oda bir şeyler hissediyor mu? yardım edin noluer :(

Ben 23 yaşındayım, nişanlı olsa yüzüğü olurdu ama sevgilisi olması muhtemel bilemiyorum. Ama sadece ben yapmıyorum karşılıklı bir döngü içerisinde rahatsız olduğunu dile getirebilir diye düşünüyorum öyle bir şey olsa
Yuzuk takmayabilir evlenince ya da nişanlanınca yuzuk parmagınıza yapısmıyor:) ama oyle olsa bu ikramlaşmayı devam ettirmezdi diye dusunuyorum. Tabi bilemeyiz belki de macera olarak düşünüyor da olabilir forumda neler okudu bu gözler. Bır de dikkat edin polis de olsa erkek sonucta watsap gruplarında falan muhabbet bile donduruyordur belki bizim komsu kız bana hasta vs. Tabi gunahını almak istemem bunların dısında helal sut emmiş bekar ve gelecekteki eşiniz de olabilir karsınızdaki. Siz bir sure kendinizi gostermeyin bakalım üst üste sizi gormek için zilinizi calacak mı:)

Yuzuk takmayabilir evlenince ya da nişanlanınca yuzuk parmagınıza yapısmıyor:) ama oyle olsa bu ikramlaşmayı devam ettirmezdi diye dusunuyorum. Tabi bilemeyiz belki de macera olarak düşünüyor da olabilir forumda neler okudu bu gözler. Bır de dikkat edin polis de olsa erkek sonucta watsap gruplarında falan muhabbet bile donduruyordur belki bizim komsu kız bana hasta vs. Tabi gunahını almak istemem bunların dısında helal sut emmiş bekar ve gelecekteki eşiniz de olabilir karsınızdaki. Siz bir sure kendinizi gostermeyin bakalım üst üste sizi gormek için zilinizi calacak mı:)[/QUOTE

Evet dediğiniz gibi de olabilir ama bilmiyorum öyle biri gibi durmuyor serseri gibi durmuyor ama dediğiniz gibi forumlarda neler okuyoruz :) biraz çekeyim kendimi bakalım haklısınız :)

Demişsiniz ya apartmanda yollarını gozluyorum. Ah canım o yolları yıllarca gozlemeye hazırsan heveslen.Göreve gider ama gelebilecek mi geri bunu kaldırabilirsen heveslen.Yılın yarısını yatagında o nobetteyken yalnız uyuyabıleceksen heveslen.Herkes bayramda ailesiyle eşiyle olacak ama sen belki de evde yalnız kalacaksın bunu bil de heveslen. Herkes haftasonları eglenırken sen acaba usudu mu acaba hırlıya mı hırsıza mı denk gelecek diye dusunebıleceksen heveslen. Dısarı da o kadar itle kopukla ugrasıp yeri gelecek cok sınırlı donecek eve kaldırabıleceksen heveslen.Evlenirseniz muhtemelen balayına bile zor gideceksiniz bunu bil de heveslen.Herkesin yıllık izni o izni bu izni varken size istediğiniz tarihte hakkınız olan izni vermek için kıvrandıracaklar bunu bil de heveslen. Bazen dogunun en ucra köşesinde gurbette yalnız kalacak hatta gittiğin şehre göre polis oldugunu polis ailesi oldugunuzu gizlemek zorunda kalacaksınız bunu bil de heveslen.Daha neler var neler
Ne kadar dramatize etmissiniz olayı:)
Sanırım hamileligin verdigi hormanlardan ötürü
Bende polis eşiyim ve cevremde arkadaslarımda var .hiç birimiz bu şekilde düşünmüyoruz
Tabikide zorlukları var ama hergün bunu aklımıza getiripte karalar baglamıyoruz
Zaten her meslegin kendine göre zorlugu yok mudur
Sevgiyle kalın,bebeginizi sagsalim kucagına alırsınız inşsallah:nazar::KK200:

Konuyu okurken acıktım, gözümün önünden tabak tabak yemek geçiyor şu an :(

Ne güzel, ne tatlı heyecanlar bunlar. Tadını çıkarın, umarım güzel bir sonuca bağlanır.

merhabalar, üniversite öğrencisiyim bulunduğumuz apartmanda evler 1+1 üst katımızda polis oturuyor. Banyomuz akıttığı için bir gün kapısını çaldık söyledik bir gün sonra ev sahibiyle görüştüğünü izin gününde geleceğini söyledi. Geldiğinde alttan alttan biraz gülümsedik tabi ev arkadaşımda vardı arkadaşım nişanlı neyse o gün makarna salatası yapmıştım kendisine de çıkardım hoş karşıladı gülerek aldı. Ben okuldayken tabağımızı getrmiş ancak arkadaşımın yüzüne bakmadan hemen iyi akşamlar diyerek gitmiş. Ben neden bilmiyorum ilk defa birine karşı böyle bir şey hissediyorum hep aklımda daha sonra yine yemek çıkardım bu sefer kendisi de sonraki akşam tavuk sote ve pilav yapıp hem arkadaşıma hemde bana tabak getirmiş gayet gülerek sohbet ediyoruz ancak daha isimlerimizi bilmiyoruz yemekleri getirdiğinde tiramisu yapmıştım bende onu vermiştim daha sonra mantı yapmıştım geçen akşam onu çıkardım sonuçta biz iki kişiyiz bi tek onu tanıdığımızdan işten gelip yemek yapmıyodur diye yapınca onada çıkarıyoruz mantıyı çıkardığımda kurabiye ve kek falan almış onları uzattı bende sürekli yapmamasını rica ediyorum istemedim sizin için aldım ben tatlı sevmiyorum dedi sonuçta karşılık için çıkarmıyoruz neyse dün arkadaşım nişanlısının yanına gitti bir haftalığına bu akşam yemek yapmıştım onu çıkardım bende tost yapıyodum dedi güldü bende arkadaşım yok banada fazla geldi afiyet olsun dedim indim biraz önce zil çaldı çerez cips bide 6lı soda getirmiş bende yine yapmayın böyle bidaha size plastik tabakla getiricen bişeyler tabakları dolu getiriyosunuz diye dedim(tabaklar daha evinde bide tabaklada ayrı getiriyor) bozuldu biraz içimden geldiğinden getiriyorum ikramlaşalım diye evde vardı bunlarda dışarı çıkıyorum dedi güldü dışardan birşey istermisiniz falan dedi ne bileyim acaba hayatında biri var mı daha adını bile bilmiyorum o gelip gittikten sonra zil çaldığında falan elim ayağıma dolaşıyo bu zamana kadar kimseye aşık olmadım sevenim çok fazla ama hiç birine şans vermedim kalbim ısınmadığından bilmiyorum bu aşk mı başka bir şey mi kafamda kuruyo muyum acaba oda bir şeyler hissediyor mu ben 23 yaşımdayım oda 30larına yakın belli, ilk gün kapısını banyo akıttığı için çaldığımızda buyrun ablacım diyerek açtı arkadaşımla bana ne bileyim en azından bi kardeşim falan dese rahatlıcam niyetini anlayıpta hiç bir belirti yok bana bir akıl verin nolur :KK43:
ben olsam isim neydi diye sorardim coktan azicik cesaretli ol deki sizin aileniz yokmu evlimisinz smdiye. sorabilirsin

ben olsam isim neydi diye sorardim coktan azicik cesaretli ol deki sizin aileniz yokmu evlimisinz smdiye. sorabilirsin
Annesi ve down sendromlu bir kardeşi vardı ilk taşındığında annesiyle ufak bir sohbet etmiştik ama onu görmemiştik onlarda 1haftalığına burdalardı evli olduğunu sanmıyorum evini falan temizlemek için gelmişti annesi çekiniyorum ne bileyim böyle güzel ama nereye kadar böyle gider bilmiyorum :)

Ay bu ne boyle:halay::halay:

Surekli yemek trafigi aranizda:halay:

O onu getirdi ben bunu goturdummm :eğlence::halay:.

Havada ask kokusu var.
:halay:

Hemen evine alma bu devirde hemem guvenme

Gozlemle bakalim eniste adayini:halay:

Tey tey teeeyyy:halay::halay:
Ya evet bitmiyo trafik nereye kadar gider bilmiyorum :) inşAllah dediğin gibi aşk kokusudur havadaki yemek kokusuyla kalmaz

Annesi ve down sendromlu bir kardeşi vardı ilk taşındığında annesiyle ufak bir sohbet etmiştik ama onu görmemiştik onlarda 1haftalığına burdalardı evli olduğunu sanmıyorum evini falan temizlemek için gelmişti annesi çekiniyorum ne bileyim böyle güzel ama nereye kadar böyle gider bilmiyorum :)
ask guzelldir ya inss platonik degildir;)

Erkeğin kalbine giden yol artık mideden geçmiyor :) kestirmelere sapalım lütfen:)
kestirmeye saparlarsa dizi biter daha isimlerini öğrenicekler. sonra gittikleri yerlere giden yollar aynı çıkacak. sonra ''telefonunu verde akşam bir şey lazımmı diye sorarım ara ara'' dicek. sonra aşağıdadan yukarı iyi geceler bla bla bla

Back
X