- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
Çatı katında otıruyoruz. Güney cepheli ve aşırı nemli. Su içinde kalıyoruz bütün yaz. 3 aylık bebek var evde. Sabah bebeğim saat 5 te uyandı. Çok terlemişti. Üzerinde incecik tek kat tulum vardı. Ben de eşime dedim.sıcaklık olayına çözüm bulmalıyız. Yıllardır söylüyorum zaten. Eşim klima karşıtı. Ne arabada ne otelde klima açmaz. Ağustos sıcağında memlekete kliması 16 saat gider geliriz. Dolayısıyla eve de kesinlikle sokmam dedi. Klima hasta ediyormuş onu. Bir defa bir otelde yaz ortasında 2 dk açtım diye senelerce konuştu. Geçen yıllarda kabinli iyonizerli vantilatör almışrım. Onu da kapatınca daha çok terlettiği için açtırmıyor. Sabah 5 te saatlerce bunun kavgasını yaptı. Tek dediğim bu sıcaklığa bir çözüm bulmamız lazım. En azından bebek için. Git ne b. k yersen yedrn başladı gerizekalı, öküz, beyinsiz saydı da saydı. Üstelik biz öğretmeniz ya. Trafiktede böyle. Öndeki sinyal vermesin yada azcık yavaş gitsin gerizekalı yürü, aptal herif.... Ben kötü birşey demedim ki diyorum bu defa sesimi ve konuşmamı taklit edip dırdırcı pisliksin diyor. Çok yoruldum. Neden insanlar yoldan geçen yabancıya nazik davranırken, lütfen derken, eşlerine, çocuklarına, anne babalarına böyle yapar. Bu kadar kolay mı kırmak insanı.