odadan gelen ses

Tamam olabilir ses gelebilir falan da, ses çıkmasın diye biraz da olsa dikkatli olmaları lazım. İnsan sevişebilir ama sizin duyduğunuzu bildiği halde "ben öyle seviyorum" demesi bir de sevgilisi ile sizin yanınızda bunu konuşması ve gülüşmeleri hiç hoş değil. Bunların ar damarı çatlamış. Bence o evde kalmayın.

Son düzenleme:
Bana anormal gelmiyor değil mi, Bu durum anormal bu ses?
anormal olan ses değil bence bunu bile bile yapmaları ve bunu sevgilisi ile sizin yanınızda konuşmaları ve gülüşmeleri anormal olan. Kimsenin günahına girmek istemem ama niyetleri farklı olabilir. Siz bence o evde kalmayın.

Çocuk aslında ben varım diye kalmak istemedi, kız ısrar etti hani. Ben çocuk gelceği zaman evde kalmayacağım.

Sadece ben duymuyorum bence. Komşularda duyuyodur. Bir çözüm bulacağım.

Evet haklısınız. Zoruma gidiyor ya birşey diyememek. Konuşacağım.

Aynı evin içinde farklı odadaki sesin duyulması normal, bağırıp çağırmasa bile konuşma sesi de duyulabilir.
Ben dert etmezdim sanırım ama gelip duyuldu mu yok et ete çarpma sesi mi gibi garip garip sorular gelmesi nebileyim 3. mu istiyorlar sorusunu oluşturabilirdi ve rahatsız olurdum.

Evin parasina ve giderlerine de ortaksaniz ev sizin de sayilir. Eglendiginiz bir anda kanka az sesli sevis benim acimdan hos degil lutfen de tatli dille uyar.
Yine yaparsa da adam akilli konusun.
Kira vs onunsa onun evi tatli dille uyardiktan sonra elinizden birsey gelmez malesef

Kiracisiniz onun evinde. Bir kere bu olay olduktan sonra o evde onlar gelmeden birkac saatligine ayrilin. Ha olmadi mi ayri ev tutun. Sonucta duvarlar ince ve hayat onun hayati.

Rahatsız oluyorsan başka ev tutacaksın mecbur, ses gelmesi normal de bunu detaylıca betimlemelerle sorması vs gereksiz şeyler. 3. ya mü arıyorlar ne

Eee üçüncü arıyorlar bence. Kız kalmasını istemiş teşhirci de olabilir. Ama sizin duymanız üzerinden fantezi döndüğü kesin. O evde misafir değilsiniz. Varsa imkanınız çıkın. Yoksa da ben olsam 1-2 haftaya şunu derdim, teşekkür ederim benim rahatsız olduğumu anladin herhalde hiç sesiniz gelmiyor, ben de sizin sapik olduğunuzu sanmıştım dersin. Bunun üzerine tekrar ses gelirse o esnada duvara vururdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…