- 7 Ocak 2016
- 10.355
- 49.963
- 598
size insanlarin kapiyi kilitleyip kilitlememesi konusunda otorite oldugunuzu dusunduren nedir? “izin vermiyorum” cok komik bir laf bu konu icin. isteyen kilitler.
size insanlarin kapiyi kilitleyip kilitlememesi konusunda otorite oldugunuzu dusunduren nedir? “izin vermiyorum” cok komik bir laf bu konu icin. isteyen kilitler.
İzin vermeme gibi bir lüksünüz var yani? Allahım ne kafalar...Selam KK üyeleri
Kısa bir şey soracağım. Aile içinde (anne-baba-kardeşler) oda kapısı kilitlenmeli mi sizce? Ben izin vermiyorum ve çok tuhaf karşılanıyor bu. Medeni bir insan kapıyı tıklatıp müsait değilse içerdeki girmez. paldir küldür odaya dalınmaz. Kapı kilitlemek çok çocukça bence. Biz de banyo bile kilitlenmemeli.
Hayatınız boyunca o kapıları tıklatan insanlarla mı karşılaşacaksınız peki? Evinize misafir geldi diyelim adamın huyunu suyunu mu biliyorsunuz da kapıyı kitlemeden tuvaleti kullanıyorsunuz. Belki tıklatmasan pat diye açacak. Kayınvalideler bunu çok yapar mesela. Sorunuz bile ilginç. Kişisel tercih meselesi bu. Ben kitlerim, siz kitlemezsiniz. İki tarafa da saygı duymak gerekmez miBanyonun kapısını tıklatırsın doluysa girmezsin. Aynı mantık.
Banyo tuvalet konusunda karı koca ise tabiki kitlemesin ama babam annem kardeşimle yaşıyor olsaydım kitlerdimSelam KK üyeleri
Kısa bir şey soracağım. Aile içinde (anne-baba-kardeşler) oda kapısı kilitlenmeli mi sizce? Ben izin vermiyorum ve çok tuhaf karşılanıyor bu. Medeni bir insan kapıyı tıklatıp müsait değilse içerdeki girmez. paldir küldür odaya dalınmaz. Kapı kilitlemek çok çocukça bence. Biz de banyo bile kilitlenmemeli.
Yok artık. Çocuklarınıza özgür alan bırakın.kilit neyse de kapiyi açık birakmak nedirKilitlemeyi birak oda kapisinin kapatilmasina bile karsiyim, gece olasi bir depremde kapiyi acamamak daha riskli. Kendi yatak odam ayri bir katta zaten, merdivenle cikiliyor ve kapisi yok.
Banyoda da isik varsa girmezsin, isik yoksa girersin, emin olamiyorsan kapiyi calarsin bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?