- Konu Sahibi orta_kahve
-
show tv için saat 12:00 den sonra hiç uykusuz kalmadın mı:26:
niye ayrılmadan önce sormuyorsun canım?
ne olacak ki, sana bir şey mi yapacak sanıyorsun?
işin aslını öğren de ona göre yerınden et kendını.
bu benim karakterim sanırım hiçbişeyi açık açık konuşamam çareyi kaçmakta buldum
iyyy valla şimdi aklıma bişey geldi migdem bulandııı:83:arkadasımın ablası vardı bi fırmada muasebecıydı orda calısan baska bı kız bunla baya samımı oldu durup duruken hedıye almalarr pırlanta küpe almalar balık alıp arkadasımın ablasının adını koymalar facede kızın fotolarıyla klıp yapmalar iste senınkı gibi askım die konusmalar kara gözlum demeler falan filan kız lezmış böğğ sonradan arkadasımın ablasına aşıgım sana falan demiş ıgrenctı yaa valla bu kdr ilgiliyse olabılır of mıdem kalktıevet aynen öyle ben rahatsızım bu kız bana çok fazla ilgi gösteriyo bensiz yemek yemiyo çamaşırlarımı katlıyo uyurken üstümü örtüyo aşkım diyo hitap ederken ben özellikle isminden başka hiçbişekilde karşılık vermiyorum ilgisiz davranıyorum herşeyden rahatsız oluyorum herşeyden
evet aynen öyle ben rahatsızım bu kız bana çok fazla ilgi gösteriyo bensiz yemek yemiyo çamaşırlarımı katlıyo uyurken üstümü örtüyo aşkım diyo hitap ederken ben özellikle isminden başka hiçbişekilde karşılık vermiyorum ilgisiz davranıyorum herşeyden rahatsız oluyorum herşeyden
evet aynen öyle ben rahatsızım bu kız bana çok fazla ilgi gösteriyo bensiz yemek yemiyo çamaşırlarımı katlıyo uyurken üstümü örtüyo aşkım diyo hitap ederken ben özellikle isminden başka hiçbişekilde karşılık vermiyorum ilgisiz davranıyorum herşeyden rahatsız oluyorum herşeyden
90'lardan bahsediyorsun sen , Çin Çin
Çocuktuk yahu tv açık kalmıştı ,istemeden maruz kaldık o görüntülere.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulabilirsin bence
Neden ağzımız var konuşarak anlaşalım diye
Sor bir öğren bakalım işin aslı astarı neymiş
Kesin bir yargıya varmadan idam edeceksen kızı
Rahat bir insan olmasında sorun yok ki
Somurtkan, hiç konuşmayan, oda da çıt çıkarmayan oda arkadaşından daha iyi kanımca
o dönemde bütün ergenlerin televizyonları yanlışlıkla açık kalıyodu
lezbiyen olmadığını bildiği halde sana neden yaklaşsın ki, öyle bi izlenim mi edindi acep,
lezbiyenler hakkında sohbet açıp negatif konuş bakalım ne dicek, en azından yakından uzaktan alakan olmadığını anlar
ha evet bak yazmamışım ben dedim bunu eş cinsellerden tiksiniyorum falan dedim atıp tuttum hiçbişey demedi ama
iyyy valla şimdi aklıma bişey geldi migdem bulandııı:83:arkadasımın ablası vardı bi fırmada muasebecıydı orda calısan baska bı kız bunla baya samımı oldu durup duruken hedıye almalarr pırlanta küpe almalar balık alıp arkadasımın ablasının adını koymalar facede kızın fotolarıyla klıp yapmalar iste senınkı gibi askım die konusmalar kara gözlum demeler falan filan kız lezmış böğğ sonradan arkadasımın ablasına aşıgım sana falan demiş ıgrenctı yaa valla bu kdr ilgiliyse olabılır of mıdem kalktı:120:
O kadar masummuş ki o görüntüler şimdi herşey ortada.
Hatta bizzat yaşıyor ergenler sınırsızca her türlü deneyimi.
Biz iki çin çin izlemişiz yanlışlıkla çok mu ?
Ben uzun süre dondurmacı da tutti furuttili dondurma isteyemedim :)
benim de bisürü ayıcığım var bu kızdan hediye oyuncak makinelerinden benim şansıma kazanıyomuş öööğğ hepsini çocuklara dağıtcam çıkıcam yurttan bulabilirsem uygun fiyata tek kişilik bi odaya geçmek istiyorum bakalım
en son söylediğimi geri alıyorum ne kaçacaksın ne güzel ilgileniyomuş işte seninle eşyalarını topluyomuş falan insane annesi bile bu kadar iyi davranmaz birz bencilce olacak ama kendini koruyarak keyfine bak
Yatılı okulda kaldığım yıllarda oda arkadaşlarımızla birbirimize masaj yapardık, hatta yazı tura atardık kime çıkacak diye
En büyükleriydim, gece üzerilerini örter öperdim, diş fırçalarını kontrol edip kuru olanı kaldırıp lavaboya yollardım.
Bu yaşa geldim bazen evime yatılı gelen kız arkadaşımla aynı yatakta yatıyorum.
Yani bahsettiğiniz durumlarda dolayısıyla bir sakınca görmedim hatta kendimle karşılaştırdığımda ben daha şüphe çekiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?