odadan gelen ses

Neden yalan söyleyeceğim. Durumdan çok rahatsızzım. İstanbulda kıralara baktınız mı?

Size seslerini duyurmaları, sonra gelip sizin duyduğunuzdan emin olmaları falan çok terbiyesizce ve bence sapıkça. Anlattıklarınıza göre sizin onları duymanızdan haz almışlar, ben şahsen evi değiştirirdim bunlar bu rahatlıkla ilerde size 3lü bile teklif edebilirler

Yok sanmıyorum. Benim öyle biri olmadığımı biliyorlar. Ama evet genede benım cozum bulmam lazım. En iyisi geldıgı gun gelmim.

o konuyu ben acmadım. Teklıf görüşmede. Bılmıyorum apartamı gitsem ama midem bulanıyor evden.

Hatalı konu url'sini eklemişim, kusura bakmayın. Siz yurtdışına gitme ihtimalinizden pazartesi günü açtığınız konunuzda bahsetmiştiniz.

O konuda gidişinizden bir ihtimal ve istek gibi bahsettiğiniz için, kesinleşmiş bir durum var mı diye sormak istedim.

Neyin ne olduğunu bilmeyecek, çok tecrübesiz bir kadın değilsiniz; 28 yaşındasınız. Maaşınızın da iyi olduğunu yazmıştınız. Bu şartlar altında kirasını ödeyip, söz hakkınız olmayan bir evde, arkadaşınızın özel hayatına ilişkin sesleri dinleyerek yaşamak yerine; valizinizi alıp apart, yurt vb ye gitmeniz çok daha mantıklı olacaktır.

Arkadaşınızın yanına taşınmadan önce nerede kalıyordunuz ?

z
Ailemle. Ordan işe gelmek 2 saat. Maaşım iyi ama onuda biriktiriyorum. Yurtdısına felan gidersem para gerekiyor. Zamanımı yolda kaybedemem. Kıtap okumam lazım, kendimş geliştirmem lazım. Ben diyecegım. Sevgilin gelcegı zaman ben gelmeyecegım dıye. Burası da kira çok ucuz. Aparta ne kadar veririrm acaba ?

Hangi şehirdesiniz ve bulunduğunuz yerdeki fiyatlar nedir bilmiyorum. İnternetten araştırabilirsiniz.

Aile evinizden işe gelip, dönmek; günlük 2 saat mi sürüyor, 4 saat mi ?

Beraber kaldığınız arkadaşınızla yakın mısınız ? Sizin kendi hayatınızda cinselliğe bakış açınızı biliyor mu ?

4 saat sürüyor. Yani biliyor, ama hanı gelmesıne karısmam dedım basında. Ama ne bileyim bu tarz sesler çıkacagını. Şok oldum. Yanı yakın arkadas sayılırız

O evde daha fazla bulunma.Utanmadilar mi ? Sen varken böyle birşey yapmaya.

4 saat sürüyor. Yani biliyor, ama hanı gelmesıne karısmam dedım basında. Ama ne bileyim bu tarz sesler çıkacagını. Şok oldum. Yanı yakın arkadas sayılırız

O evde kalmanız sizin açınızdan tehlike içeriyor bence. İstanbul'da yaşıyormuşsunuz. Günün 4 saatini yolda harcamak istememenizi anlıyorum. Ancak güvenliğiniz ve huzurunuz da çok önemli.

Ne kadar genişler. Çıkabiliyosan çık o evden. Travma yaratmasın sende

Yani sevişme sesi gelmesi normal.
sonuçta evinde her çift gibi onlarda sevişiyor.
Ama böyle utanmadan sana anlatması çok saçma.

Çok iğrenç bilerek yapıyor da olabilir. Ben durmazdım orda pes ya bu ne genişlik çok Amerikan filmi izlemiş arkadaş.
Utanmadan sorması vs kulaklık tak demesi. Ben utanırım ya arkadaşımdan.

Yani, ev arkadaşınız bile olsa kapısını kapattıktan sonra kendi özel alanında ne yaptığına karışamazsınız. Kendi özel hayatı, kendi kararıdır..
Ha, geceyse ve sizin uyumanızı engelliyorsa sesler, uygun bir dille "Biraz sessiz olmaya çalışırsanız sevinirim, uyuyamıyorum" denilebilir. Ama gündüz veya uyumadığınız bi saatse, kulaklık takıp müzik dinleyebilirsiniz...

Maalesef biriyle ortak ev paylaşınca böyle şeyler doğal.. Yarın bir gün sizin bir eşyanızın tamirata ihtiyacı olur mesela, evde usta tüm gün gürültü yapar filan o da buna katlanmak zorunda kalır.
Ortak yaşam alanlarında olabiliyor bunlar.

Senin o sesleri duyman onların fantezisi olabilir mi

Sonucta arkadaşınla yaşıyorsanda sıfır masraf değilsindir ben senin yerinde olsam ayrı eve çıkarım

Bende ilk üst komşuda duymuştum. Kadına işkence ediyorlar sanmıştım ilkten endişelenmiştim sonra burda okuduğum bu tarz konular aklıma gelince anlamıştım ne olduğunu

Hiç normal değil böyle bir şey ben evliyim ve bebeğim diğer odadayken bile hiç ses çıkarmamaya çalışıyoruz anlamayacağını bildiğim halde bu sesleri bilerek siz duyun diye çıkarıyor olabilirler sapkın insanlar olduğunu düşünüyorum bir daha böyle bir şey olursa kapıyı yüksek sesle çarparak dışarı çıkın derim ve arkadaşına hiç hoşlanmadığını belirtmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…