- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.882
- 598
- Konu Sahibi Melis303030
-
Seni davet ediyor gibiler Allah affetsın de bu evde guven de degılsınSelam arkadaşlar.
Ben arkadaşımın evine taşındım, işten dolayı. Sevgilisi var. Geçen gün sevgilisi geldi. Odalarından sesler geliyodu. Ben ilk anlamadım, hayatımda o tarz sesleri ilk defa duydum. İlk baş sesin ne olduğunu çözmeye çalıştım. Sonradan anladım, sex yapıyolar. Sonra ben sesten rahatsız oldum. Sonra bana hafif utanarak ses duydun mu dedi. Evet dedim. Ben öyle seviyorum dedi. Ben aslında rahatsız oldum. Sonra bugun sevgilisine yanımda söyledi vs. Güldüler. Sonra sevgilisi yine geldi. Gene aynı sesler. Ama ben rahatsız oldum yine.
Konu saçma biliyorum ama bu sesler normal mi? Çocukla iyi yaptını, bu yüzden cocugun ona çok bağlandını söylüyor. Ya da acaba bunu çocuğa kanıtlamak için mi böyle. Ev onun. Sizce uygun bir dille uyarayım mı?
Yooo asla boyle birşey yok. Ben gidersem kırayı kım odeyecek?sen git diye yaptıkları belli değil ni? hala kalacağım orada diyor :/
Yok ya şimdiye kadar hiç değişmedim. Kendi hayatı zaten beni bağlamaz. Sorun benim bunları duymam.Seni davet ediyor gibiler Allah affetsın de bu evde guven de degılsın
Normalleştirirsin yoksa sende zamanla
Körle yatan şaşı kalkar
Çocuklar iyi "yaptını", bu yüzden çocuğun ona çok "bağlandını" söylüyor?? Sizler hangi ülkede hangi okuma yazma eğitimini aldınız, nerelerde çalışıyorsunuz ya?Selam arkadaşlar.
Ben arkadaşımın evine taşındım, işten dolayı. Sevgilisi var. Geçen gün sevgilisi geldi. Odalarından sesler geliyodu. Ben ilk anlamadım, hayatımda o tarz sesleri ilk defa duydum. İlk baş sesin ne olduğunu çözmeye çalıştım. Sonradan anladım, sex yapıyolar. Sonra ben sesten rahatsız oldum. Sonra bana hafif utanarak ses duydun mu dedi. Evet dedim. Ben öyle seviyorum dedi. Ben aslında rahatsız oldum. Sonra bugun sevgilisine yanımda söyledi vs. Güldüler. Sonra sevgilisi yine geldi. Gene aynı sesler. Ama ben rahatsız oldum yine.
Konu saçma biliyorum ama bu sesler normal mi? Çocukla iyi yaptını, bu yüzden cocugun ona çok bağlandını söylüyor. Ya da acaba bunu çocuğa kanıtlamak için mi böyle. Ev onun. Sizce uygun bir dille uyarayım mı?
Sen saf misinEve ben sonradan girdim. Esyalar onun diye kiranın hepsını ben oduyorum.
Bır kac kez cocuk varsa gelmıcem dicem, eger bi yol almazsa cıkıcam.Konuyu ilk okuduğunda kulaklık takınca sorun olmaz belki diye düşünmüştüm ama dün bana da başka apartmandan penceresi açık bir daireden sevişme sesleri geldi. Kadının inlemesi falan her şeyi duydum, ilk başta kedi sesi sanmıştım hatta. Sabah aşağıda genç bir kadın ve erkeğin tam odamın önündeki yatak odasında konuşmasını gördüm, onlardan şüpheleniyorum. Her neyse gece o sesi duyunca ben bile sizi dinlemek zorunda mıyız diye bağırasım gelmişti pencereden. İnsan açık pencereden birileri duyar diye dikkat eder değil mi? Siz ise bu sese hep katlanmak zorundasınız gibi, bence başka ev bulmaya çalışın.
fantezilerine senıde ortak etmek içinNeden böyle bir şey yapsın ki?
Siz çok yanlış anlamışsınız ama dbxjsndjNe sesi, o ses nasıl çıkar detaylı açıklayalım mı ister misin? Tövbe tövbe.
İşin mi yok nedir burda bizimle eğleniyorsun?
Ergen biri belki bir erkek bizle eğleniyor diye düşündüm. Yorumları da okumadım pek gerçek miymiş konuSiz çok yanlış anlamışsınız ama dbxjsndj
Arkadaşlar güncelleme: Artık çcocuk ben aile evine geldiğimde eve geliyor. Yani o olunca ben olmuyorum. Çünkü evi su bastı, bende sizin yüzünüzden dedim kıza, ses titreşim yapıp suyu patlatmış olabilir diye. Laf çarptım felan rahatsız olduğumu anladı. 4 5 kez söyledim bunu şaka yollu.Neyseki kurtuldum.Selam arkadaşlar.
Tasindinmi naptın? O saygısızlarin mekandanYa bana birşey gösterdiklerini sanmıyorum.
Eski kiracı ve kira bu sekilde ucuZ.Eşyalar onun diye kiranın hepsini siz neden ödüyprsunuz ya ilk defa böyle bir şey duyuyorum o zaman tek çıkın neden orda kalıyorsunuz kirayı ödüyorsanız eşyalı daireler var
Hayır artık sevgilisi ben varken gelmiyor. Ama ocakta tasınmayı dusunuyorumTasindinmi naptın? O saygısızlarin mekandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?