- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
-
Neden yalan söyleyeceğim. Durumdan çok rahatsızzım. İstanbulda kıralara baktınız mı?Bazı kadınlar özellikle para karşılığı seks yapanlar erkeği gaza getirmek için çok ses çıkarır. Otel işletiyoruz ordan biliyorum. Ama biz bile çok ses çıkaranları uyarıyoruz.
Eşyalı eve gelip kirayı üstlenmeniz hiç inandırıcı değil. CüZzi bir miktar kira veriyorsan illa ki daha düzgün bir ev arkadaşı bulabilirsin.
Ben İstanbul Ispartakule’de muhafazakar bir sitede oturdum. Bir kadının evine çok sayıda farklı erkek geldiğinde bile evden atıyorlardı. Kimse kimsenin fantezilerini dinlemek zorunda değil.
İllaki pahalıdır ama aile evine taşınmak bile daha mantıklı. Milletin sexini dinleyip izlemeyi ya da izletmeyi sadece Sibel adında eski bir üye sever.İstanbulda 1+1 kiralara baktınız mı?
Yok sanmıyorum. Benim öyle biri olmadığımı biliyorlar. Ama evet genede benım cozum bulmam lazım. En iyisi geldıgı gun gelmim.Size seslerini duyurmaları, sonra gelip sizin duyduğunuzdan emin olmaları falan çok terbiyesizce ve bence sapıkça. Anlattıklarınıza göre sizin onları duymanızdan haz almışlar, ben şahsen evi değiştirirdim bunlar bu rahatlıkla ilerde size 3lü bile teklif edebilirler
o konuyu ben acmadım. Teklıf görüşmede. Bılmıyorum apartamı gitsem ama midem bulanıyor evden.
Ailemle. Ordan işe gelmek 2 saat. Maaşım iyi ama onuda biriktiriyorum. Yurtdısına felan gidersem para gerekiyor. Zamanımı yolda kaybedemem. Kıtap okumam lazım, kendimş geliştirmem lazım. Ben diyecegım. Sevgilin gelcegı zaman ben gelmeyecegım dıye. Burası da kira çok ucuz. Aparta ne kadar veririrm acaba ?Hatalı konu url'sini eklemişim, kusura bakmayın. Siz yurtdışına gitme ihtimalinizden pazartesi günü açtığınız konunuzda bahsetmiştiniz.
O konuda gidişinizden bir ihtimal ve istek gibi bahsettiğiniz için, kesinleşmiş bir durum var mı diye sormak istedim.
Neyin ne olduğunu bilmeyecek, çok tecrübesiz bir kadın değilsiniz; 28 yaşındasınız. Maaşınızın da iyi olduğunu yazmıştınız. Bu şartlar altında kirasını ödeyip, söz hakkınız olmayan bir evde, arkadaşınızın özel hayatına ilişkin sesleri dinleyerek yaşamak yerine; valizinizi alıp apart, yurt vb ye gitmeniz çok daha mantıklı olacaktır.
Arkadaşınızın yanına taşınmadan önce nerede kalıyordunuz ?
Ailemle. Ordan işe gelmek 2 saat. Maaşım iyi ama onuda biriktiriyorum. Yurtdısına felan gidersem para gerekiyor. Zamanımı yolda kaybedemem. Kıtap okumam lazım, kendimş geliştirmem lazım. Ben diyecegım. Sevgilin gelcegı zaman ben gelmeyecegım dıye. Burası da kira çok ucuz. Aparta ne kadar veririrm acaba ?
4 saat sürüyor. Yani biliyor, ama hanı gelmesıne karısmam dedım basında. Ama ne bileyim bu tarz sesler çıkacagını. Şok oldum. Yanı yakın arkadas sayılırızHangi şehirdesiniz ve bulunduğunuz yerdeki fiyatlar nedir bilmiyorum. İnternetten araştırabilirsiniz.
Aile evinizden işe gelip, dönmek; günlük 2 saat mi sürüyor, 4 saat mi ?
Beraber kaldığınız arkadaşınızla yakın mısınız ? Sizin kendi hayatınızda cinselliğe bakış açınızı biliyor mu ?
O evde daha fazla bulunma.Utanmadilar mi ? Sen varken böyle birşey yapmaya.Selam arkadaşlar.
Ben arkadaşımın evine taşındım, işten dolayı. Sevgilisi var. Geçen gün sevgilisi geldi. Odalarından sesler geliyodu. Ben ilk anlamadım, hayatımda o tarz sesleri ilk defa duydum. İlk baş sesin ne olduğunu çözmeye çalıştım. Sonradan anladım, sex yapıyolar. Sonra ben sesten rahatsız oldum. Sonra bana hafif utanarak ses duydun mu dedi. Evet dedim. Ben öyle seviyorum dedi. Ben aslında rahatsız oldum. Sonra bugun sevgilisine yanımda söyledi vs. Güldüler. Sonra sevgilisi yine geldi. Gene aynı sesler. Ama ben rahatsız oldum yine.
Konu saçma biliyorum ama bu sesler normal mi? Çocukla iyi yaptını, bu yüzden cocugun ona çok bağlandını söylüyor. Ya da acaba bunu çocuğa kanıtlamak için mi böyle. Ev onun. Sizce uygun bir dille uyarayım mı?
4 saat sürüyor. Yani biliyor, ama hanı gelmesıne karısmam dedım basında. Ama ne bileyim bu tarz sesler çıkacagını. Şok oldum. Yanı yakın arkadas sayılırız
Ne kadar genişler. Çıkabiliyosan çık o evden. Travma yaratmasın sendeSelam arkadaşlar.
Ben arkadaşımın evine taşındım, işten dolayı. Sevgilisi var. Geçen gün sevgilisi geldi. Odalarından sesler geliyodu. Ben ilk anlamadım, hayatımda o tarz sesleri ilk defa duydum. İlk baş sesin ne olduğunu çözmeye çalıştım. Sonradan anladım, sex yapıyolar. Sonra ben sesten rahatsız oldum. Sonra bana hafif utanarak ses duydun mu dedi. Evet dedim. Ben öyle seviyorum dedi. Ben aslında rahatsız oldum. Sonra bugun sevgilisine yanımda söyledi vs. Güldüler. Sonra sevgilisi yine geldi. Gene aynı sesler. Ama ben rahatsız oldum yine.
Konu saçma biliyorum ama bu sesler normal mi? Çocukla iyi yaptını, bu yüzden cocugun ona çok bağlandını söylüyor. Ya da acaba bunu çocuğa kanıtlamak için mi böyle. Ev onun. Sizce uygun bir dille uyarayım mı?
Ne sesi, o ses nasıl çıkar detaylı açıklayalım mı ister misin? Tövbe tövbe.Bide et ete çarpma sesi mi diyorlar. Ya arıza çıkarırsam giden ben olacagım.
Selam arkadaşlar.
Yuksek sesle ilahi ac motivasyonlari bozulsun
Yani, ev arkadaşınız bile olsa kapısını kapattıktan sonra kendi özel alanında ne yaptığına karışamazsınız. Kendi özel hayatı, kendi kararıdır..Selam arkadaşlar.
Zibel de olabilir.Kimse de dememiş ki hoşgeldin feridun abi (yeni üye ilk konu segz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?