Ben anlamıyorum, kıza bişey demedin mi? Belki haberi bile yoktu? Neden söylemedin ki bunun utandırmakla falan ne alakası var? Senin üstünde sen farkında olmadan böcek gezse biri seni uyarsın ister misin istemez misin?
Ayrıca yurtta yaşanabilecek en sinir bozucu durumlardan biriyle karşı karşıyasın, o ikisi birlikte kalmak istiyor diye rahatından, düzeninden olan, taşınması gereken sen olacaksın. Bizim odalar da dört kişilik, beni ve arkadaşımı diğer iki oda arkadaşımız istememişti, ben ve arkadaşım yakın arkadaşız, o ikisi yakın arkadaştı ve aynı odaya verilmiştik. Bu ikisi biz arkadaşımla o odadan gidelim, odamızı değiştirelim diye ellerinden geleni yaptılar ama biz onların keyfi yüzünden 2 senedir alıştığımız düzenimizi bozup odamızı falan değiştirmedik. Oraya sen de para veriyorsun, neden taviz veren taraf sen oluyorsun? Gitsin arkadaşıyla kalmak istiyorsa başka bir çözüm bulsun. En nefret ettiğim şeylerden biridir. Bize "kızlar rahat etmek istiyorsanız gidip iki kişilik yurt bakın kendinize" diyen insanın keyfi yerine gelsin diye taşınacak değildik ve iyi ki de taşınmamışız odamızdan. Yurt hayatı biraz böyle dişe diş kana kan bir hayattır, bazı konularda taviz vermek yerinde bir davranışken bazı konularda taviz vermek çok yanlış davranışlardır, haberin olsun. Kimsenin keyfi için içine sinmeyen biriyle yaşamak zorunda değilsin.
Kaçıncı sınıftasın sen? Yani kaç yıldır yurtta kalıyorsun?Evet kıza bir şey demedim çünkü gözünün içinde bi şey yürüse hisseder demek hissediyor belki bittir falan diye düşündüm, utandırmak istemedim, birden öyle zaten şaşırmıştım görünce.. Haklısınız diğer konu hakkında ama ben çok fazla duygusal bi insanım kaldıramıyorum bana birisinin soğuk davranması dışlamaya çalışması ya da kötü insan olarak gözükmekten, biraz özgüven eksikliği de var tabi. İnanın ne yapacağımı şaşırdım kızı da severdim çünkü, bana öyle surat yapması çok dokundu aynı odada düşünemiyorum bir de.
Ben yurtdisinda yasiyorum, bulundugumuz ulkede cinliler malesef cimrilikleri ve temizlik bilmezlikleriyle unluler.
Kimseyi incitecek bir sey yazmak istemiyorum ancak, cinli bir ev arkadasi olan arkadasimin evini tahtakurulari basti.
Ve tum esyalarina kadar atmak zorunda kalmisti arkadasim.
Hepsi ayni olacak diye bir kaide yok, ki belki musluman olmasindan oturu temizlige onem veriyordur.
Bence acele etmeyin, henuz karar veremediginizi soyleyin, gozlemlemeye devam edin.
Kaçıncı sınıftasın sen? Yani kaç yıldır yurtta kalıyorsun?
Böcek olduğuna emnmisin belki göz kaleminden tortu çapak falan olmuşturMerhabalar, ben yurtta kalıyorum. Odamı kendi isteğimle değiştirmiştim(2 kişilik). Yeni oda arkadaşım(sınıf arkadaşım aynı zamanda) senelerdir çok samimi oldukları arkadaşıyla aynı odada kalmak için dilekçe vermiş fakat çıkamamışlar. Eğer o kızın arkadaşıyla ben yer değiştirirsem birlikte kalmış olacaklar. Benden rica ettiler, surat yaptılar. Diğer kızın oda arkadaşıyla tanışıp çıkıp çıkmamaya karar vermek üzere odaya gittim.. Kız çinliymiş ama müslüman. Konuşması hoşuma gitti iyi bir kıza benziyor fakat gözünde minik bi böcek yürüyoduevet şu gözün altında bulunan kalem çekilen yer var ya tam orada kızla konuşurken gözüm kayı kayı verdi.. bildiğin minik örümcek gibi ama siyah bi nokta geziniyodu sürekli Böyle bir şey gören oldu mu daha önce hiç.. Bit neyin olabilir mi acaba? kız pek rahatsız olmuş gibi değildi.. gözünü arada kırpıyodu ama yani bi insanın gözünde böcek yürüse öyle davranamaz.. Ama bu durum beni biraz endişelendirdi, sizce ne yapmalıyım? eğer bu odada kalırsam arkadaşın suratını da çekmek istemiyorum. kesin karar vermiştim ama o böcek her şeyi mahvetti
olayın bit kısmını sorgulamıcam çünkü burdan bile kaşıntı tuttu. neden sen gidiyorsun_? oda arkadaşınla o kızın oda arkadaşı yer değiştirsin. o senden daha mı çok veriyo yurda? tabiki hayır....
o seni istemiyor da sen onursuz gibi davranmıyorsun. kardeşim arkadaşınla kalmak istiyorsan bi yolunu bulun anlaşın. bana bulaşmayın o kadar.
Henüz acemi sayılırsın ama taviz verdikçe daha çok isterler benden sana söylemesi. İşi sana dokundurmadan halletsinler, kimse için rahatını bozma. Oraya herkes aynı parayı veriyor, istemezse istemesin neden dert ediyorsun? Sen bedavaya kalmıyorsun ki orada. Orası onun babasının yeri değil. Arkadaşıyla birlikte kalmak istiyorsa bu onun sorunu, onlar yüzünden içine sinmeyen biriyle aynı odada kalmak zorunda kalmamalısın sen.1.5 yıldır
Böcek olduğuna emnmisin belki göz kaleminden tortu çapak falan olmuştur
eminmisin bocek olduguna cidden ?Yürüyen küçük bir canlıydı ne olduğunu bilmiyorum sürekli hareket ediyordu, şu gözün içine göz kalemi çekiliyor ya, işte tam o çekilen kısımdaydı ya da biraz daha altında orayı dolaşıp duruyodu, ben de hayatımda ilk defa görüyorum öyle bi şeyi ve şaşkınım.
Ya hani küçük sinekler olurya belki onlardandır normal yani hissetmemiştirYürüyen küçük bir canlıydı ne olduğunu bilmiyorum sürekli hareket ediyordu, şu gözün içine göz kalemi çekiliyor ya, işte tam o çekilen kısımdaydı ya da biraz daha altında orayı dolaşıp duruyodu, ben de hayatımda ilk defa görüyorum öyle bi şeyi ve şaşkınım.
Ya hani küçük sinekler olurya belki onlardandır normal yani hissetmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?