Oda sıcaklığı

ben de klimaya benzer sebeplerden karsiyim, ama bazi bolgelerde kullanmak mecburi ya da tavan vantilatoru en azindan sart,
yoksa sicaktan da insan hasta olur, sadece soguktan degil.
Biz bir donem sahil bolgesinde yasiyorduk, mumkun degil cocuklari klimasiz uyutamazdim.
Yine nem icin de nem toplayan cihazlardan dusunebilirsiniz ayrica.

sıkıntınız sıcaklığa çözüm bulamamaktan ziyade eşinizin kötü üslubu..
insan arada sinirlenir ağzından bikaç laf kaçar anlarım ama anladığım kadarıyla eşiniz sürekli böyle.
çocuklar onlara ne anlatılırsa anlatılsın, neticede gördüklerini kopyalıyorlar.
madem eşiniz öğretmen bunu vurgulayarak çocuğunuz için bu hareketlerinin yanlış olduğunu ve eşi olarak saygı beklediğinizi net bir şekilde söyleyin derim.

Antalyadayim yazin burda klimasiz nefes bile almak imkansiz.cocuklari da hep klimayla buyuttum hasta olmazlar.acmazsam kan ter icinde kalirlar hatta gece.
Ben de sicaga hic dayanamam arabada evde klima istemeyen bir adamla da yapamazdim herhalde.
Ustune ustluk sizinkinin saygisi da yok hakaret eden birisinin yaninda dakika durmam ben.

Konu sonuna gelene kadar maddi durumunuzun iyi olmadığı o yüzden eşinizin bu kadar klimaya vantilatöre taktığını düşündüm ama maddi olarak kötü delmişsiniz.Ve üstelik sizde çalışıyorsunuz bu psikolojik baskılara ses etmedikçe artacaktır.Benim eşimde bazı şeylere soylenir bilirim beni bastırmaya çalıştığını o yüzden taviz vermem ben öderim ben yaparım derim.Biraz dişinizi göstermeniz gerekiyor.Ben de klimadan rahatsız olurum ama çocuklarım bebekken ozellikle hep vantilator açtım.Yazik bebeğe isilik olur saatlerce cis yapamaz hatta yaptiginda pembe çiş yapar.
Hakaret konusu bambaşka bir olay ne hakla size saydırabiliyor buna da ancak siz engel olabilirsiniz.

Konu sonuna gelene kadar maddi durumunuzun iyi olmadığı o yüzden eşinizin bu kadar klimaya vantilatöre taktığını düşündüm ama maddi olarak kötü delmişsiniz.Ve üstelik sizde çalışıyorsunuz bu psikolojik baskılara ses etmedikçe artacaktır.Benim eşimde bazı şeylere soylenir bilirim beni bastırmaya çalıştığını o yüzden taviz vermem ben öderim ben yaparım derim.Biraz dişinizi göstermeniz gerekiyor.Ben de klimadan rahatsız olurum ama çocuklarım bebekken ozellikle hep vantilator açtım.Yazik bebeğe isilik olur saatlerce cis yapamaz hatta yaptiginda pembe çiş yapar.
Hakaret konusu bambaşka bir olay ne hakla size saydırabiliyor buna da ancak siz engel olabilirsiniz.
Ay Allah korusun. Çişini de takip edeyim o zaman. İlk defa sizden duydum çünkü. Hiç aklıma gelmedi. Çok teşekkür ederim

Siz bu konuyu anlatırken bennburda bunaldım sıcağı hissettim sicagı asla tolere edemem o kocayı boşar klimami püfür püfür açarım adam deli diyaliz hastasıyım beynim karincaliniyor sıcakta kocisine soyle klimanın içi pisse hasta eder senin koca su otobuslerde klimayı kapatın diyen gıcık tiplerden

Çatı katında otıruyoruz. Güney cepheli ve aşırı nemli. Su içinde kalıyoruz bütün yaz. 3 aylık bebek var evde. Sabah bebeğim saat 5 te uyandı. Çok terlemişti. Üzerinde incecik tek kat tulum vardı. Ben de eşime dedim.sıcaklık olayına çözüm bulmalıyız. Yıllardır söylüyorum zaten. Eşim klima karşıtı. Ne arabada ne otelde klima açmaz. Ağustos sıcağında memlekete kliması 16 saat gider geliriz. Dolayısıyla eve de kesinlikle sokmam dedi. Klima hasta ediyormuş onu. Bir defa bir otelde yaz ortasında 2 dk açtım diye senelerce konuştu. Geçen yıllarda kabinli iyonizerli vantilatör almışrım. Onu da kapatınca daha çok terlettiği için açtırmıyor. Sabah 5 te saatlerce bunun kavgasını yaptı. Tek dediğim bu sıcaklığa bir çözüm bulmamız lazım. En azından bebek için. Git ne b. k yersen yedrn başladı gerizekalı, öküz, beyinsiz saydı da saydı. Üstelik biz öğretmeniz ya. Trafiktede böyle. Öndeki sinyal vermesin yada azcık yavaş gitsin gerizekalı yürü, aptal herif.... Ben kötü birşey demedim ki diyorum bu defa sesimi ve konuşmamı taklit edip dırdırcı pisliksin diyor. Çok yoruldum. Neden insanlar yoldan geçen yabancıya nazik davranırken, lütfen derken, eşlerine, çocuklarına, anne babalarına böyle yapar. Bu kadar kolay mı kırmak insanı.
Eşinizin konuşma üslubu ve size davranışı çok çirkin. Kaldı ki öğretmenmiş, öğrencilerine ve evladına örnek olacağını düşündükçe içim burkuldu.

Siz bu konuyu anlatırken bennburda bunaldım sıcağı hissettim sicagı asla tolere edemem o kocayı boşar klimami püfür püfür açarım adam deli diyaliz hastasıyım beynim karincaliniyor sıcakta kocisine soyle klimanın içi pisse hasta eder senin koca su otobuslerde klimayı kapatın diyen gıcık tiplerden
Otobüsle yolculuk yapmıyoruz ama arabamızda azcık elim o tarafa gitse, açma sakın diyen bir tip

Otobüsle yolculuk yapmıyoruz ama arabamızda azcık elim o tarafa gitse, açma sakın diyen bir tip
Ya bukadar eziipmeyin maaşınız var ya onunla gitmeyin ya araba alın belediye otobüslerinde olur ya teyzeler eşiniz öyle gıcık sıcak beyin damarlarini etkiliyor tansiyonu yükseltiyor yıllardır kullanırım hastaolmadim

Konu bence klima değil ÜSLUP..
Neden kendini bu pislikten kurtarmıyorsun diye sormadan edemeyeceğim.
Ablacım bu gün sana pislik beyinsiz diyen yarın satırla kovalar şuan bu yaptığı da psikolojik şiddet sen şimdi yediriyorsun evladın büyüdüğünde ona bu şekil de davranmasını katlanabilecek misin ?
Okumak insanlığı öğretmez.. Boşan demicem ama kesinlikle haddini bildir düzeltmeye çalış boyun eğersen boynunu kırmaya çalışır..
Nacizane tavsiyem..

Çocuklarımın ikisi yaz dogumlu, dogduklari gunden itibaren klima hep acikti.
Doktorumuz klima bakimi yapiliyorsa, temizse sıkıntı yok demisti.
Oda sicakligi 24 derece civarinda genelde bizim evde.
Bu sicakta arabayi klimasiz hayal edemem.
Klimaya karsi degilim, asigim.

aynı ben. hiç tahammülüm yok. Klima candır

Eşiniz terbiyesiz. Sinirlerine hakim olamıyor. Ve sanırım sizde o durumda aman ağzımızın tadı kaçmasın öfkesini bana yönlendirmesin diye siniyorsunuz.
Klima,vantilatör,sıcak evden önce bu konuya eğilin o zaman herşey çözülecektir.

Mesela bizim evimizde eşim çok nadir gerilir sinirlenir. Neden çünkü o gergin ve sinirliyse ben 5 katı gergin ve sinirli olurum ve onun ki o anlık geçsede benim sinirimin geçmesi saatler sürer. O yüzden korkar ve gerilmez yanımda sakin kalır. İşin özü deli deliyi görünce çomağını saklar. Tabi en başta birbirimize saygımızdandır bu.

Sizede önerim bu durumdan rahatsız olduğunuzu bildirmeniz. Size saygı duymayı öğrenmeli zor yoldan olsada.

Back
X