsenin keyfi için içine sinmeyen biriyle yaşamak zorunda değilsin.

Evet kıza bir şey demedim çünkü gözünün içinde bi şey yürüse hisseder demek hissediyor belki bittir falan diye düşündüm, utandırmak istemedim, birden öyle zaten şaşırmıştım görünce.. Haklısınız diğer konu hakkında ama ben çok fazla duygusal bi insanım kaldıramıyorum bana birisinin soğuk davranması dışlamaya çalışması ya da kötü insan olarak gözükmekten, biraz özgüven eksikliği de var tabi. İnanın ne yapacağımı şaşırdım kızı da severdim çünkü, bana öyle surat yapması çok dokundu aynı odada düşünemiyorum bir de.

Kaçıncı sınıftasın sen? Yani kaç yıldır yurtta kalıyorsun?

Ben de böyle şeyler duydum ve bence çıkacaksanız da başka odaya çıkın

olayın bit kısmını sorgulamıcam çünkü burdan bile kaşıntı tuttu. neden sen gidiyorsun_? oda arkadaşınla o kızın oda arkadaşı yer değiştirsin. o senden daha mı çok veriyo yurda? tabiki hayır....
o seni istemiyor da sen onursuz gibi davranmıyorsun. kardeşim arkadaşınla kalmak istiyorsan bi yolunu bulun anlaşın. bana bulaşmayın o kadar.

Yukledigim resimde de ne tesadufse cinli birinin basina gelen bi haber. Muslumanlar temiz olmalidir ama oyle olmasina ragmen demek ki yeterince dikkat etmiyor. Kimsenin keyfi icin rahatini bozma. Kizida uyar istersen bi doktora gorunsun yazik yani

Eklentiler

• image.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 328
Böcek olduğuna emnmisin belki göz kaleminden tortu çapak falan olmuştur

evet bocek nasil gezer ki insanin gozunun icinde.
mumkun deyil.

buarada odada yemek filan yeniyorsa da, cinlilerin yemekleri felaket sarimsak kokar.
cinlilerle yasamak istemezdim.

Ya kızlar çok yakın arkadaşlar ve rica ettiler yer değiştirelim mi diye, kız çok iyi sadece aynı odada kalmak istiyoruz zaten son senesi birisinin, böyle deyince ben de başta tamam dedim daha sonra kızın çinli olduğunu öğrenince yani tam emin olamadığımı söyledim, bugün de o odaya tesadüfen uğradım ve kızla karşılaştım böyle oldu işte

Henüz acemi sayılırsın ama taviz verdikçe daha çok isterler benden sana söylemesi. İşi sana dokundurmadan halletsinler, kimse için rahatını bozma. Oraya herkes aynı parayı veriyor, istemezse istemesin neden dert ediyorsun? Sen bedavaya kalmıyorsun ki orada. Orası onun babasının yeri değil. Arkadaşıyla birlikte kalmak istiyorsa bu onun sorunu, onlar yüzünden içine sinmeyen biriyle aynı odada kalmak zorunda kalmamalısın sen.

Böcek olduğuna emnmisin belki göz kaleminden tortu çapak falan olmuştur

Yürüyen küçük bir canlıydı ne olduğunu bilmiyorum sürekli hareket ediyordu, şu gözün içine göz kalemi çekiliyor ya, işte tam o çekilen kısımdaydı ya da biraz daha altında orayı dolaşıp duruyodu, ben de hayatımda ilk defa görüyorum öyle bi şeyi ve şaşkınım.

eminmisin bocek olduguna cidden ?

Ya hani küçük sinekler olurya belki onlardandır normal yani hissetmemiştir

Ay kasinti tuttu burdan, internetten arastirdim bildigin varmis oyle bisey.
E bitte tabi bulasicici.

Vazgecme imkanin varmi??

Sorununu okurken sürekli gözlerimi kaşıdım resmen ya. Kızardı kızaracak.

Kimse için odanı değiştirme o onların sorunu salla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…