odaklanma sorunu

kedivekeder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
182
136
103
asla hiçbir şeye odaklanamıyorum. bu durum o kadar canımı sıkıyor ki anlatamam. bir filmi 3 4 partta izliyorum. kitabı 3 sayfa okuyup bırakıyorum. bilgisayarda oyun oynarsam telefonda başka bir şeyle oynuyorum. televizyon izlerken başka bir şeyle ilgileniyorum. işteyken sürekli başka bir şey düşünüp kendimi adapte edemiyorum. bu durumu aşabilen var mı? hayatımı çok kötü etkiliyor ve çözmek istiyorum. okuduğunuz için tişikkirlir

Son düzenleme:
Tamamen aynı durumdayım hatta benim ki daha fazla boyutta...Konuşurken söyleyeceğim şeyi unutuyorum o derece..tamamen psikolojik kafanıza taktığınız bişey mi var?

Tamamen aynı durumdayım hatta benim ki daha fazla boyutta...Konuşurken söyleyeceğim şeyi unutuyorum o derece..tamamen psikolojik kafanıza taktığınız bişey mi var?
ya okul konusu konuşurken kafamda ilişki konusunu düşünüyorum hem söyleyeceğim lafı yanlış söylüyorum hem söylemem gerekeni unutuyorum

ya okul konusu konuşurken kafamda ilişki konusunu düşünüyorum hem söyleyeceğim lafı yanlış söylüyorum hem söylemem gerekeni unutuyorum
Aynen..fazla düşünüyoruz o yüzden o an yaptığımız işe odaklanamıyoruz...karşımdaki bişey anlatırken ilk cümleden sonra diğerlerini duymuyorum bile bazen

Aynen..fazla düşünüyoruz o yüzden o an yaptığımız işe odaklanamıyoruz...karşımdaki bişey anlatırken ilk cümleden sonra diğerlerini duymuyorum bile bazen
fazla düşünmek beni kafa olarak da baya yoruyor sizin de öyle mi? her şeyi her ayrıntısına kadar düşünüyorum ama yapıyor muyum yoook

fazla düşünmek beni kafa olarak da baya yoruyor sizin de öyle mi? her şeyi her ayrıntısına kadar düşünüyorum ama yapıyor muyum yoook
herşeyi düşünüyorum ve herkesi...neden öyle dedi, neden öyle baktı vs vs...biraz rahat olsak sıkıntı ortadan kalkıcak ama....ben de dikkat eksikliği var 30 yaşından snra öğrendim...hem kaygı bozukluğu üstüne dikkat eksikliği olunca normal benim ki..:) sizde de ya kaygıdan fazla ince düşünmekten veya dikkat eksikliği falan olabilir...

düşününce buna mı takıldım diyorum ama basbayağı her şeye takılıyorum. her şeyi çok düşündüğümden hiçbir şeyi yapamıyorum

Dikkat dağınıklığı varsa ilaç kullanın psikiyatri hekimiyle görüşün oğlum kullanıyor çok iyi geliyor

Dikkat dağınıklığı varsa ilaç kullanın psikiyatri hekimiyle görüşün oğlum kullanıyor çok iyi geliyor
hep aynı dozda mı ilerleniyor yoksa artıyor mu doğruluğunu siz daha iyi bilirsiniz tabii ama kullandıkça bir önceki yetersiz geliyor gibi bir yorum okudum

Kilonuza göre veriliyor dozu başlangıç olarak gereken dozun yarısı başlanıp sonraki ay tam doz alınıyor yaklaşık kilonuzun yarısı mg oluyor

Aynı ben b vitamini iciyorum suan ama bakalım.
Sanirim modern çağ yuzunden ve aşırı düşünmekten kaynaklı.
Eskiden ne kitaplar okurdum

umarım faydasını görürsünüz. ben de üç beş sayfa kitaptan öteye gidemiyorum
Eksikligim yok aslında b vitamini bakimindan ama yinede fayda sağlar diyorlar. Sizde deneyebilirsiniz.
Birde kafayı dagitmak muhim olan ama psikiyatrik ilac kullanmak istemiyorum.
Giderseniz onerilerini bizede iletin lütfen

Ayni ben)))
Ben daha kotu durumdayim. Surekli beynim dolu))) Bir ara banyodayken beynimde surekli kv ile kavga ediyordum))) Sukur artik kavga etmiyorum beynimde)))
Siz yine iyisiniz, ben o iş zamani bile odaklanamiyorum)))) Aklima bir suru şey geliyor)))
Aglanacak durumuma guluyorum)))
Sayenizde bunun bir hastalik oldugunu anladim)))
Bir ara ben de bi doktora goruneyim.

meditasyon deneyin,
ilk zamanlarda cok zor gelecektir ama yavas yavas alisirsiniz.

bir de insan sevmedigi seye odaklanamaz,
ne bileyim cok sevdiginiz tarzdaki bir filmi de boyle 3-4 partta mi izliyorsunuz mesela, o kisim garip geldi cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…