oda bir şeyler hissediyor mu? yardım edin noluer :(

böyle seker bi hikayeyi okumak bile gülümsetiyor insani. ah bide böyle güzel heyecanlar ufak tefek de olsa arada bize de yine ugrasa yahu :oops: tadini cikar ve bircok arkadasin da dedigi gibi adini söyleyerek tanismaya bak.. polislerle ilgili uyarmislar ama bence önyargili olmamak lazim.. tabi aklinin bir kösesinde bulundurmakta da fayda var elbette. insallah bu hikayenin devaminda daha da güzel seyler okuruz :KK200:

çapkın veya avcı modunda olsa çoktan ikinci görüşmede gevşek konuşmalara başlardı.

Yoo başlamazdı artık onlar da uyandı yani. Gayet ciddi takılıp kızın ilgisini çektiğini anladıkları an hop kendilerini geri çekiyorlar. Sonra kız ağlıyor sızlıyor, takıntılı hale geliyor. Diğer üyenin söylediği sana ağır gelmiş olabilir ama kendini çok kaptırma derim ben de. Üniversite öğrencisisiniz, sizin yaşlarınızdayken benim de kalbim hemen hoppidi hoppidi ederdi; daha kolay kapılabileceğiniz yaşlar. İşi bilen eleman da bunu çok güzel kullanır. Mesleğinden bağımsız konuşuyorum bu arada polislere önyargım falan yok yani.

Olabilir tabi bir de polislik biraz stresli ve gergin bir meslek.Bu yuzden bosanma oranı cok yuksek.Evlenip ayrılmış nısanlanmıs ayrılmış da olabılır ya da belki hayatında biri olmamıştır bilemiyorum. Ama 7 8 yıldır polis olup bekar kalması cevrem den gordugum kadarıyla neredeyse imkansız. Seni tenzih ediyorum ama biliyorsun genc kızlarımız da uniforma merakı fazla. Bos bırakmazlar sanmam
Ne alaka ya
Herles mi peşlerinde
Maaşları düşük tehlikeli meslek
Ben istemem mesela büyük konuşmayayım
Çıktı taliplerim istemedim.

Polislerin geneli çapkın olur. Bütün kızlar bize hasta modunda gezerler. Hele birde yunus yada çevik kuvvet polisi ise degmeyin keyfine çoğu kız peşindedir zaten. (Fizikleri düzgün olduklarından)
Yani sizde adama gereksiz yere yüz vermişsiniz ilk siz baslatmissiniz makarna salatası falan derken adam yemekden girmiş muhabbete. Sizi tavlamis hayatında biri olsa bile size de bakar sizinle de gönül eglendirir merak etmeyin. Bir iki gezer hevesini alır bırakır.
Bence üst kata yemek taşımayı bırakın adam birşey getirse bile tabağını boş götürün ve kesin irtibatı. Çünkü siz iyice gönlünüzü kaptirirsaniz geri dönüşü zor olur.
Adam hiç tekin gelmedi bana.Bu tarz adamlar ciddi bir iliski kurmaz. 30 un üstünde mesleği var neden şimdiye kadar evlenmemiş çünkü ciddi ilişkiye ihtiyaç duymaz böyleleri yalnız yaşar avcı modunda avına düşürdüğü kızlarlada gönül eglendirir terk eder.
Abartma
Evet dediğin gibi olabilir ama bu da çok abartı
Ya bu evlenmeyen erkeklere niye takıksınız?
Herkes erkenden evlenmek zorunda mı!
Adamlar kariyer yapıyor okuyor artık.neden hemen kafese girsin
30 dan sonra evlenmeli tabi bir erkek ömür boyu evlilik sürdürmek için.20 yaşında ailesine bağımlı olarak mo evlensin?
Sonra kv bana ev almadı altın almadı gelip buraya konu açıyorlar sanki zorunda?evlenmeyi biliyorsan kimseden birşey beklemicen.ama tam olgum yaşta değilsen hep sorun.adam tatmin olmuyor sonra aldatmalar netten kız aramalar vs

Sark gorevınde o zaman polis bey bu sene geldiyse en fazla 2 yıllık polistir.Gerçi bekarları hep Şırnak'a Tunceliye verdiler gecen yıl. Enişte beyin arkası saglam soyliyim:) Kendisi de üniversiteden sonra polis okuluna gitmiş demek ki.Ya da fyolü komiser yardımcısı Okudugu bölümü falan sorun konu acın bence ya öğretmendir ya ibfli. Belki bölümdaşsınızdır yardım eder size :)

Sark gorevınde o zaman polis bey bu sene geldiyse en fazla 2 yıllık polistir.Gerçi bekarları hep Şırnak'a Tunceliye verdiler gecen yıl. Enişte beyin arkası saglam soyliyim:) Kendisi de üniversiteden sonra polis okuluna gitmiş demek ki.Ya da fyolü komiser yardımcısı Okudugu bölümü falan sorun konu acın bence ya öğretmendir ya ibfli. Belki bölümdaşsınızdır yardım eder size :)
Oyy bayağı detaylı bilgi bunlar konu sahibi, mutlaka işinize yarayacaktır.

Potansiyel enişte bey devamlı tabakları getirerek sizinle iletişimi sağlıyor, siz de minik minik soru sorarak cesaretlendirebilirsiniz. Farklı ilde yaşayan kızlar olduğunuz için o sizin üstünüze gelmekten çekiniyor olabilir.

Back
X