- 30 Aralık 2009
- 23.414
- 92.934
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Normal değil desek ne yapacagini cok merak ettimYoksa gayet normal deyip yaşamaya devam mı etmeli.
Google'da arastirma yapmak istedim fakat herhangi bir bilgiye ulaşamadım.Normal değil desek ne yapacagini cok merak ettimben de surekli kafamda ceviri yapmaya calisiyorum. O esnada film akip gidiyor tabi. Bence bunlar masum takintilar. Herkesin vardir boyle seyleri.
Baska takintilarin da var mi? Bilemedim simdiGoogle'da arastirma yapmak istedim fakat herhangi bir bilgiye ulaşamadım.
Kızımda da var açıkçası ve dikkat eksikliği olduğunu düşündü eşim.
Eğer bu tip bir sorunu olan varsa belki bana normal gelen bu durum dehb olabilir diye işin uzmaninin yolunu tutabilirim
Google'da arastirma yapmak istedim fakat herhangi bir bilgiye ulaşamadım.
Eğer bu tip bir sorunu olan varsa belki bana normal gelen bu durum dehb olabilir diye işin uzmaninin yolunu tutabilirim
Filmi de izliyorum aslında.Hayatınızın her alanında detaylara çokkk dikkat eden biriyseniz ve bu hayatınızı kötü yönde etkiliyorsa, evet rahatsızlıktır ve işin uzmanına gitmek gerekir.
Sadece dizi veya filmlerde böyleyseniz ve bu detaycılığınız filmin tamamını anlamanızın önüne geçmiyorsa bence bir sorun yok gibi duruyor.
Elbette isin uzmanı daha detaylı inceleyip bir teşhis koyabilir ama kızımda da var bu.dehb olduğunu sadece bu anlatılanlara bakarak düşünmüyorum ama olabilirsiniz de. örneğin alzehimer başlangıcında bile adhd teşhisi alan danışanlara rastladım.dediğim gibi hayatınızı olumsuz etkiliyorsa bir an önce psikoloğa görünün böyle şeyler vakit kaybetmeye gelmez maalesef ilerleme riski olabilir.
Yok nooption konuyu kacirmiyorum.konuyu kaçırıyormusun peki?
hoş kaçırıyorum desen şundan bundan diyemem meraktan sordum:)
ben sırf manzarası çekildiği kasaba evleri güzel diye virgin river gibi bayık diziyi seyretmiş insanım nihayetinde
olağan bazı özellikleriniz kızınıza da geçmiş olabilir umarım böyledir ve sorun yokturElbette isin uzmanı daha detaylı inceleyip bir teşhis koyabilir ama kızımda da var bu.
Bu biraz canımı sıktı açıkçası.
Filmi de izliyorum aslında.
Anlıyorum da.
Artık film izlerken şimdiye kadar ne kadar gostermissem illalah etti herif.
Hayatımı kötü yönde etkilemedi hiç, detaycı değilim çoğu şeye karşı.
Özellikle film ya da dizi izlerken yaşıyorum bunu.
Harry Potteri ikinci kez incelemek için izlediğim oldu.
Ya da içindeki objeleri çok hoşuma gidenleri de durdurup inceleyip izlemeye devam ettiğim oldu.
Hiç sorun gözüyle bakmadigim için bugün eşim böyle konuşunca acaba mi demekten de alamadım kendimi
Aaa bak sanatsal yönüm gerçekten vardı.E o zaman sorun yok bence. Sanatsal yönünüz kuvvetlidir veya dekoratif nesnelere ilginiz vardır. Çok güzel tablolar çizebilir, güzel bir kurguyla kitap yazabilir, iç mimar gibi ev döşeyebilir hatta film senaryosu bile oluşturabilirsiniz. Demek ki sizin bu yöne eğiliminiz var. Ben yerinizde olsam bunu yetenek olarak değerlendirir, geliştirmeye ve bu yönümü söylediğim örnekler gibi somut bir şeye dönüştürmeye çalışırdım :)
Bana da eşim deyince açıkçası farkına vardım astro ya.bunun problem olabildiğini okuyunca anladım çünkü benim de hayatımın bir parçası, kimse de böyle yapıyorsun demedi. konu bana farkındalık kattı.
Bana da eşim deyince açıkçası farkına vardım astro ya.
Çok gereksiz buldu :)
Nesnelere karşı çok ilgiliyim.
Tarihi yerleri gezerken bile değişik bir bakış açısı ile geziyorum.
Duvarlardaki mirc izlerine dokunup acaba bunu kim yaptı, neler hissetti, nasıl biriydi vs vs diye düşünmeye başlıyorum.
Eski hali nasildi acaba diye kafamda bir görüntü tasarlıyorum.
Bence daha cok algida secicilik bu, gözüne bunlar hoş geliyosa onlari algiliyo zihnin önceGoogle'da arastirma yapmak istedim fakat herhangi bir bilgiye ulaşamadım.
Peki o vazoya şimdi ne oldu diye de dusunuyor musun :))yaa evet günlük hayatta ne kadar pratiksem film/dizi izlerken o kadar detaylara iniyorum :)
misal avrupa dizisi, eski tarihler, bir şato var. oradaki bir vazoyu görünce acaba o vazo cidden o şatoda o dönemde var mıydı diyorum. yada bir tablo gerçekten asılı mıydı bilmek istiyorum, asılıysa kim çizmiş vs vs merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?