odadan gelen ses

Seni davet ediyor gibiler Allah affetsın de bu evde guven de degılsın
Normalleştirirsin yoksa sende zamanla

Körle yatan şaşı kalkar

Çocuklar iyi "yaptını", bu yüzden çocuğun ona çok "bağlandını" söylüyor?? Sizler hangi ülkede hangi okuma yazma eğitimini aldınız, nerelerde çalışıyorsunuz ya?

Grup sekse sizi cekmeye calisiyorlar.Bence cok guvende degilsiniz,kapinizi kilitleyin.Baska bir yer bulun,saglikli bir ortam degil sizin icin.Size iftira da atabilirler.

Konuyu ilk okuduğunda kulaklık takınca sorun olmaz belki diye düşünmüştüm ama dün bana da başka apartmandan penceresi açık bir daireden sevişme sesleri geldi. Kadının inlemesi falan her şeyi duydum, ilk başta kedi sesi sanmıştım hatta. Sabah aşağıda genç bir kadın ve erkeğin tam odamın önündeki yatak odasında konuşmasını gördüm, onlardan şüpheleniyorum. Her neyse gece o sesi duyunca ben bile sizi dinlemek zorunda mıyız diye bağırasım gelmişti pencereden. İnsan açık pencereden birileri duyar diye dikkat eder değil mi? Siz ise bu sese hep katlanmak zorundasınız gibi, bence başka ev bulmaya çalışın.

Bır kac kez cocuk varsa gelmıcem dicem, eger bi yol almazsa cıkıcam.

Arkadaşlar güncelleme: Artık çcocuk ben aile evine geldiğimde eve geliyor. Yani o olunca ben olmuyorum. Çünkü evi su bastı, bende sizin yüzünüzden dedim kıza, ses titreşim yapıp suyu patlatmış olabilir diye. Laf çarptım felan rahatsız olduğumu anladı. 4 5 kez söyledim bunu şaka yollu.Neyseki kurtuldum.

Eşyalar onun diye kiranın hepsini siz neden ödüyprsunuz ya ilk defa böyle bir şey duyuyorum o zaman tek çıkın neden orda kalıyorsunuz kirayı ödüyorsanız eşyalı daireler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…