oda bir şeyler hissediyor mu? yardım edin noluer :(

heartbreaker54

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
85
35
88
merhabalar, üniversite öğrencisiyim bulunduğumuz apartmanda evler 1+1 üst katımızda polis oturuyor. Banyomuz akıttığı için bir gün kapısını çaldık söyledik bir gün sonra ev sahibiyle görüştüğünü izin gününde geleceğini söyledi. Geldiğinde alttan alttan biraz gülümsedik tabi ev arkadaşımda vardı. Kendisi nişanlı neyse o gün makarna salatası yapmıştım kendisine de çıkardım hoş karşıladı gülerek aldı. Ben okuldayken tabağımızı getrmiş ancak arkadaşımın yüzüne bakmadan hemen iyi akşamlar diyerek gitmiş. Ben neden bilmiyorum ilk defa birine karşı böyle bir şey hissediyorum hep aklımda daha sonra yine yemek çıkardım bu sefer kendisi de sonraki akşam tavuk sote ve pilav yapıp hem arkadaşıma hemde bana tabak getirmiş gayet gülerek sohbet ediyoruz ancak daha isimlerimizi bilmiyoruz yemekleri getirdiğinde tiramisu yapmıştım bende onu vermiştim daha sonra mantı yapmıştım geçen akşam onu çıkardım sonuçta biz iki kişiyiz bi tek onu tanıdığımızdan işten gelip yemek yapmıyodur diye yapınca onada çıkarıyoruz mantıyı çıkardığımda kurabiye ve kek falan almış onları uzattı bende sürekli yapmamasını rica ediyorum sonuçta karşılık için çıkarmıyoruz neyse dün arkadaşım nişanlısının yanına gitti bir haftalığına bu akşam yemek yapmıştım onu çıkardım bende tost yapıyodum dedi güldü bende arkadaşım yok banada fazla geldi afiyet olsun dedim indim biraz önce zil çaldı çerez cips bide 6lı soda getirmiş bende yine yapmayın böyle falan dedim evde vardı dışarı çıkıyorum dedi güldü dışardan birşey istermisiniz falan dedi ne bileyim acaba hayatında biri var mı daha adını bile bilmiyorum o gelip gittikten sonra zil çaldığında falan elim ayağıma dolaşıyo bu zamana kadar kimseye aşık olmadım sevenim çok fazla ama hiç birine şans vermedim kalbim ısınmadığından bilmiyorum bu aşk mı başka bir şey mi kafamda kuruyo muyum acaba oda bir şeyler hissediyor mu bana bir akıl verin nolur :(

Kendisi nişanlı yazmışsın polis nişanlı olarak anlaşılıyor onu düzelt bence.
Ayrıca öğrencisiniz diye yardım etmek istemiş olabilir altta kalmak istemiyordur.
Sevenim çok diye belirtmen de yaşının küçük olduğunu gösteriyor zaten.;)

Kendisi nişanlı yazmışsın polis nişanlı olarak anlaşılıyor onu düzelt bence.
Ayrıca öğrencisiniz diye yardım etmek istemiş olabilir altta kalmak istemiyordur.
Sevenim çok diye belirtmen de yaşının küçük olduğunu gösteriyor zaten.:KK66:
Teşekkür ederim düzelttim evet dediğiniz gibi olabilir ondan akıl istedim ama umursamayadabilirdi ne bileyim. Sevenim çoktan kastım egomu okşamak için değil gerçwkten çok ve bu zamana kadar kimseye şans vermedim ilişki insanı değilim sevgili diye yanıp tutuşmadığımı hayatıma yıllardır birini almadığımı belirtmek amacıyla söyledim belirli bi olgunluktayım yaş olarak 23üm ama haklısınız hoş değil öyle belirtmem.

21-26 yaş arasındaysa olabilir. Görev için geldiyse bulunduğu yere kız arkadaşı memleketinde veya başka bir ilde olabilir. Bunu ancak sizinle görüşmek ister veya numaranızı alırsa anlarsınız. Sevgilisi varsa numarasını vermez zaten. Ama görünen o ki sürekli ikram döngüsü içerisindesiniz. Sevgilisi olsa bu kadar ugraşmaz gibi):)) Mantı tiramisu VS vs kim olsa dayanamaz:)))

e habire kapılar çalınıyor, ya daha tanışmadık bile ben x bu arada deyip ismmini bari öğrensene.

birde arkadaşımdan sonraki noktayı kaldır çocuk nişanlı gibi anlaşılıyor.
Düzelttim :) ne bileyim yanlış anlaşılır diye sadece anlık konuşup kaçıyorum :)

21-26 yaş arasındaysa olabilir. Görev için geldiyse bulunduğu yere kız arkadaşı memleketinde veya başka bir ilde olabilir. Bunu ancak sizinle görüşmek ister veya numaranızı alırsa anlarsınız. Sevgilisi varsa numarasını vermez zaten. Ama görünen o ki sürekli ikram döngüsü içerisindesiniz. Sevgilisi olsa bu kadar ugraşmaz gibi):)) Mantı tiramisu VS vs kim olsa dayanamaz:)))
Daha isimlerimizi bilmiyoruz ama çok güler yüzlü ne bileyim yaşıda 30lara yakın belli ben 23üm en azından kardeşim falan dese bende anlıcam :)

Valla nedir bilmiyorum ama o apartmana taşınasım geldi :KK70: Mantılar, börekler havada uçtu. Ayrıca gülerek isminizi hiç sormadım ya, ben x deyip tanışın adamla beraber çiğköfte yoğurmadan önce.
bencede yakında tanışmadan çiğköfte yoğuruyo bulabilirim kendimi :)

Teşekkür ederim düzelttim evet dediğiniz gibi olabilir ondan akıl istedim ama umursamayadabilirdi ne bileyim. Sevenim çoktan kastım egomu okşamak için değil gerçwkten çok ve bu zamana kadar kimseye şans vermedim ilişki insanı değilim sevgili diye yanıp tutuşmadığımı hayatıma yıllardır birini almadığımı belirtmek amacıyla söyledim belirli bi olgunluktayım yaş olarak 23üm ama haklısınız hoş değil öyle belirtmem.
Verdiğin cevaptaki olgunluk için mersi;)
Bekle bakalım
Mesela artık yiyecek gönderme
Evdeysen bile kapıyı açma
Arkadaşın evdeyse kapıyı ona açtır
Bakalım seni merak edecek mi soracak mı
İlgisini böyle anlayabilirsin
Bu alışveriş düzene girmiş ya düzeni boz bakalım eksiklik hissedecek mi;)

Verdiğin cevaptaki olgunluk için mersi:KK66:
Bekle bakalım
Mesela artık yiyecek gönderme
Evdeysen bile kapıyı açma
Arkadaşın evdeyse kapıyı ona açtır
Bakalım seni merak edecek mi soracak mı
İlgisini böyle anlayabilirsin
Bu alışveriş düzene girmiş ya düzeni boz bakalım eksiklik hissedecek mi:KK66:
apartman girişine bakıyo evimiz büyük camımız var gözüm hep yollarda nasıl uzaklaşırım bilmem ama denemekte fayda var teşekkür ederim :)

Back
X