- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi orta_kahve
-
çok sağol ya ben de böyle bişey duymak istiyodum yani erkeklere ilgi duyduğuna eminim bu durumda bana ya da başka kızlara o anlamda bakmıyodur inşallah ama gerçekten çok rahat ben ailemden olmayan kimseye öyle davranamam kız bacağıma ağda yapmayı bile teklif etti nasıl bi midesi varsa
Yani..
Aslında ben de onu demek istedim hani arkadaş demiş ya kadın fotoğraflarına bakıyor diye.
Bu eşcinsellik kriteri olamaz demek istedim.
Ben bakmıyorum ama bakanlar var onlarda eşcinsel değil örneği verdim.
Ben masajcı sapık sende fotojenik sapık
çok sağol ya ben de böyle bişey duymak istiyodum yani erkeklere ilgi duyduğuna eminim bu durumda bana ya da başka kızlara o anlamda bakmıyodur inşallah ama gerçekten çok rahat ben ailemden olmayan kimseye öyle davranamam kız bacağıma ağda yapmayı bile teklif etti nasıl bi midesi varsa
canım bence sen sıkma canını, kafanı çok sıkma. resimlere bakıyor çünkü gaza gelip güzelleşmek istiyor, zayıflamaya çalışıyor. masaj istiyor çünkü keyfine düşkün, herkes masaja bayılır. iç çamaşırıyla geziyor çünkü rahat bir kız. erkek arkadaşından ayrılınca sen teselli ediyorsun..
bence bunlardan çıkan tek sonuç : 2 senedir aynı odada kalmaktan dolayı arkadaşın seni benimsemiş ve çok yakın arkadaşı olarak görüyor. senin onu gördüğünden daha yakın görüyor ve karakter olarakta senden daha rahat bir kız.
ben böyle yorumladım.
neden katiyyen olamaz? kendini gizlemek için paravan olarakda kullanıo olabılır gayette yani aslla olamaz katiyen olamaz falan die kasin bi cevap olmaz daha geçen haberlerde çıktı çinde evlı çocuklu adam yıllarca evlılıgı olan adam gaymiş dha hayatına karısı girmeden varmıs sevgilisi. eşi kocasının gay oldugunu ögrenene kadr eşi ve çocugu paravan olarak kullanmış eşinden ayrılmış sevgılısıyle evlenıolarmıs falan karısıda bu durumu anlayışla karşılamış falan yanigerçekten lezbiyense katiyen erkeklerle işi olmaz canım o zaman korkma değildir
gerçi olsa bile seni rahatsız etmedikten sonra olabilir bizi ilgilendirmez
ama emin ol gerçekten öyleyse erkekler sana kızlar nasıl çekici gelmiyorsa ona da gelmez biraz rahat bir arkadaş sanırım o
Gözden kaçırma sana biseksüel olabilir diye hatırlatan arkadaşlar oldu.
Toplum baskısı yaşamayacak kadar rahat olanlar zaten aleni belli eder beğenisini...Sende ona göre alırsın tavrını.
Yok içinde bastırılmış duyguları varsa;en fazla hayallerini süslersin sana bir zararı olmaz
neden katiyyen olamaz? kendini gizlemek için paravan olarakda kullanıo olabılır gayette yani aslla olamaz katiyen olamaz falan die kasin bi cevap olmaz daha geçen haberlerde çıktı çinde evlı çocuklu adam yıllarca evlılıgı olan adam gaymiş dha hayatına karısı girmeden varmıs sevgilisi. eşi kocasının gay oldugunu ögrenene kadr eşi ve çocugu paravan olarak kullanmış eşinden ayrılmış sevgılısıyle evlenıolarmıs falan karısıda bu durumu anlayışla karşılamış falan yani
açık açık sor bence
n'olcak? ben çok lezbiyenler gördüm
merak etme tehlikeli olmuyorlar.
en azından nıyetını anlar ona göre hareket edersın.
ama dediğim gibi
rahat bir kız da olabilir.
o beni ne kadar benimsediyse ben ondan o kadar tiksindim erkek arkadaşımla konuştum kıskandı beni ne garip
Acaba kim bakmadı bahsedilen resimlere. Üstelik kadaınların erkeklerden daha fazla böyle şeylerle ilgilendiğini araştırmacılar söylüyor.
sormayı düşünüyorum yurttan giderken ciddi yurttan ayrılacak gibiyim bakalım yarın yurt bakcam kendime
Hangi resimlere
Güzel kadın resimlerine ilgim yok,ne bileyim dikkatimi çekmiyor benim için birşey ifade etmiyor.
Ama siz başka resimlerden bahsediyorsunuz galiba
bence eger cidden lezbiyense bunu gizlemek ister sonucta türkiyede yaşıoruz adamı linc ederler vallaparavan olarak kullanacaksa tabi olur ben his bakımından kendi gördüğüm arkadaşımdan yola çıkarak söyledim çünkü ona bir erkek gerçekten iğrenç geliyordu
paravan yapanda da iyi sabır var demek ki
yada biseksüel o zaman? ben duygusal açısını söyledim planları varsa bilemem
sen rahatsızsan bu kişiden neden lezbiyenmı gaymı dıye kanıtlama çalışıyorsunkii ne olursa olsun önemlı olan senın rahatsız olup olmamamn değilmii
show tv için saat 12:00 den sonra hiç uykusuz kalmadın mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?