Oda kapısını kilitleme normal mı?

yarenturk

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2019
193
140
23
34
Selam KK üyeleri
Kısa bir şey soracağım. Aile içinde (anne-baba-kardeşler) oda kapısı kilitlenmeli mi sizce? Ben izin vermiyorum ve çok tuhaf karşılanıyor bu. Medeni bir insan kapıyı tıklatıp müsait değilse içerdeki girmez. paldir küldür odaya dalınmaz. Kapı kilitlemek çok çocukça bence. Biz de banyo bile kilitlenmemeli.

Be nce kilitlenebilir.
Tuvalet
Banyo
Isterse oda

Evde coluk cocuk eşim falan hiç kapı kitlemedik banyoyu kitleriz cünkü çıplak görünmemek adına onun harici açık

Banyonun kapısını tıklatırsın doluysa girmezsin. Aynı mantık.
Ya öküzse karşı taraf nasıl guvenceksiniz? Ben başkasının evinde giyinirken bile çekiniyorum kaldı kı banyo yaparken kapi kitlemicem, ha eşimle evim de kitlemem ama babam abim var ise tabiki kitlerim babamla abime güvenmediğim için değil kendimi güvende hissetmek için bi an kapı açıldı korkusu olmaması için.

kilitlenmemesi güzel bir şey. ama biri kilitledi diye de alınganlık yapmamak lazım.

''ne yani ben saygısız mıyım, odana mı dalacağım'' gibi triplere girmek çok yersiz.

Bende kilitlemem
Banyo bana göre hiç kilitlenmez. Düşebilir insan Allah korusun nasıl yardım edecem düşüncesi bende ağır basıyor
Işık var anlayabilir he yoksa da kapı tıklanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…