- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.800
- 133
Boşversene hepiniz aynı haklara sahipsiniz havalanamaz böyle bir ortamda,gitsin özel ev tutsun kendineHem üslupsuz hem de burnu kaf dağında kendini beğenmiş birisi birazcık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşversene hepiniz aynı haklara sahipsiniz havalanamaz böyle bir ortamda,gitsin özel ev tutsun kendineHem üslupsuz hem de burnu kaf dağında kendini beğenmiş birisi birazcık
Bir dahakine alıp kpnuşucam ya da ağlayarak gidecek bu odadanBoşversene hepiniz aynı haklara sahipsiniz havalanamaz böyle bir ortamda,gitsin özel ev tutsun kendine
Yine sakinliğini koru kavga falan çıkmasın ama hakkını savunBir dahakine alıp kpnuşucam ya da ağlayarak gidecek bu odadan
Sizi bu anlamda pasif gördükçe tepenize biner tepiniiir tepinirrr durur. Ablanı dinle yivrum. Kendi hakkınızı savunmaya çekinmeyin hiç. Sınırını, haddini bilsin. Kimseye eziyet etmeye, şımarık şımarık davranmaya hakkı yok. Ortak kullanıyorsunuz sonuçta duracağı yeri, yapamayacağı şeyi bilsin, öğrensin. Kavga etmeyin ama acı-tatlı orta kıvamda bir dille uyarınızı yapın derim.Çekiniyorum açıkçası doğruyu söyleyim ama sanırım başlayacağım
Teşekkür ederim mesela bunu diğer iyi anlaştığım oda arkadaşım da farketmiş evet diyor kendisi her şeyi uyarıyor ama aynılarını yapıyor diyor o da huzursuzluk çıkmasın diye uyarmamışSizi bu anlamda pasif gördükçe tepenize biner tepiniiir tepinirrr durur. Ablanı dinle yivrum. Kendi hakkınızı savunmaya çekinmeyin hiç. Sınırını, haddini bilsin. Kimseye eziyet etmeye, şımarık şımarık davranmaya hakkı yok. Ortak kullanıyorsunuz sonuçta duracağı yeri, yapamayacağı şeyi bilsin, öğrensin. Kavga etmeyin ama acı-tatlı orta kıvamda bir dille uyarınızı yapın derim.
Iyi niyetli fakat yersiz bir karar maalesef. İlk baştan sizi ölçüp tartar. Baktı ki ses eden yok ipini koparmış danalar gibi özgür davranır. Sınırınızı çizin daha da geç kalmadan. Rica ederim.Teşekkür ederim mesela bunu diğer iyi anlaştığım oda arkadaşım da farketmiş evet diyor kendisi her şeyi uyarıyor ama aynılarını yapıyor diyor o da huzursuzluk çıkmasın diye uyarmamış
Sırf bi kişi için oda değiştirmem o değiştirsin diğer ikisi ile iyi anlaşıyorum çünkü burdan daha beter yere düşme tehlikesi var.idareye sıkıntınızı anlatarak oda değiştirme talebinde bulunun
Nereye gidersen git evin gibi rahat olmaz zaten,4 yıl kaldım ben de arkadaşlarımla anlaştığım halde çok huzurlu olmuyorSırf bi kişi için oda değiştirmem o değiştirsin diğer ikisi ile iyi anlaşıyorum çünkü burdan daha beter yere düşme tehlikesi var.
E sizde uyarin. Niye sesinizi cikarmiyorsunuz ki?Arkadaşlar merhaba benim bir derdim var ben üniversite 1.sınıf öğrencisiyim ve bir kykda 5 kişilik odada kalıyorum sorun oda arkadaşımın birisiyle yaşadığım sorun ya da bana sorun geliyor lütfen yardım edin şöyle başlayayım bu kız tabiri caizse ota. uyarıyor ama kendisi her şeyi yapıyor örnek vereyim montumu askılığa asmıştım onu oraya asma al başka yere as dedi neyse dedim telefonun yanlışlıkla sesi açıldı kapat hemen dedi uyuyormuş -odada film izliyorlar kulaklıksız ve gece- yine ses etmedim kendisi ise diğer kızlarla gecenin 12 sinde kahkaha atıyor odada ve ben uyuyamıyorum ama uyarmadım en ufak dağınıklıkta uyarıyor ama kendileri daha dağınık yedikleri şeyin bulaşığı 5 gün aynı yerde duruyor bizim her şeyimiz temiz bu arada bunu diğeri de farketmiş ama huzursuzluk çıksın istemiyormuş ama artık gerçekten sinirim bozulmaya başladı ses etmedikçe tepeme çıkıyor lütfen akıl verin.
Konuyu nasil gorecek kadinlar kulununde uye adiniza kadar biliyor mu ?Asla yardımsever değil bu arada mesela şunu açamadım ya açar mısın diyorum hemen bir bahane uyduruyor gıcık çok gıcık bu arada bu konuyu görmesi için yazdım utanıp sıkıldığım yok görsün çok sinirlendirdi beni çünkü cinlerim tepemde
hemen buna başvurmayın zaten kyk olduğu için kolay olmaz diye biliyorumSırf bi kişi için oda değiştirmem o değiştirsin diğer ikisi ile iyi anlaşıyorum çünkü burdan daha beter yere düşme tehlikesi var.
sen karşılığını vermediğin sürece daha çok üzerine gelecek egosunu besliyor böyle sesin çıksın ezdirme kendiniArkadaşlar merhaba benim bir derdim var ben üniversite 1.sınıf öğrencisiyim ve bir kykda 5 kişilik odada kalıyorum sorun oda arkadaşımın birisiyle yaşadığım sorun ya da bana sorun geliyor lütfen yardım edin şöyle başlayayım bu kız tabiri caizse ota. uyarıyor ama kendisi her şeyi yapıyor örnek vereyim montumu askılığa asmıştım onu oraya asma al başka yere as dedi neyse dedim telefonun yanlışlıkla sesi açıldı kapat hemen dedi uyuyormuş -odada film izliyorlar kulaklıksız ve gece- yine ses etmedim kendisi ise diğer kızlarla gecenin 12 sinde kahkaha atıyor odada ve ben uyuyamıyorum ama uyarmadım en ufak dağınıklıkta uyarıyor ama kendileri daha dağınık yedikleri şeyin bulaşığı 5 gün aynı yerde duruyor bizim her şeyimiz temiz bu arada bunu diğeri de farketmiş ama huzursuzluk çıksın istemiyormuş ama artık gerçekten sinirim bozulmaya başladı ses etmedikçe tepeme çıkıyor lütfen akıl verin.