- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.194
- 198
- Konu Sahibi Melis303030
-
Bence gidin zaten.Bide et ete çarpma sesi mi diyorlar. Ya arıza çıkarırsam giden ben olacagım.
anormal olan ses değil bence bunu bile bile yapmaları ve bunu sevgilisi ile sizin yanınızda konuşmaları ve gülüşmeleri anormal olan. Kimsenin günahına girmek istemem ama niyetleri farklı olabilir. Siz bence o evde kalmayın.Bana anormal gelmiyor değil mi, Bu durum anormal bu ses?
Çocuk aslında ben varım diye kalmak istemedi, kız ısrar etti hani. Ben çocuk gelceği zaman evde kalmayacağım.anormal olan ses değil bence bunu bile bile yapmaları ve bunu sevgilisi ile sizin yanınızda konuşmaları ve gülüşmeleri anormal olan. Kimsenin günahına girmek istemem ama niyetleri farklı olabilir. Siz bence o evde kalmayın.
Sadece ben duymuyorum bence. Komşularda duyuyodur. Bir çözüm bulacağım.Tamam olabilir ses gelebilir falan da, ses çıkmasın diye biraz da olsa dikkatli olmaları lazım. İnsan sevişebilir ama sizin duyduğunuzu bildiği halde "ben öyle seviyorum" demesi bir de sevgilisi ile sizin yanınızda bunu konuşması ve gülüşmeleri hiç hoş değil. Bunların ar damarı çatlamış. Bence o evde kalmayın.
Gece tekrar sese uyandım ya.Yani sevişme sesi gelmesi normal.
sonuçta evinde her çift gibi onlarda sevişiyor.
Ama böyle utanmadan sana anlatması çok saçma.
Evini ayır ozaman.insanların evine yerleşip sevişmeyin diyemessinGece tekrar sese uyandım ya.
Yani anormallık bende mi?Evini ayır ozaman.insanların evine yerleşip sevişmeyin diyemessin
Hiç utanmış sıkılmış gibi durmuyor. Kasıtlı yapmasa ben öyle seviyorum tarzı konuşmaz. Erkek arkadaşının yanında bu konuyu açmaz. Evet cinsellik her ilişkide olabilir ancak kişiye özel tutulmalı başkasının şahitliğinde gerek yokNeden böyle bir şey yapsın ki?
Evet haklısınız. Zoruma gidiyor ya birşey diyememek. Konuşacağım.Hiç utanmış sıkılmış gibi durmuyor. Kasıtlı yapmasa ben öyle seviyorum tarzı konuşmaz. Erkek arkadaşının yanında bu konuyu açmaz. Evet cinsellik her ilişkide olabilir ancak kişiye özel tutulmalı başkasının şahitliğinde gerek yok
uygun bir dille uyardığı belliUtanarak sorduktan sonra ben oyle seviyorum demesi sjsjsnsiz bosverin onu uygun bir dille sevgilisi uyarir.
İllaki pahalıdır ama aile evine taşınmak bile daha mantıklı. Milletin sexini dinleyip izlemeyi ya da izletmeyi sadece Sibel adında eski bir üye sever.
Unutmak mümkün müSenden de bisey kacmiyor, nasil da gol atmissin. Kahkahayi bastim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?