oda arkadaşı :(

Ay kasinti tuttu burdan, internetten arastirdim bildigin varmis oyle bisey.
E bitte tabi bulasicici.

Vazgecme imkanin varmi??

Evet henüz odamız değişmedi zaten, sorun sadece sınıf arkadaşım da olan oda arkadaşımın bana surat yapması, ben pek kaldıramam böyle şeyleri, istenmeyen insan oldum :) şimdi kendisi başka bir yerde kalıyor, geldiğinde desem kızın böyle böyle gözünde bir şey vardı o sebeple tam emin olamadım temizliğinden çıkmak istemiyorum diye komik bi mazeret olarak görürler, yani biri bana dese ben de böyle görürdüm herhalde. Ama gerçekten Allah mı çıkarttı acaba karşıma bilmiyorum çünkü kesin karar vermiştim çıkmaya, çok şaşkınım.

Nedenmis?
O cinli kiza diyemezsin o bellide, arkdasina basbaya dersin o kizda boyle boyle oldu.
Ben titiz insanim, diye.
Kusura bakma ok dedim ama ben gitmek istemiyorum o odaya de.

üzgünüm ama onlar aynı zmanda böcekleri yiyebiliyorlar.

O çinli kızla kalmak sana yeni bir kültürü öğretebilir sende ona bu sana bağlı istersen onda kalma ama şu an ki odandan taşın çünkü kız sana huzur vermeyecektir

Ben olsam hemen gozune kosar bisey yapaar ederdim ..
Insanlik sonic ya farketmemistir kalp Kidman be alaka ..
Iyi anlatirsaniz kalbi kirilmaz..

Herkes sen niye rahatini bozuyorsun demiş ama istenmediğin bir odada, surat çekerek 1 yil geçmez bence. Hem de 2 kişilik oda, sürekli yüz yüze bakacaksiniz.

Çinli kizin da gözündeki böceğin farkinda olduğunu sanmiyorum. Çık ayni odaya. Ne olabilir ki? Pislikten kaynakli ya da bulaşici bir şey olduğunu hiç sanmiyorum. Ne güzel bilmediğin bir sürü şey öğrenirsin hem.

Yani sen kabul etmesen ve ben o rica eden kizlarin yerinde olsam, gerçekten seni o odada huzursuz etmek için elimden geleni yapardim:) Çünkü güzel yurt arkadaşliği, son sene hüznü ve her anin tadini çikarma isteğinin ne olduğunu çok iyi hatirliyorum:)

daha önce kısa bir süre çinli bir arkadaşla beraber aynı öğrenci kompleksinde kaldım. odalarımız ayrıydı ama mutfak ve banyoyu ortak kullanıyorduk. allah için bir pisliğini görmedim, aksine efendi, becerikli ve temiz bir kızdı, iyi bir ev arkadaşıydı diyebilirim. ancak şurası bir gerçek ki, yemeklerinde kullandığı baharatlar, soslar vesaire kokuyor. kız her defasında mutfağı havalandırmasına ve bulaşıklarını yemeğini yer yemez yıkayıp kaldırmasına rağmen yemeğin pişerken yaydığı koku beni bir kaç saat mahvediyordu. aynı şeyi hintliler ve kamerunlular için de söyleyebilirim. insanlar temiz pak olabilirler ama bazen kültürel farklar birlikte yaşamayı çekilmez kılabiliyor maalesef. sırf o ikisi beraber kalmak istiyor diye siz bu uyumsuzluk riskini göze almak durumunda değilsiniz. açıkça kendi kültürünüzden biriyle yaşamayı tercih ettiğinizi belirtebilirsiniz. surat yapmak isteyen yapsın.

Onlarin gözleri zaten ufacik bide cekik nasil girmis o böcek oraya ben gözüme kücük bir toz kacsa su vuruyorum böcek gözün icinde var oda birsey yapmiyor icim bir tuhaf oldu ya .. icerisi kokuyormuydu kirlilikten sinekler toplanmis olmasin? yoksa gözünde sinekmi besliyor acaba

İçeriye daha yeni girmişti o da herhangi bir koku duymadım, kıza ısınmıştım ama o gözündeki olay yüzünden acaba dedim. İnternette kısa bi araştırma yaptım ama bit gözle görünür mü o kadar hiç bi bilgim yok hala, belki de ufak sineklerdir dediğiniz gibi..

Bu sabah yurt idaresine gittim oda değişiminin yapılamayacağını söylediler zaten, şimdilik bi sıkıntı yok. Arkadaş surat yaparsa kendisi bilir, suratına bakmadıkça anlaşılmaz herhalde :) Ben gayet ılımlı yaklaştım ve sabır kapasitemi doldurduğumu düşünüyorum

ben de yurtta yabancı bir oda arkadaşıyla kalmıştım,çok zorlandım. yemekleri sosları baharatları bir garip kokuyor odamız bir ay çemen gibi bir şey kokmuştu hatırlıyorum. bir de kışın bile cam açık yatmak istiyordu.kızınca kendi dilinde küfürler ediyormuş aynı milletten bir arkadaşa sorup öğrenmiştim. adetleri farklı insanlarla aynı odada biraz zorlanırsınız bence.

Ay bende etkilenirim böyle şeylerden ..bence kalmayın..küçümsemiş olmayayım ama Çinlilerde bir garip millet yahu biraz zor olur sanki aynı yerde yaşamak-bence öbür arkadaşıda belki yanından gitmek istiyordur arkadaş falanda bahane

E="clementine0, post: 42792138, member: 690811"]Evet henüz odamız değişmedi zaten, sorun sadece sınıf arkadaşım da olan oda arkadaşımın bana surat yapması, ben pek kaldıramam böyle şeyleri, istenmeyen insan oldum :) şimdi kendisi başka bir yerde kalıyor, geldiğinde desem kızın böyle böyle gözünde bir şey vardı o sebeple tam emin olamadım temizliğinden çıkmak istemiyorum diye komik bi mazeret olarak görürler, yani biri bana dese ben de böyle görürdüm herhalde. Ama gerçekten Allah mı çıkarttı acaba karşıma bilmiyorum çünkü kesin karar vermiştim çıkmaya, çok şaşkınım.[/QUOTE]
Canim seni saf yerine komasina izin verme yabancı biriyle kalmam de o gitsin. ..

sen neden yerini değiştiriyorsun. Başka yolunu bulsunlar birlikte kalmak istiyorlarsa. Surat yaparsa da yapsın. Kimse icin kendini sıkıntıya sokma.

Çinli diyince tüylerim diken diken oldu
Ben olsam hayatta odami değiştirmem, banane canim gitsin başka yöntem bulsunlar.
Arkadaş temizlik cidden hassas konu arkadaşta bi ay kalmiştim, benim arkadaşin oda arkadaşi yatağinda yaşiyordu böyle bir şey olamaz neyse hatirlamak istemiyorum bunlari niye anlatiyorum ki zaten. Boşver çikma sen kal odanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…