Oda Arkadasima Soylemeli Miyim?

Canım senin oda arkadaşın erkekten dönme olmasın sakın, belki eski alışkanlıklarını bırakamıyordur

Şaka bir yana, açık açık hijyenik sebeplerle bu şekilde davrandığını anladığını ama her defasında senin o kapağı indirmek için dokunmak zorunda kaldığını ve bununda hijyenik olmadığını söyle. Bulduğu şekilde bıraksın.

Pipisi olabilir mi ?

Sebebi şey olabilir alafranga tuvaleti alaturka gibi kullanma diye bir yöntem varmış terlikle üstünde tüneyerek :)) Üniversite yaşamı insana sadece bilimsel bilgi katmıyor tabi böyle minik abuk şeyler de öğreniyor insan

Dua edin pis kullanmıyor Bu kadar takıntı yaptığınıza göre söyleyin bir şey olmaz.

Arkadaşınız şanslı bence, böyle bir oda arkadaşı olduğu için, pek çok yakın arkadaşlık, oda /ev paylaşırken bitiyor. Böyle ince düşünmeniz güzel ama kendinizi de sıkıntıya sokmayın. Kapağı kapatma kampanyası başlatmak bana mantıklı geldi. :) Ben her seferinde indirmekten rahatsız oluyorum demeyin bence çünkü o da aynı şartlarda, o da kaldırıyor her seferinde klozeti...

Tesekkur ederim guzel sozleriniz icin...
Ama onun yaptigi sey anormal olan sonucta, bu yuzden onun indirmesini bekliyorum... Yine de kampanyayi baslatacagim :)

wc den koku geliyor tesisattanmıdır nedir kapağ kapalı tutabilirmisin derdim ben

rahatsız oluyorsan elbette söylemelisin. neticede ortak kullanım alanınız. onun ne kadar hakkı varsa senin de o kadar hakkın var.

Çözülmeyecek bir olay değil. Sert olmayacak şekilde konuşun. Eğer konuşmazsanız olay büyür ve mesele de zor hallolur bence.

Hani taharet icin musluk oluyor ya klozetlerde bazen o yetismiyor vucuda o nedenle o dediginiz yeri kaldiriyorum ben de su yetissin diye

Anlatabildim mi bilmiyorum ama bu nedenle boyle yapiyor olabilir oda arkadasiniz

Bir gun laf arasinda sor canim neden kaldiriyorsun onu surekli merak ettim diye

Madem o kadar yakınsınız neden söylemeyesiniz ki? Yurtta kaldığımda (biz 6 kişiydik) banyodan bir fırlardım birdaha bu banyoyu böyle bırakana yalatacağım ki birdaha yapmasın azıcık normal olun bu ne hal layn, diye haykırırdım. Tabi biri bırakıyor biri başlıyor hepsine tek tek fırça... Abartılacak bir şey yok. :)

Oda arkadaşıyla kesinlikle bir mesafe olması gerekiyor, sonra böyle kıvranıyoruz bir sorun için; nasıl söylerim diye. Öf.

belki size söyleyemediği bir hastalığı vardır size bulaştırmak istemiyordur. tek derdiniz bu olsun yani günde 2 dakikanızı almayan bir iş sonuçta

Canım apart tarzı bir yerde kalıyorsun sanırım. Arkadaşına bu konuyu soylemelisin.. basit gibi görünse de aslında değil. Neden değil çünkü sen defalarca o kapağı indirmek zorunda kalıyorsun mikroplardan korunmak için kagit havlu falan kullanıyorsun ama mecbur degillsin buna.. anlaşmaniz çok güzel elbette ki ama sen söylemediğin sürece o daha farklı şeyler de yapacaktır.. o yüzden güzel bir üslupla baştan soylemelisin sonra canına tak eder tartışmaya dönebilir allah gostermesin oda arkadaşı da karı koca gibi ağız tadı olmadı mı çekilmiyor o ortam..

Odamızın içinde dediysem odanın içindr ayrı bir oda kapısı var yani koku falan yapmıyor aslında. Tamam konuşacağım o zaman..
biliyorum tabiki kapisiz falan dusunmedim benim de ayni sekildeydi ve ilk dort bes ay idare edilir sonradan kokuyu duyarsin. sifonu cekerken bile klozet kapaginin kapali olmasi lazim cunku o sirada mikroplar bes metre alana kadar yayilabilir. internetten de arastirabilirsin. arkadasina da bu sekilde soylersin komple kapatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…