Ay kasinti tuttu burdan, internetten arastirdim bildigin varmis oyle bisey.
E bitte tabi bulasicici.
Vazgecme imkanin varmi??
Evet henüz odamız değişmedi zaten, sorun sadece sınıf arkadaşım da olan oda arkadaşımın bana surat yapması, ben pek kaldıramam böyle şeyleri, istenmeyen insan oldum :) şimdi kendisi başka bir yerde kalıyor, geldiğinde desem kızın böyle böyle gözünde bir şey vardı o sebeple tam emin olamadım temizliğinden çıkmak istemiyorum diye komik bi mazeret olarak görürler, yani biri bana dese ben de böyle görürdüm herhalde. Ama gerçekten Allah mı çıkarttı acaba karşıma bilmiyorum çünkü kesin karar vermiştim çıkmaya, çok şaşkınım.
Diyemedim yanlış anlar diye zaten ilk defa görüyodum. Yiyo diye değil ya, yemiyordur herhaldebildiğin yürüyodu o işte gözün içine kalem çekiyorlar ya tam orada işte çok garipsedim ilk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum..
Onlarin gözleri zaten ufacik bide cekik nasil girmis o böcek orayaben gözüme kücük bir toz kacsa su vuruyorum böcek gözün icinde var oda birsey yapmiyor icim bir tuhaf oldu ya .. icerisi kokuyormuydu kirlilikten sinekler toplanmis olmasin? yoksa gözünde sinekmi besliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?