- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
- Konu Sahibi dumanseda122
-
ahahaha keşkeeeerkek arkadaşın seni kandırıyor gelmemek için bahane bulmuş - bir dost
alla alla ne yazsak yasak zaten derdimizede çare bulamıyoruzBu tür konular yasak diye biliyorum konunuz kapatılır birazdan
Allah tan başka hiçbişeyden korkmayın düşünmeyin böyle seyler
hoşştt tövbe tövbe bu ne ya
Kamera olayını anlamadım ??kızlar odama girince hemen uykum geliyor, devamlı kabuslar görüyorum erkek arkadaşım senin odanda bişe var diyor bende kaldığında nefes alamadığını söylüyor.. rüyamı gerçrkmi ayırt edemiyorum ama kara çarşaflı bir kadın gördüm odamda.. birde dün gece kapımın önünü izleyen kamera var odamda televizyona bağlı aniden o açıldı ve entersan bir yaratık gördüm ama yine rüyayla gerçeklik arasında nas suresini okudum ve uyandım... ne yapmalıyım yardımm...
ya devamlı ilginç rüyalar görüyorumda odaya girdiğim gibi uyku hali birde o çarşaflı kadın beni çok düşündürüyor. köşede dikilmiş remsen bana bakıyordu sadece gözleri görünüyordu.Yeni mi oldu bu olanlar daha once bi sikayetin varmiydi
dairemizin çıkış kapısının önünü gösteren kamera odamdaki tv den izleniyor. zil çaldığında ordan bakıyorum.Kamera olayını anlamadım ??
Odanızı değiştirme durumunuz var mı ?? ya da evi ??
O göz yanılgısıdır geceleri bazen öyle olurya devamlı ilginç rüyalar görüyorumda odaya girdiğim gibi uyku hali birde o çarşaflı kadın beni çok düşündürüyor. köşede dikilmiş remsen bana bakıyordu sadece gözleri görünüyordu.
ya ben napayım yaşayan benimBu tarz konular açmak yasak. Yapmayın, etmeyin etkilenenler var.
ahahaha keşkeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?