- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 53
- 44
- Konu Sahibi heartbreaker54
Bence hoslaniyor. Sirf sizi gormek icin tabaklar gelip gidiyor. Bu is olur aklima yatti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun olsun hiç canını sıkma sen elbet denk geleceksiniz :) haber et amaYaaa ne heycan umutsuzluğun diplerini yaşıyorum gece yarısından sonra gelir muhtemelen o saatten sonrada kapı falan çalmaz bugün de boşa geçti :))
Her şey gönlünce olsun.Dediklerinizde haklı olabilirsiniz ancak durup dururken olan bir şey değildi muhabettimiz evinin akıtmasından kaynaklı çıktı tatil günüde ustalar gelince evine bizim yüzümüzden tatil gününde uğraştı diye çıkarmak istedik sonra karşılıklı ikrama dönüştü. Ancak avcı olayı falan biraz ağır çünkü bir yanlışı veya yakınlığı olmadı adamın gayet edepli düzgün bir insan hayatına birini aldı mı almadımı veya şuan var mı bilmiyorum ama çapkın veya avcı modunda olsa çoktan ikinci görüşmede gevşek konuşmalara başlardı.
Yinede bilemem Allah bilir tabi her şeyi, hayırlısı neyse o olsun
Dediklerinizde haklı olabilirsiniz ancak durup dururken olan bir şey değildi muhabettimiz evinin akıtmasından kaynaklı çıktı tatil günüde ustalar gelince evine bizim yüzümüzden tatil gününde uğraştı diye çıkarmak istedik sonra karşılıklı ikrama dönüştü. Ancak avcı olayı falan biraz ağır çünkü bir yanlışı veya yakınlığı olmadı adamın gayet edepli düzgün bir insan hayatına birini aldı mı almadımı veya şuan var mı bilmiyorum ama çapkın veya avcı modunda olsa çoktan ikinci görüşmede gevşek konuşmalara başlardı.
Yinede bilemem Allah bilir tabi her şeyi, hayırlısı neyse o olsun
Teşekkür ederim gelişme olursa bildiricem :)Olsun olsun hiç canını sıkma sen elbet denk geleceksiniz :) haber et ama![]()
Teşekkür ederim inşAllah :)Çok tatlı bi hikaye.. :) Hayırlısı olsun..
Yok yahu boğazıma düşkümde yapmayıda çok seviyorum ondan :) evet heycanlı ama işte yoruyoo gönlüTiramisu ve manti yapmıştım' dan sonrasını okumadim. Sırf polis için yaptiny
Değil mi :) tatlı heyecanlar kelebekler falan :) negzel ya
fırsat kolluyor demiyorum işte benimde dediğim ben ona karşı heycanlıyım ama onun ki sıradan ikramlaşmak mı onu çözemiyorum. Evet 20li yaşlarda yeni polis olsa dediğiniz gibi heycanla fırsat kollamaya başlıyorlar ama öyle biri gibi durmuyorHer meslekte capkin insan vardır. Sen tabak göturmüşsün o da geri getirmiş bunda fırsat kollamak gibi bişey yok ki . Benim eşimde polis ve bircok arkadasınida tanıyorum gayette düzgün insanlar . 20 li yaslarda olsa yeni polis olsa anlarimda adam 30 yaşına gelmis yani adim atarsada ciddi adım atar diye düşünüyorum
ön yargınızı anlıyorum çevreme baktığımda bende ön yargıyla yaklaşırdım ki farklı geliyor oturmuş bir insan belliiyi bir insan olabilir umarım da öyle olur ama benim de p... karşı ön yargım fazla ben de benzer bir durum yaşamıştım
İnşallah öyledirHer şey gönlünce olsun.
O tarz takılan cok polis var sadece dikkatli ol.özguvenleri yüksek oluyor. Geneli günü birlik ilişki peşinde oluyor belki o adam öyle değildir ama yani arkadaşımız evde yokken aşağı birşeyler tasimasi sanki bir davet bekliyormuş gibi geldi bana. O yüzden söyledim fırsat kolluyor gibi.
Size av demedim yanlış anlamayın yani geneli kızları av olarak görüyor temizletiver vardır mutlaka.
( sevdiğim çocuk sonradan polis oldu polis olunca çok değişti o ve çevresindekiler aramda anlattığım gibi adamlar 2 senemi verdim adama adam beni takulmalik kız olarak görmüş geçse olsa anladimayni okuldan mezun oldugumuz ve beno cok iyo tanimasina ragmen. O yuzden polis diyince tuhlerim dikem dike oluyor. Birde hemen tavırlara girmis. O yüzden öyle yazdi hani iyice emin olmadan kendini kaptırma .
Hakkında hayırlısı olsun. Adam fırsat kolluyormus gibi geldi bana sadece. Benim düşündüğüm gibi değildir inşallah düzgün biridir.
bak canım öyle de olabilir yani sıradan ikramlaşma ama bu bişey oluşmayacağı anlmına gelmez. sen azcık kontrollü ol ama istediğin gibi de davran ağzınla senden hoşlanıyorum demediğin sürece kimse bişey diyemez merak etme. o yüzden ismini filan sor bi öğren azcık daha uzun sohbet et ama gerisi ona kalsın belki ismen tanışınca seni ekler biyerlerdenfırsat kolluyor demiyorum işte benimde dediğim ben ona karşı heycanlıyım ama onun ki sıradan ikramlaşmak mı onu çözemiyorum. Evet 20li yaşlarda yeni polis olsa dediğiniz gibi heycanla fırsat kollamaya başlıyorlar ama öyle biri gibi durmuyor
Doğru söylüyorsunuz bende ondan dolayı gayet normal davranıyorum sadece teşekkür ediyorum veya denk geldiğinde yemek çıkarıyorum :)Sen arkadaşım evde yok dediğinde hemen aynı gün içinde kısa sürede cipsleri getirdiyse o da seninle görüşmek istiyorur derim. Hatta evde kimse yok dediğinden cesaret almış da olabilir.. Bir de sürekli tabak götüryorsunuz ya ilgisi yoksa bile kız benimle ilgileniyor diye düşünebilir bu da başka bir konu.. Sen yine çok çabuk hareket etme.. Nasılsa üst komşunuz.. Kaçmıyor bir yere..