Odamda büyü mü var:((

dumanseda122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
315
149
48
38
KORKABİLECEKLER HAMİLELER V.S OKUMAYIN!!!

kızlar odama girince hemen uykum geliyor, devamlı kabuslar görüyorum erkek arkadaşım senin odanda bişe var diyor bende kaldığında nefes alamadığını söylüyor.. rüyamı gerçrkmi ayırt edemiyorum ama kara çarşaflı bir kadın gördüm odamda.. birde dün gece kapımın önünü izleyen kamera var odamda televizyona bağlı aniden o açıldı ve entersan bir yaratık gördüm ama yine rüyayla gerçeklik arasında nas suresini okudum ve uyandım... ne yapmalıyım yardımm...

Edit: kızlar bu arada 6 ay öncesine kadar bilinçsizce astral seyehat yapıyordum.. Berzah alemine bile geçmişliğim var yani bilenler bilir yani sadece yapanlar... kötü ruhlar dandanmış olabilir mi?

Son düzenleme:
Gündüz vakti korktum gece açılsaydı bu konu titreye titreye sabahı ederdim heralde

Kamera olayını anlamadım ??
Odanızı değiştirme durumunuz var mı ?? ya da evi ??

Yeni mi oldu bu olanlar daha once bi sikayetin varmiydi
ya devamlı ilginç rüyalar görüyorumda odaya girdiğim gibi uyku hali birde o çarşaflı kadın beni çok düşündürüyor. köşede dikilmiş remsen bana bakıyordu sadece gözleri görünüyordu.

Bu tarz konular açmak yasak. Yapmayın, etmeyin etkilenenler var.

O göz yanılgısıdır geceleri bazen öyle olur
gerçekten...göz bir şeyleri birbirine benzetmeye çok meyillidir heleki gece uyku sersemi öyle sanmanız çok normal

ahahaha keşkeee

havalandırmasını iyi yapın o zaman oksijen iyidir.

neden tütsü yakarak kovun kötü enerjiyi diyerek kafanızdakine destek olayım ki? akıl var, mantık var. Bozuk tvnizin veya gördüğünüz şeyin açıklamasını kendiniz yapın. Ben böyle bir şey yaşasam konu açmazdım, kanıtlar zengin olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…