- Konu Sahibi superherogirl
-
Oda arkadaşlarını kendileri seçmiyor zaten neden olmasınki böyle birşey ne psikopat insanlar var direk olaya böyle yaklaşıyorsunuz.
Niye durduk yere böyle bir konu açsınki? İnsanların sorunlarına direk inanmadım komik vs yazıyorsunuz bu çok çirkin öyle düşünüyorsaniz bile kendinize saklayın.
Kimsede kendini size inandırmak zorunda değil.O bunları yaşıyordur belki bilemeyiz ama hemen olumsuz yada bir açık yakalamak için bahane arıyorsunuz sanki.
Ben dikkat ettim kadınlar klübünde bu tarz şeyler çok var buyüzden sorunlarımı paylaşırken ben çok düşünerek yazıyorum.
Sanırım bunlar basit geliyor size boşanmış,tecavüze uğramış yada herhangi bir felaket yaşasa büyük zevkle okuyan insanlardansınız.
Bence daha dikkatli düşünerek yazın...
Kızlar geldim ben,öncelikle geçmiş mübarek Kurban Bayramı'nızı ve Cumhuriyet Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum.
Benim için bu bayram pek bayram tadında geçmedi,sevgilimin ailesinin evindeydim bayram öncesi.Sonra da memleketime gittim,sevgilim götürdü Allah razı olsun.Beni merak etmişsiniz.Ruhsal durumum pek iyi olmadığı için giremedim internete kusura bakmayın.Fake,uydurma konu olabileceğini düşünen arkadaşlarım olmuş,herkese saygım sonsuz.Ama ben en içten şekilde,olduğu gibi yazdım herşeyi.Dün gece geldim memleketimden,İzmir'imden...Evet,oda arkadaşım olan kız üzgünüm ki şizofrenmiş...Bilmiyordum,bilseydim daha temkinli olabilirdim.Geçen yıl da daha değişik vukuatlara imza atmış,haberim yoktu.Oda arkadaşımı benim seçme imkanım da yoktu.Ben çok yıprandım sadece,tüm üstelememe rağmen psikolojik bir takım ilaçlar kullanmamı önerdi doktorum,kullanıyorum da maalesef.Böyle olsun istemezdim,ilk iki-üç gece ağlayarak uyanmışım uykumdan,bunları ben hatırlamıyorum.Böyle işte kızlar,hala olayın etkisindeyim.Yazan,fikrini beyan eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Kimin nasıl birisi olabileceğini hiç kestiremiyor insan,herkesin içinde bir "kendi"si bir de yüzüne taktığı "maske"si varmış,insanlara güvenemiyorum artık,çok kötü...
seninde geçmiş bayramın ve cumhuriyet bayramın kutlu olsun arkadaşım peki arkadaşının şizofreni oldugunu nereden ögrendin kullandıgı ilaçları varmı çünkü şizofreni hastaları ilaçlarını kullanmazlarsa çok kötü bir durumda olabiliyorlar benimkisi merak sadece eger böyle bir rahatsızlıgı varsa tedavi olması gerekir
Ailesi de yakınmış neden taşınmış ki ayrı eve ?
Bu yazdıklarını çok değil bundan 4-5 ay önce okusam, "ne hikaye anlatıyorsun sen ya" derdim. Ama maalesef hemcinslerimin bazılarının o denli haysiyetsiz, obsesif ve psikopat olduğunu gördükten sonra tek diyebileceğim şey : Allah sabır versin sana. Kız evden taşınıp gitse bile, insanın aklına geldikçe sinirlenir. Ne garip insanlar var ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?